Kız sevgilim benimle alay etti?

arkadşlar öncelikle beş yıllık bir ilişkimiz var birbirimizi deliler gibi seviyoruz ve evlenmeyi düşünüyoruz. geçen gece kız sevgilimin arkadaşlarıyla bir mekanda buluştuk. her şey iyi gibi görünüyordu. kakara kikiri hahaha hohoho heheheeh za xd tarzı gülüşmeler sohbetin keyifli gittiğinin en açık göstergesiydi. ortamda bir anda sessizlik olud. kız sevgilimin erkek arkdaşı bahasu telefonunu masaya çıkardı bir şeyler ypmaya başladı. sonr diğer kız ve erkek arkadaşlar da telefonlarını çıkardılar. kız sevgilim deöyle. naptıklrını anlyamadım kız sevgilim hdi sende dedi. napıyoruz dedim persicope diye bir şey varmış yayın açmışlar. bende yok ki bende telefonum kaldırmıyo uygulmayı dedim. hem de internet paketim yok. kız sevgilim gözlerini devirdi bana bunu duyan bahasu ve diğer arkdaşlar hahhha fakiiirrr fakir diye dalg geçmeye başladılar. kız sevgilim de onlr katıldı. çok ağırıma gitti. onlar yayın yaparken masadan kalkıp eve geldim. erkek babama bağırmaya başladım neden fakirsin diye. şimdi napmlıyım sizce yeni bir telefon alıp kız sevgilimi ortamda mahcup ettiğim için özür mü dilesem?
Kız sevgilim benimle alay etti?