Sakın güvenme evde sana içecek ikram ederse sakın içme uyarıcı azdırıcı kızdırıcı ya da afrodizyak parfüm le seni tuzağa düşürebilir etkisi geçince sen bile yaptıklarınıa inanamassın seni korkutmamak için hemen cinsel ilişki mevzusuna girmiyor kız korkup kaçar diye inanma o evde sen istemesen bile senden daha güçlü sen evden gitmek istesen engellese ne yapcan? ya da evde birini gizleyebilir o gizlenen biri sizi çekebilir kameraya sonra sana şantaj yapabilir benle yatmassan babana gösteririm oğlanlar la evde baş başa kalıyo diye fln.. dikkat et kestaneyi çizdirme...
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam sağol haklısın
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılGörünce elleyecek, Belki yalayacak, belki oral yapalım diyecek, belki sürtmeye başlayacak, belki ikinizde uçacaksınız ve içine girecek. Yani göğüslerde açılacak. sen o kadar uyarıcıyı alınca nasıl durursun bilemiyorum. Ama dikkat et, Bence gerek yok, merak etsin ki evlenince görsün.
24 Yorumla
Soran+1 yılAynen bende öyle dedim evlenince hiç bir heycanın kalmaz dedim sağol bunu duyunca rahatladım
Cevap sahibi+1 yılRica ederim.
Cevap sahibi+1 yılBazen insanlar ayrıntıları görmeyince, gerçekleri idrak edemiyorlar maalesef.
+1 yılGitme sakin pisman olursun sonra , bu sorulari sitede cok kiz soruyor ve coguda pisman , arama motorundan arat istersen..
İkiniz ayni evde kalirsanir sende engel olmazsin kendine , o noktaya gelmemeye calis , o noktaya gelirsen seninde kendine engel olmaz zor.
Sonrada pisman olursun neden yaptim diye , ama iş işten gecmis olur..11 Yorumla
Soran+1 yılEvet görüyorum o hataya düşmek istemiyorum zaten pişman olmak istemiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 600 cevap paylaştı.
+1 yılSakin yapma! Evleneceginiz belli bile degil senin namusun o kadar basit olamaz
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Belki kızacaksınız belki ahlaksız diyeceksiniz ama ahlaksızlaşmadan ahlakın ne olduğunu bilemezsiniz, görmek isteyen adam açar internettende bakar yani boy boy şekil şekil bir sürü var yani bence olayın aslı bakmak değil gibi, sevişmek istiyorsa orayı da görmek istiyorsa bence ileri gidecektir o iş, sokaklar savaşmak için değil sevişmek içindir. İstiyorsanız yapın istemiyorsanız yapmayın size kalmış bir şey.
00 YorumlaGoster ama verme. Eve gidince goster diyecek gostereceksin azcik dokunayim diyecek. Sonra surtelim diyecek bir bakmissin iceri girmis. eyvah ben ne yaptim. Bence gereksiz gorup ne yapacakmis. Illa gostermek istiyorsan resmini cek goster. Bence o seni yataga atip bir guzel yapmak istiyor.
04 Yorumla
Soran+1 yılYok asla yapmasına izin vermem ecede gitmiyorum reddettim bile
- +1 yıl
Sen izin vermem diyorsun ama seni eve goturunce vazo gibi karsina oturtup sohbet etmeyecek bir kere soyunacaksiniz ciplak kalacaksiniz. Sen bu kadar tahrige ve oksamaya dokunmaya dayanabilecekmisin. Bir sure sonra sen gel bitir beni beni hadi ziplat hoplat devam et taaaa icime kadar git diyeceksin onun istedigideo zaten..
Soran+1 yılOff tamam ya yeter lütfen
Sadece bakacaksa bir foto ver ona çıplak çekilmiş veya Webcam ama aynı ortamda ateşle barut yan yana durur mu sence?
014 Yorumla
Soran+1 yılDurmaz resimide asla vermem sonra başıma bela olur
Soran+1 yılOda 6 sene sonra
Soran+1 yılOkuyorum
Soran+1 yılTıp :) inşallah
Soran+1 yılDemi ama insan bazn takılıyor kalyo
Soran+1 yılSağoln çok tşkr edrm ama bu konu üzerine özelden yazamam
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenince olur, evlenince heyecanı kalmaz vs. vs. sanki adam kesin evlenecek.. bu erkeklere bu kadar inanmayın. İnşallah umduğun gibi olur ve evlenip mutlu olursunuz.. Ama bu kesin değil bunu unutma.
