Kıza bu aralar gıcık oluyordum sevgiliisne istek attım gıcık olduğum için bana hakaretler yazmış namusuma laf etti sonra ortak bi erkek arkadaşıma bunları yazdım sizce iyi yazmamış mıyım?
Gıcık olduğum bir kızın sevgilisine istek attım, bana hakaret etti. İyi yazmış mıyım?
E hak etmişsin sende. Gıcık oluyorsun, bilerek sevgilisine istek atıyorsun. o takip isteğini iyi niyetle atmadığını sen de gayet iyi biliyorsun boşuna kendini kandırma bence
Sen bayağı kendini güldürtüyor ve düşüyorsun helal olsun. Sevgilisi olan birisinden uzak durmuyor isen, sonuçlarına katlanırsın. Haketmişsin bir de üstüne saçma sapan yazılar yazıyorsun komik.
Böyle bir durumdan ne gibi bir çıkarın oldu ki? Gerek mi var onu kestiremedim (?). Başka işle uğraş daha çok mutlu olursun bence.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
2 ay
Ahahha bana da okuldayken bir tane oğlan sevgilisi olduğu halde istek attı ben de kabul ettim kız da sıkıştırdı takipten çık diye ağladı resmen ben de çıkmıyorum dedim sonra zaten okul kapandı Instagram'ı da kapattım ergenlikte oluyor böyle şeyler
En İyi Cevap