Sevgilim cimri olduğumu söyledi :(( sizin kız arkadasiniz boyle olsa ne yapardiniz?

Mesela ıskender yemeye götüreyim seni canım diyor ben düşünüyorum en az 16 liradır iskender içecek içsek yanında o hesap 40 lirayı bulur onun yerine başka şey yiyelim ne gerek var diyorum

Veya bir gün ızgara et yiyelim diyo ben diyorum 3 parça ete sırf mekanı yüzünden dünya para verene kadar bir kilo et alalım gidelim mangal yakalım keyfimize göre oturalım

Sevgilim cimri olduğumu söylüyor ama ben aslında paranın hesabını yapan biriyim ona hediye alacağımda 3 kuruşun hesabını yapmıyorum ki

ama aynı bardak ötede 2 lira ucuzsa neden onu almayayım ki

Alışverişi de genelde bimden yaparım kalitesiz olduğunu dusundugum seyleri başka yerden alırım sadece

Erkekler yardım edin cimri oldugumu rahatsız olduğu için mi söyledi samimiyetinden takılıyor mu

sizin kız arkadaşınız benim gibi düşünse ve bunu yok canım istemedi diyerek değil de böyle izah ederek söylese onun hakkında kötü mu düşünürsünüz ?
Sevgilim cimri olduğumu söyledi :(( sizin kız arkadasiniz boyle olsa ne yapardiniz?