11 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum sağol
Yav of ya hiç gülecegım yoktu bence sen fakesin erkeksin dimi sırf makara için sordun soruyu dimi. evleninceye kadar olmıcakmışta eve cagırıp görecekmiş hahahahhahahahah ulan ne adamlar varyaa
07 Yorumla
Soran+1 yılNe fakesi ne dalgası ya olanları yazyrm
Soran+1 yılTamam sağol reddettim bile
Soran+1 yıl:):):):)
Soran+1 yılBiliyorum
göster bakalım napacak sana :) bu siteyi takip et sevgilim zorla yaptı hamile miyim soruları hiç de az değil. evlenince göster ne göstereceksen bu kadar meraklı olma ;)
05 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalama meraklı olduğumdan değil sadece birazda başkasının aklından dinlemem istediğimden
Soran+1 yılBunu düşünüyorum zaten daha evlenmek için 6 senemiz var diyorum Allah bilir ya bu zaman içinde ayrılırız çok büyük bir tartışma olur o zaman bn napcm diyorum ben bırakmam diyor klasik erkek lafları buna inanmam için evlenmemiz lazm ki bununda zamanı değil diyorum
Soran+1 yılAdamsın ne ya bn öz abime bile güvenmiyorum zaten sağol yorumların için
+1 yılGösterme bence. Hele başbaşa kalıp olanları durduramayacağınız bir yerde. Kendine hakim olamayıp pişman olacağın şeyler yapmamalısın bence.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Görmeyi mi istiyor ne kadar saçma sadece gormekle biticegini mi dusunuysn. İlişki olmasa bile farklı turlu yakinlasmalar olur
06 Yorumla
Soran+1 yılBn istemediğim sürece yapmaz öyle bir erkek değil
Soran+1 yılBilmiyorum işte bu hissi karşı koyar mıyım koymaz mıyım bu konu hakkında hiç bir bilgim yok
Soran+1 yılİğrençsin
+1 yılhey dostum sen ewt ewt sen lanet olasica o seyini kapat ve ewlenince goster... aksi taktirde ya ewlenmezsen ne olur hic düşündünmu zmane kizlari npcn :-)
02 Yorumla
Soran+1 yılDüşündüm yorumlara bakarsan anlarsın sağol gene de. 😊😊😊
- +1 yıl
Hey sen eglenmene bak dostum...:-)
- Aşk İlişkileri konusunda 18b cevap paylaştı.
+1 yılgörüşsünler bir tanışsınlar :) o sadece yolunu yapıyor görünce ellemek ister
02 Yorumla
Soran+1 yılBuna izin veremem işte hazır değilim bn onunkini görmeye bile hazır değilim
- +1 yıl
ne diyim o zaman yapacak bişi yok
+1 yılSenin koruman gereken bir namusun var bunlara gerek yok lafi gayet ve net bir sekilde ver benim namusum şu an en degerli varligim de
11 Yorumla
Soran+1 yılTamam sağol
Ahh canım yaa görünce dokuncak yalamak isticek yapışıck karşı koyamicaksın :)
02 Yorumla
Soran+1 yıl😊 yorumların bir kaçı hariç benden farklı düşünen yok sağol haklısın
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılZaman ilerledikçe, yeni nesil daha mantıklı, daha aklı selim olacak derken, bu mudur, Allah kahretsin bu mudur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhi hi, sadece bakmakla kalir. emin ol!
ne kadar safsin kizim ya!01 Yorumla
Soran+1 yılTahmin edebiliyorum bu yüzden evede gitmeyeceğimi söyledim güvenemem dedim
Dalga ni geciyorsun yoksa harbi harbi boyle insanlar var mi...
02 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi
Sakn yapma erkek durduramaz kendini ve senn bir erkeğe gücün yetmez pişman olma canım ilerde
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam sağol canım
// Tamam belki iliskiye girmez ama dokunacağı hatta oral yapacagi kesin //
010 Yorumla
Soran+1 yılOral ne
Soran+1 yılNie ilginç ki
Soran+1 yılDoğru da bilmiyorum gerçekten yeni duydum oral diye duydum ama merak edip araştırma dm oda bir ilşki adıdır diye dşndm kb ama seks ce p*rno gibi
Soran+1 yılNeyse ya işte bnce yeter bu kadar
Soran+1 yılŞikayet etsen bu soru kalkar mı
+1 yılSadece görmek için buluşmak nedir ya, gelmişken sevişin bari
00 Yorumla
+1 yılHiç mi görmemiş (:
GGörmekle kalmaz sebastian iş ilerler
sana seçenek bile sorabilir arkadan yapalım falan diye00 Yorumlahersey küçük bir kıvılcımla başlar.. bence hiç yapma sonra duramazsınız..
