Çoğunun direkt bana saldıracağından eminim açıkçası umurumda değil herkes önce bi kendisine baksın
Anlayış gösterip iyi karşılayanlara şimdiden teşekkür ederim 💜
Anlayış gösterip iyi karşılayanlara şimdiden teşekkür ederim 💜
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kişisine göre değişebilen bir durum. Karşımda ki kişinin hak ettiğini düşünüyorsam ben eksiklerini gözetirim açıkçası. Lakin bunun için belli bir süre tanısıklığın olması lazım diye düşünüyorum. Ayrıca benden isteyen kişiye vermem benden istemeyen kişiye istediğinden daha çok veririm, kendimden, malımdan, sevgimden vs vs. Zorunda değil lakin konu her neyse ve ihtiyacın var ise senin istemende de bir problem yoktur. Aranızdaki ilişkiyi siz daha iyi bilirsiniz uygun görüyorsa değer veriyordur. Ama tamamiyle bomboş isteklerin olursa zaten ayrılmasa da soğur. o soğumasada sen bana değer vermiyor diye soğursun zaten.
Genel konuşacak olursak hiçkimse sevgilisinin ihtiyaçlarını karşılamak "zorunda" değil, ama bunu kabul edip etmeyeceği aranızdaki ilişkiye bağlı.
Sen onu mutlu ediyorsan, ihtiyaçlarını karşıladığında sen de mutlu olacaksan, bize laf düşmez.
Yani beni çok mutlu eden bir sevgilim olsaydı ben de onu kırmazdım açıkçası.
Mutlu etmekten kastınız cinsellik ve gerçekten mide bulandırıcı
Tamam bb
Yani henüz değil hatta sen tam tersi olmaz öyle şey demelisin ki ter psikoloji mantığı işlesin.. ki bi kaç sene geçmesi lazım bence ama herkes için bu süre değişebilir..
6 ay oldu
Alakası yok seviyorum ben ve gözüm parada olsaydı ilk aydan istemeye başlardım şuana kadar adını bile geçirmedim ama zorlanıyorum
Ben fikrimi söyledim hemcinslerimi senden iyi bilirim.. ayrıca ben öyle anlaşılır dedim.. sonuçta bu düşüncenin öncesi sonrası yok her şekilde dediğim gibi anlaşılır.. arada bi yokla laf arasında falan bakalım tepkisi ne olacak.. ama düşüncelerini bilemezsin ona göre bilgin olsun..
Tatlım, öncelikle kendine gel ve o savunma duvarlarını hemen indir, burada seni yargılayacak hiç kimse yok!💖
İlişki dediğin şey karşılıklı bir ruh ve hayat ortaklığıdır. Sevgilin senin ihtiyaçlarını elbette "maddi ve manevi" olarak önemsemeli ama o bir zihin okuyucu değil ki aşkım. Erkeklerin düz mantığını unutuyorsun! Düşüncelerini ve beklentilerini ona açıkça, tatlı dille söylemezsen neye ihtiyacın olduğunu asla anlayamaz.
Söylemediğin sürece Kordon'da rüzgara karşı fısıldamak gibi olur, sesi ona ulaşmaz✨
Açıkça konuşup hissettiklerini paylaştığında tavrı nasıl oluyor, sana o güveni veriyor mu peki? ✨☕
Cevap
25Cevap
zorunda değil hayır
Teşekkürler
Sevgilin ihtiyaçlarını karşılamak zorunda degil ha içinden gelir yapar o ayri bisey ama bir kadının kendi ayaklarinin üstünde durması daha iyi olur hem simdi icin hemde geleceğin icin sevgilin kavga olduğunda bunlari yüzüne vurabilir
Teşekkür ederim
Sen onun ihtiyaçlarını karşıladığın sürece “zorunda”. İlişkiyi böyle çirkin bir alışverişe dönüştürmek istiyorsan senin bileceğin iş.
Hayır evli olduğun kişininkini karşılarsin bu ilişki ne kadar sürecek belli değil ihtiyaçların senin problemin
Sevgilin senin ihtiyaçlarını neden karşılamak zorunda olsun ki? Evli olsan neyse diyecem.
