Yemin ediyorum çocuk ekledi beni, ben de merak ettim kim diye, isteği bekletti, sonra bu kız mesaj attı, saydırdı manyak, en son korktum, engelledim, takar mı acaba, baya manyak çıktı

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yemin ediyorum çocuk ekledi beni, ben de merak ettim kim diye, isteği bekletti, sonra bu kız mesaj attı, saydırdı manyak, en son korktum, engelledim, takar mı acaba, baya manyak çıktı

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Tamam da burada haklı olan sensin o ekliyor Sen de karşılık veriyorsun bence çok Altan almışsın haddini bildirecektin aptal Sen önce erkek arkadaşına sahip çık başka kadınları eklemesin diyecektin
Manyağa benziyor korktum hasta ya
Hiç gerek yok korkmana bir daha sana yazarsa de ki benim erkek arkadaşım da var gerekirse ona söylerim haddini bil beni rahatsız etme de söyle ya korkma aşağılık
Deli herhalde sevgilisine değil bana hesap soruyor yazarsa haddini bildiririm şimdilik Altan aldımm
Kesinlikle bundan sonrakinde alttan alma Bir daha bana yazarsan profil fotoğrafını alırım dava açarım de aptal. Ne canım varmış ya
Zoraki sevgili yaptıkları için böyle oluyor ucubeler
Hayır tam böyle sokak ağzı olur ya belli çingene oldu yok benim sevgilim senin gibilerle iş olmaz Senin sevgilin senin gibilerle işi varsa herkes de işi olur
Sanki kucağında bastı mall ya psikolojik hasta gibi korktum ben benim kocam yapmaz havalarında olan tiplerden
Ya diyorum ya en komiği de Benim sevgilimin senin gibilerle işi olmaz aptal Senin gibi biriyle işi var. Nefret ederim böyle kadınlardan ya tam sokak ağzı terbiyesiz ne konuştuğunu bilmeyen
Varoş işte bi da yazsın dava edicem hakaretlere bak midem bulandı böyle olmadığıma şükür ettim
Eğer bununla çıkan bir erkek varsa zaten o da emin ol bunun gibidir
Yani bir kadına asla hakaret etmem bak asla yapmam da bunun gibiler de hiçbir şeyi hak etmiyor
Çocuğun profilde kendi var kızla yok tanıdık mı diye ekledim kudurdu mall boynuzu yiyip sağa sola çatıyor belli
😅😅 konuşmaya bile değmez böylelerinin seviyesine inmeyeceksin bile
Sevgilisinin gözü dışarda ona bişey diyemiyor
Sana ş. ıllık demiş birde niye sövmedin ki ben burada sinir oldum
Altan alayım dedim bi daha yazarsa haddini bildiririm ay gaza getirmeyin engelli kaldırın yazıcam malla ya 😭
Bir daha yazarsa altta kalma şırf*nti yaa ruh hastaları
Baya hasta belli psikolojik hasta gibi korktum daha yazarsa dava eder geçerim ya
Valla hatun bildigin ruh hastası:)))
Bende fark ettim ondan Altan aldım sanki sevgilisinin kucağında gördü beni hahaha
:))))) o adami da yemiştir
Bana bunu yaptıysa onun da ağzına etmiştir asdfs
% 100
Cocukda helal olsun
Boyle hatun var genede çapkınlık cesareti var yani
Uc*be (kiza diyorum)
Engeli vur gitsin ciddiye alma şunu
Böyle kızları varys