010 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ki işte
Soran+1 yılErkek işte ona göre sorun yok
Soran+1 yılKesin kararı var mı onun ya evlenince anca
Soran+1 yılhaklısın galiba
+1 yılmerak etme senin eline çocugu verir evine yollar zaten
02 Yorumla
Soran+1 yılErkek işte güven olmuyor insanın içine şüphe düşüyor yapmam bn öyle bişi o guzel beynini yırma bunkara sen
- +1 yıl
gözünüz 2-3 kuruş görünce hergün istersiniz ;)
Usluca öpüşecekseniz sorun yok ama o seyini de görmek istiyormuş napicaksin :)
010 Yorumla
Soran+1 yılGöstermem dedim ana zorlarmı sence korkuyorum
Soran+1 yılHızlı ama benim dudaklarım şişiyor bazn bu yüzden izin vermiyorum yapamıyor bazense yavaş öpüyor bu yüzden
Soran+1 yılNie sordun ki bu soruyu
Soran+1 yılBilmiyorum işte onuda sadece sinemada yapyrz
Soran+1 yılYeter bence
Soran+1 yılŞikayet etsen bu soru kalkarmı
Tabi ki hayır! Çok mu merak ediyor internet ne güne duruyor ordan baksın madem. Sakin öyle eve falan gitme. Bakacak ya sonra... :)
012 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın beni başkasına giderim diye tehdit ediyor çokta umrumda güle güle dedim
Soran+1 yılBende dedim zaten beni istemiyorsan git dedim
Soran+1 yılGitmedi bir defa çkmaya başladıktan 5 ay sonra abisi gidek demiş öyle diyor bunun aklına bn gelmişi normalde bizim şehrin ilçesinde otryr orada uzak buraya gecenin bir saati aradı bn sizin şhrdym diye abisi vardı gitti arabada uyudu bu salak sabaha kadar konştk o aradığında söylemedi sonradan söyle di
Soran+1 yılTamam sağol bu konuyu biraz dşnecm gelecek olup olmdğnı kafam karıştı
Soran+1 yılNasıl yapılıyor
Soran+1 yılDetaylı anlat bulamıyorum ki
tabikide hayır emin ol daha fazlasını isteyecektir , hatta bu konuda seni sıkıştıracaktır
10 YorumlaŞimdi görecek yarın elleyecek sonraki günde içinde ne var bakim diyecek sondaj yapacak.
00 Yorumlasakın he aman diyorum uslu dur merak etsin o boşverrr
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Gizli Üye(30-35)+1 yılO kadar çok güveniyorsan, ki senin de bence niyetin var ki burada sormuşsun, git gör.
06 Yorumla
Soran+1 yılGüvensem sence bu soruyu sorma ihtiyacı duyarmıyım
Cevap sahibi+1 yılGüvenmiyorsan gitmeyeceksin bu kadar basit :) Sorma sebeplerin arasında merak da var ve buna neredeyse eminim. Belki de bir çıkar yol arıyorsun :)
Soran+1 yılAnlamıyorum ki açık konş çıkar yol ne
Cevap sahibi+1 yılYani biri çıksın desin ki 'Bence sorun olmaz güveniyorsan gidin keyfinize bakın hiç problem çıkmaz' vs. :)
Soran+1 yılHııı o kadar akılsızım onu diyende var bir bak yorumlara
Cevap sahibi+1 yılTamam git o zaman ne diyeyim
saçmala ya görücüye mi çıkaqrmış bırak böylesi saçmalaıklarla ugraşma
00 Yorumlasakın yapma öyle bisi devamıda gelir. istedigini aldıktan sonra bırakıp gidiyorlar.. :/
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Sen kapana girmışin artık ne kadar az zararla çıksan kardir...
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılSaçma
Gizli Üye(36-45)+1 yılGöster gitsin yahu toprak olup çürüyecek nasıl olsa
01 Yorumla
Soran+1 yılSaçma düşünüyorsun kız olsan anlardın
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmeden önce böyle şeyler yaşanınca o ilişki evlilikle bitmiyor ayrılıkla bitiyor.
