“Aşkım fotoğraf atamam, nazar değer. Aşkım paylaşmayayım, akrabalar var. Aşkım etiket yapma, gerek yok…” Bla bla bla…
18-19 yaşındaki ilişkileri bir nebze anlarım da yetişkin bir yaşa gelmiş insanların ilişkisini sosyal medyada bu kadar gizlemesini anlamıyorum. İnsan neden sevdiği kişiyi hayatında yokmuş gibi göstermeye çalışır? Sizce gerçekten sadece mahremiyet meselesi mi, yoksa altında saklanan başka bir şey mi var?
Soru da benimle ilgili değil ha akıl falan vermeyin yani.. aklıma geldi sordum🫵🏻
İlişkisini sosyal medyada gizleyen biri mutlaka bir şey mi saklıyordur?
Mahremiyet başka, karşındaki insanı hayatında yokmuş gibi göstermek başka. Sosyal medyada zaten çok aktif olmayan biri ilişki de paylaşmıyorsa bunu normal karşılarım; ama hayatının her detayını paylaşırken sadece sevgilisini özellikle saklıyorsa bana pek masum gelmez. Özellikle etiketlenmekten kaçmak, ortak fotoğrafları istememek ve sürekli bahane üretmek şüphe uyandırır. Benim için ölçü paylaşım yapmak değil, neden özellikle o kişiyi görünmez tutmaya çalıştığıdır.
Şimdi direkt gizliyor diyemeyiz veya gizlemiyorda diyemeyiz diyecebilecek en mantıklı şey ise birinin tipine baktığında sadık biri mi yoksa fena biri mi bakıp anlarsın. Bu anladıktan sonrası daha kolay
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Mahremiyet başka, karşındaki insanı hayatında yokmuş gibi göstermek başka. Sosyal medyada zaten çok aktif olmayan biri ilişki de paylaşmıyorsa bunu normal karşılarım; ama hayatının her detayını paylaşırken sadece sevgilisini özellikle saklıyorsa bana pek masum gelmez. Özellikle etiketlenmekten kaçmak, ortak fotoğrafları istememek ve sürekli bahane üretmek şüphe uyandırır. Benim için ölçü paylaşım yapmak değil, neden özellikle o kişiyi görünmez tutmaya çalıştığıdır.
Şimdi direkt gizliyor diyemeyiz veya gizlemiyorda diyemeyiz diyecebilecek en mantıklı şey ise birinin tipine baktığında sadık biri mi yoksa fena biri mi bakıp anlarsın. Bu anladıktan sonrası daha kolay
Merhaba,
Ailesinden çekiniyor korkuyor olabilir, harici sıkıntı! 😅
Hani erkek sorun değilde bazı kızların aileleri sıkıntı anlayışlı olmalıdır! 😅
Genelleme yapamam herkes sosyal medyada aşkını paylaşmak zorunda değil ama ilişki durumunu da belli etmeli bunu saklıyorsa sıkıntı var.
Cok mantikli ve gerxejten mutlu olan insan bynu yapar ve sosyal medyada cok sikta paylasim yapmazlad
Bunu saklıyorsa belli bir süreden sonra da problem büyük bence. sosyal medyadan, çevresinden de saklıyorsa sıkıntı büyük.
Bence dürüst biri olsa da gizlemekte haklılık payı var
İlişki ciddi değilse yaymanin mantığı yoktur ne zaman söz veya nişan olur ozaman yayılır
her şey açık olmalı. Güven önemli
Onun hayatında tek değilsin güven bana
Şüphelidir ya da o şüpheleniyordur
Nazardan sakınıyordur
Sosyal medya yokken ilişkiler daha iyiydi.
ya da nazara inanıyor😀
Diğer manitalar görmesin diye . d