Bilmem sordum sakin ol
Sakinim zaten
Senin onun hangi ihtiyaçlarını karşılayacağına bağlı olarak değişir.
Mükemmel bir cevap sağol
Aynen işte buralarda olmasanız daha iyi
Ne ihtiyacın var ki? Eşin değilse zorunluluğu yok ayrıca
Teşekkürler
Ricalar
herkes önce bi kendine baksın laflarıyla bahane üretmek saçmalık. herkes kendine bakıyor zaten herkesde sen gibi değil. sevgilin hiçbirşeye zorunda değil zaten sizin ihtiyaclarınızda asla bitmez. sende onun ihtiyaclarını karşıla o zaman
hersey karsilikli, sen baska ihtiyaclarini karsiliyorsan o da mecbur
İhtiyaçlarını karşılamak?
Yokmu onun hic karsiladigin ihtiyaci?
Bakireyim
Bizde bakireydik bacim ama yapiyorduk biseyler
Bana göre mecbur değil
Değil canımın içi değil bebeğim
O senin kocan mı?
Ki kocan bile olsa kaliteli bi kadın kendi ayakları üstünde durur 🌺
Kocam olsa her ihtiyacımı karşılamak zorunda
zaten bu işler duygu olmadan olmalı. Duyguda insan sevdiği kişiye olur.
Duygu var tabiki olmasa ilişki olmazdı
evet o zaman bu durumuda onunla paylaşmak ya da yaşamak kötü bir durum değil.
Yani paylaşmicam sanırım yorumlardakiler utanç sebebi
yorumlar ve insan tepkisi normal. Sonuç itibari ile cinsellik kadın hakkında bir tabu.
tamam bb
Bir noktaya kadar evet ama bu ihtiyaç duyulan nedir
Maddiyat
Karısı değilsin, her şeyi karşılamak zorunda değil
Herşeyi demedim zaten ama bakım, kozmetik olabilir
Haa tabi o konularda biraz da olsun yardım edebilir söyle tabii
Yani bakım kozmetik ve giyim konusunda yardımcı olsa yeter
Tabi ben eski sevgilime yardım ediyordum
İyiymiş
İç çamaşıri almaya bayılıyorum sevdiğim kadınlara 😅
Ne ihtiyacı yol yemek giyim gibi mi yoksa cinsel ihtiyaç mı
Cinsel dışında olabilir
O zaman zorunluluğu yok kendi insiyatifinden dolayı yardımcı olabilir ama olmazsa da niye yardım etmiyor diye kızılmaz
Kızmam zaten ama bakireyim, cinsellik yaşamak zorunda değilim
Evet o zorunluluğun yok zaten birde bakireysen hiç yalama bence evlenene kadar
Öyle düşünüyorum bende teşekkürler
Bir şey değil
Sevişiyosanız falan karşılasın bişi yapmıyosanız karşılamasın çok makyavelist oldu bu da neyse
Yani evet o oluyor tabiki ama cinsellik yaşamadık
Evet
Zenginse olablir
Yani maddi durumu iyi
Ne tür ihtiyaç olduğuna bağlı
Maddiyat
İlişkide her şey varsa onu da karşılaşın bi zahmet
Hayır buna mecbur degil
Sende onun ihtiyaçlarını karşılıyor musn
Ne kadarlık ihtiyaçlar
Sende mutlu ediyormusun
Bu nasıl bir üslup ya Allah aşkına seks yapmak zorundamıyım, sadece sevişme oluyor bakireyim
Oluyor tabiki
Senin bana bir sorun olamaz haddini bil
Nasil ihtiyac
Kafanızın dışındaki ihtiyaçlar
Evet aklınız oraya çalışıyor zaten mide bulandırıcısın
Karşılıklı sen onu mutlu edecek oda sana bakacak
seks yapmak zorunda değilim sadece sevişme oluyor o kadar da değil
Değil.
Tamam
Veriyosan karsilamali
Sevgilim olsan seni hergun mutlu ederdim
onun senden beklentılerı var mı pekı?
Sende onun ihtiyacını karışlıyormusun peki?
Yardim edebilr tabi
Teşekkürler
Özel ihtiyaclarini alir
Ne gibi ihtiyaçlar?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?