Bir kızın canını acıttım kızacaksınız ama hakketmemiş mi?

Bahsettiğim kız eski sevgilim daha önce telefonda bir konudan dolayı tartışmıştık bu gün arkadaşlarımla oturuken kafede karşılaştık konuşalım dedi tamam dedim ama yine bağırmaya başladı.. Sus dedim kez dinlemedi cevap bile vermedim sussun diye o arada benim en sinirlendiğim sözlerden birisini kullandı biliyor çünkü bu lafa ne kadar gıcık olduğumu sen adam değilsin şerefsizin tekisin dedi bende cevap verdim tabi o anda bana tokat atma eğiliminde bulundu bileğini tutup sıktım kurtulmaya çalıştı ama daha çok sıktım biraz gözleri doldu gibi oldu.. Sonra arkadaşlarım yanıma gelip oturduğumuz masaya çekti beni Hülya yıda gönderdiler.. İlk defa bir kıza karşı can yakıcı birşey yaptım ama hiçte pişman değilim milletin içinde bana bağırmaması susması için çok kez uyardım çünkü ve pişman olacak birşeyde yaptığımı düşünmüyorum sonuçta vurmadım bile zaten vurmamda bir bayana ama... Haksızmıyım beyler birisi size o kadar kişinin içerisinde bağırıp birde hakaret etse bir türlü susmaya siz ne yapardınız ki?
Bir kızın canını acıttım kızacaksınız ama hakketmemiş mi?