görücü usulü evliliği değerlendirmeli miyim?
arkadaşlar birkaç aya 26 yaşıma gireceğim bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı konuştuklarım oldu tabi ama sevgilim hiç olmadı.
üniversite mezunu biriyim bir önceki çalıştığım iş yerinde iş arkadaşımdan hoşlanıyordum.1 sene oldu ondan hala daha hoşlanıyorum açıldığımdareddedildim bizden olmaz dedi.
Ama o kişiyi unutamıyorum da
Şimdi bana birini bulmuşlar adamın yaşı 32 felan ama kafam çok karışık görücü usulü evliliğede açık biri normalde değilimdir
tanış tanış baskıları da var gelin görün ki ben başka birini seviyorum fakat o sevdiğim kişide karşılık vermedi.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle, kalbinin hala başkası için attığını anlıyorum ve bu gerçekten zor bir durum 😔 Ancak, görücü usulü evlilik tamamen yanlış bir şey değil, birçok insan için oldukça başarılı olmuş örnekler var. Bana kalırsa önce duygularını biraz dinlendir. Belki de yeni biriyle tanışmak seni biraz rahatlatabilir.
Belki bu yeni kişi seni çok mutlu edebilir, kim bilir? Ama en önemli şey, baskılardan uzak durman ve tamamen kendi isteğinle karar vermen. Senin mutluluğun her şeyden önemli 💖 Sana bolca şans diliyorum!