Merhabalar Herkese 🌸

Bir insan sosyal medyada sevgilisini gizliyorsa kesin aldatıyor mudur?
Merhabalar Herkese 🌸

Bir insan sosyal medyada sevgilisini gizliyorsa kesin aldatıyor mudur?
Kesin aldatıyor demek biraz kesin bir ifade olur ama şüpheli bir durum bu.. Mutlaka bir şeytanlığı vardır..
Kimsenin bunu kabul edeceğini sanmıyorum.. İlişkiyi reklam gibi anons etmeyi de yokmuş gibi davranılmasını da doğru bulmuyorum..
eğer sosyal medya kullanıyorsak bu aynı zamanda sosyalliğe de açık olduğumuzu gösterir. eğer ciddi bir ilişki içindeysek her an paylaşmak değil 1 tane paylaşım durabilir. abidik gubidik bir sürü fotoğraf paylaşan insanların, evlenince evlendiğinde dair 1 fotoğrafı bile olmaması çok düşünülesi bir durum gibi geliyor bana. iş sayfasıdır ya da gönderilerinde kendisini de paylaşmıyordur anlarım elbette. ama parkta otururken ki fotosunu atıp, eşiyle 1 tane olmaması çok garip. ki böyle erkeklerin ne olduğu sonradan çıkıyor zaten ortaya. geçen öyle bir profil gördüm. arkadaşımın eşiydi. ve denk geldim sayfası herkese açıktı. baştan sona inceledim ve adamın evli olduğuna dair en ufak bir iz yoktu. kızın etiketlediği fotoları bile etiketlerden kaldırmış. bekar biri gibi eşiyle gittiği yerlerden tek başına fotolar paylaşmış hep. yani tuhaf değil mi bu? bana mı garip geliyor?
ne yazık ki bugün işe girerken bile sosyal medyamızı soruyorlar. sosyal medyayı kişilerden tamamen bağımsız düşünemeyiz. ilişkisini göz önünde yaşamak istemiyordur saygı duyarım ama en az 1 tane durabilir. bu da kimseye zarar vermez. kimse 1 tane resme bakıp nazar etmez. öyle olsaydı ünlüler en çok nazara gelirdi. bu erkeklerin uydurduğu bir bahane tamamen. sevgilisi eşi olduğu halde 1 tane bile fotoğraf koymayan adamın amacı hala sosyalleşebilmektir. aldatıyor demek doğru olmaz ama o kapı da her zaman açıktır
Aldatmasa da sevgilisine değer vermediği kesin. Kimse bilsin tanısın istemiyor. Ciddi düşünmüyorda olabilir.
Ha birde talipleri olursa bekar sansınlar beyfendiye diye. 🙄
Hemen de herkes kötü düşünüyor. 😄
Belki ailesinden saklamak istiyor? Belki nazara falan inanıyor?
Hemen olumsuz bir şey düşünmeyin be. 😂
Ama gizli işler çevirme ihtimali de var. İyi okumak lazım böyle şeyleri. 😅
Cevap
46Cevap
Elbette geçerli bir sebebi yoksa ilişkisini sosyal mecralarda kesinlikle belli etmesi gerekiyor aksi diğer kişilere açık kapı bırakmak
Evet diyebiliriz, ilişkisini saklamasindaki amaç gizli işler çevirdiğini gösterir. Yok etrafta nazara geliriz fasafisosunu bıraksınlar.
Denmez. Çünkü bazı insanlar hayırlı ve iyi gözle bakmayacağı için nazar değmesin diye gizlemek ister.
Hayır bence ilgisi yok. yani gizleme nedeni arklıdır. belki de ailesinden çekinmiştir ya da kimse bilmesin daha sakin bir hayatı olsun istiyordur. ama benim ilişkim olsaydı bunu kimseden gizlemezdim.
Sosyal medyayı ne kadar kullandığına bağlı. Sürekli kullanıyor ve zaman zaman ilişki durumunu vs değiştirip güncelliyorsa ve bu durumda gizli tutmuşsa evet. Vardır bi sıkıntı. Ama benim gibi 20 yıldır aynı durumu kullanıp bir kere bile güncellememişse oradan bişey çıkmaz.
Hayır, ilk böyle düşünmek doğru gelmiyor bana, özel anlarıını paylaşmayı sevmiyor olabilir.. ve profilinde sevgilisi ile resimleri olan kişi de kesin aldatmaz, diye de bir şey yok.. aldatmaya meyilli bir “karaktere” sahip birisi için bunlar önemsiz detaylar
Diyemeyiz. Bazı insanlar aşırı kıskanç ve korumacı oldukları için sevdiği kişileri belirtmeyi sevmezler.
Belki sevgilisi de kıskanç. Diyecek ki "beni paylaş ki sevgilin olduğunu bilsinler"
Bu da olabilir
Bir ihtimal tabi ki 😊
Ben paylasmiyorum nazar değiyor çünkü 😂 erkek arkadaşım da paylaşmıyor ama onun öyle bir sebebi olduğunu sanmıyorum. Ama problem etmiyorum, güveniyorum. Sosyal medyada paylaşıp aldatan da var. Aldatan insan her şekilde aldatır. Bütün ailesiyle tanıştıran da aldatiyo, 7 düvele ilişkisini duyuran da. O yuzden salın kizlar 😂😂
Kesin öyle bir kanıya varmak doğru gelmiyor. Belki aile baskısı yüzünden saklayabilir
belki mahalleden komşusunun kızını seviyoo duyulmaması gerek ondan gizlio olamaz mı :D
Kim bu kişi 😂 çok spesifik bir örnek oldu audjsjds
Pardon ajfjajs
Kesin diyemiyorum, bilmiyorum. Gunumuzde evli ve duygusal bagi olan insanlara yonelmeye calisan psikolojisinij bozuk oldugunu dusundugum bir guruh var. Belki onlarin hedefi olmak istemiyor olabilir.