00 Yorumla
+1 yılo neymiş neyi görmek istiyor seni mi?
01 Yorumla
Soran+1 yılBoş ver bilmemen daha iyi
+1 yılilişkiniz gerçekten tuhafmış
03 Yorumla
Soran+1 yılNe açıdan
- +1 yıl
nasıl ne açıdan sevgilisiniz ve çocuk hangi akla hizmet olarak görmek istiyor? amacı ne görünce ne olucak
Soran+1 yılDemi dur bu soruları ona sormak lazım
söyle kondom kullansın.
05 Yorumla
Soran+1 yılKondom ne ya
Soran+1 yılO ne ki
Soran+1 yılNerden bilim çokmu kullandım sanki manyakmısın nesin ya
+1 yılGörünen köy klavuz ister mi?
010 Yorumla
Soran+1 yılİstermi
- +1 yıl
Bence istemez yani görmesede olur:-) haksızmıyım
Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
Bence göster çek, bunları haketmek için ne yaptın hergele de. Belki utanır. Aynen böyle yap bakalım ne yapcak bizim küçük enişte:-)
Soran+1 yılHyr ya gerek yok
- +1 yıl
Tabiikide gerek yok asla böyle bişey yapma ben takıldım sadece sen mesafeyi koy emin elerde olursun yoksa halin harap olur, hiç bir erekek tanımıyom ki görmek istediği şeyi görünce kendini dizginlesin.
Soran+1 yılŞikayet etsen bu soru kalkar mı çok saçma yorumlar var
- +1 yıl
İnaan hiç bir bilgim yok yeni üyeyim daha boşver herkez kalitesi oranında yorum yapar takılma ddemekki onların kaliteside buymuş, demekki soru bile adam seciyomuş
Benim yorumlarım da mı sacma he:-)
Soran+1 yılYok ya ondan değilde sorduğum soruyu da biraz saçma buldum sen bir şikayet etsene
- +1 yıl
Nası olcak o
+1 yılElma şekeri kandırmayı dener yakında.
00 Yorumlaseks insanımızda neden tabu anlamadım valla
00 Yorumla
+1 yılilerisi ne olur sikiş
00 Yorumla
+1 yıl:) mercimekler yanada bilir fırına girme bence..
00 Yorumlageçiniz:)) görmekle kalmaz kalabilemez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkırma bence sevgilini göster gitsin
01 Yorumla
Soran+1 yılHıho bende öyle diyordum bn biyere gitmiyorum göstermiyorumda
Forumun yuzde 98 i kezban bu ne ya
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenin değil mi verme :):)
00 Yorumlaevlenince sevişin * :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Göster:D
07 Yorumla
Soran+1 yılDuşuncesizsin lafını bilse konuş
- +1 yıl
Sen hakaret etmesen düzgün konuşmasını bilrn birisiyim merak etme.. Bir kere sen mal olmasan verdiğim cevabın tamamen eleştrel amaçlı, aslında böyle bir soruyu bile sormaman gerektiğinin anlamını çıkartman lazımdı.. kapasiteni gözümde fazla büyüttüğüm için haklısın kabahat bende..
Soran+1 yılLaf çarpmak için mi geldin
Soran+1 yılOff dalgamı geçysn
+1 yılgöster iki yalasın
10 YorumlaYaaaaaaaa gitme
01 Yorumla
Soran+1 yılGitmiyorum canım sağol
gitme kızım!!!
06 Yorumla
Soran+1 yılTamam annee 😊😊😊😊
- +1 yıl
anlaşılan sen gitmişsin hahaha naptılar sana anlatta bilelim
+1 yıldur! yapma
015 Yorumla
Soran+1 yılYapmadım zaten reddettim bile
- +1 yıl
böyle şeyin teklifi bile olmaz
Soran+1 yılDemi sence erkek bunu 1 yıldır knştuğu sevglsne nie tklf eder
- +1 yıl
azdığı için
Soran+1 yılSevgisi ile alakası var mı sence bana kimisi diyor ki çok seven erkek dokunmaya kıyamaz falan
- +1 yıl
yalan o dokunmaya kıyamamak. insan asıl sevdiğine hallenir. onu ister.
Soran+1 yılBilmiyorum ki işte
- +1 yıl
yapma o yüzden
Soran+1 yılTamam
- +1 yıl
ben ne bileyim
Soran+1 yılbir denesen
- +1 yıl
denedim
Soran+1 yılTamam sağol gene de
- +1 yıl