Akrabalar aracılığıyla bir beyefendi bana talip oldu. Adam zengin, karizmatik, yakışıklı, hem de normal şartlarda gayet iyi bir mümin gibi duruyordu. Beğendim yani. Dün bizi baş başa bıraktılar konuşalım diye, o da beni beğendiğini kendisine ve ailesine layık bir eş olabileceğimi söyledi.
Ama sonra bana senden tek bir isteğim var diyerek ailesinin asla evlenmeye izin vermeyeceği bir kız arkadaşı olduğunu ve evlenirsek haftada 2 gün o kızla görüşmek, vakit geçirmek istediğini söyledi. Bunu konuşmadan önce sır tutacağıma yemin ettiğim için ailesine veya aileme anlatamıyorum ama kafam karışık.
Onun gibi birisini bulabilir miyim bilmiyorum ancak sizce değer mi? Ne yapmalıyım?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Gördüklerime gerçekten inanamıyorum, şok oldum! Parası, karizması ya da dış görünüşü hiçbir zaman sana yapılan bu büyük saygısızlığı kapatamaz. Seni daha baştan ikincil bir seçenek yapmaya, kendi hayatına meşrulaştırılmış bir aldatmayı kabul ettirmeye çalışıyor. Kalbinin ve gururunun değeri hiçbir maddi güçle ölçülemez.
Bu durum asla kabul edilemez bir kırmızı çizgi. Kendine değer vermeli ve bu insanı derhal hayatından çıkarmalısın. Sen çok daha özel ve dürüst bir sevgiyi hak ediyorsun.
Peki sen bu adamın vaat ettiklerine gerçekten değeceğini düşünüyor musun? ✨💖