Hayır kesin aldatıyor diyemeyiz tabikide insanlar farklı farklıdır kimileri ilişkisini göz önünde yaşamak ister paylaşmak ister kimisi kimseyle paylaşmamayı herkesin bilmemesini tercih eder
Kendi adıma konuşmak gerekirse bir ilişkim olduğunu saklamam ama göz önünde de yaşamam. İnsanlar neden benim ilişkim hakkında bilgi sahibi olmalı ki? Birlikte olduğumuzu bilseler yeter.
Kimisi ilişkisini ulu orta yaşamayı sevmediği için başkalarına göstermeyi sevmez fakat bu düşüncede olamaz herkes illa ki bunu yapanlardan aldatanlar çıkacaktır
Nazar değmesin diye olabilir ama ben olsam paylaşırım ahada bu benim diye sonra mis gibi göze gelirdik
Evet ilişkin varsa var diyeceksin saygı duymuyorsan sevmeyeceksin seviyorum diyede yalan konuşmayacaksın
Pek zannetmiyorum, kimi insanlar yakın çevresine ilk zamanlarda ilişkisini belli etmek istemeyebilir.
Ne alaka 🤷♂️ ben ilişki başlatsam öncesinde saklarım zaten kimse merak etmiyor ki benim sevgilimin olup olmadığını 🙁
Kesin aldatıyor diyemeyiz ama diğerlerine açık kapı bırakıyor düşüncesine kapılabiliriz.. 😌
Alışkanlık edinmemişlerdir herkes yazmak belirtmek zorunda değil
gerçekten aldatıyor denmesi için gerekçe gösterilecek bir durum yok.
Kesin aldatıyor dıyemeyız ama ciddi suphelenerim.. Bana göre değil.
Kimler icin gizliyor kimlerden gizkeniyor bunu sormak lazim
Evet kesin olarak diyebiliriz. Kaldı ki şu zaman da aldatmadım diyen maalesef yalan söylüyordur
Denmez ama bir sembolle de başının bağlı olduğunu görmek isterim yani
Bana göre hayır. Bende paylaşmıyorum ciddiyete binmediği süre paylaşmak bana göre saçma. Bir de nazar olayına da çok inanıyorum millet iki seven gördü mü hasetlikten kudurmaya başlıyorlar.
saklayacaksa gizli bir şeyi vardır ama illa ki aldatıyor demek değildir
Ben ne olduğumu kimseden saklamadım. Saklayan aldatıyordur evet.
Karakter ve kişiliğinden hayır gelmeyecek birisi olduğu kesin. Aldatsa ne olur, aldatmasa ne olur.
Kesin aldatıyor diyemem ama yine de aldatmaya meyilli diyebilirim
Sosyal Medyada hiçbir şey paylaşmıyorum özel hayatım bende kalabilir.
Diyemeyiz. Herkesin herşeyi bilmesine lüzum yok. Sosyal medyada herşeyin paylaşımına sıcak bakmıyorum. Evlilik yoluna gidince nikâh davetiyesi aldıklarında öğrenirler.
Ne alakası var ya her ufak şeyi de aldatmaya bağlamayın kazanova mı bu adamlar ya
Bir şeyi bir şeye bağlamadı kimse sakin audjajw
Diyemeyiz, çok bilinmeyenli denklem bu durumda.
Ben sosyal medya hesabı kullanmıyorum mesela, bunu duyanlar sevgilinden gizli saklı iş mi çeviriyorsun diyorlar, neden?
Diyemeyiz, aile baskısından çekinen var, ciddi olmadan açıklamak istemeyen var, utanan var, gerek duymayan var.
Özelimizi millete reklam mı yapacaz?
Her paylaşılan reklam yapılmış olmaz. Aynı mantıkla tek foto atmak da reklam o zaman.
Gizlediğini sevgilisi bilerek , malum sebeblerden dolayı gizliyorsa sorun yok.
Hayır ya hemen kötü düşünmemek lazım bence
Aldatır sanki uzaylı ile beraber
İliskisi açık olanlarda aldatıyor
Baska sebepleri de olabilir
Kısmetini kapatmak istemiyordur
Çoğu aldatıyor aslında
Evet aldatır seçenekleri kaybetmekten korkar
Hayır saklamayı tercih ediyor deriz demeliyiz.
Paylaşmayı sevmiyor olabilir
belki de ama kesin değil.
Daha ne denir ki her şey ortada
Hayır akrabadan saklıyor olabilir
Bir wey fiyemek
olabilir askom
Mesela ben aldatiyormuyum bence hayır
Evli erkekler daha ilgi çekici bence
Bence alakası yok kesin aldatacak degil
Bak ben ne zaman paylaşsam nazar ediyorlar dı dksı kavga sonunda da ayrıldık
Belki derin duygularla gizli ilişki seviyordur
evet aldatıyor