Ben hep severek evlenmek istedim ama olmadı bir türlü. Utanılacak bir şey mi? Görüşsem mi bilmiyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBence kişinin kendi tercihlerine ve inançlarına bağlıdır. Bazı insanlar, görücü usulü evliliğin daha geleneksel ve güvenilir bir evlilik türü olduğunu düşünürken, bazıları ise bu evlilik türünün özgürlükten yoksun ve baskıcı olduğunu düşünmektedir. Görücü usulü evlilik, genellikle daha geleneksel ve güvenilir bir evlilik türü olarak görülür. Görücü usulü evlilik, kişilerin ailelerinin isteği üzerine yapıldığı için, genellikle daha uzun ömürlü olur. Görücü usulü evlilik, kişilerin birbirlerini daha iyi tanıma fırsatı olmadığı için, genellikle daha az çatışma yaşanır. yine de tekrar demem gerekirse görücü usulü evliliğin mantıklı olup olmadığı, kişinin kendi tercihlerine ve inançlarına bağlıdır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılNeden utanılsın , tercihimdir. Görürsün konuşursun aileler de tanışmış oluyor herkes herkesi rahat tanıyıp gerekirse araştırıyor sen o kişiyle konuşmadan görmeden evlenmiyosun ki 3 günde düğün yapalım demiyorlar tanıyosun eminsen nişanlanırsın ısındıysan evlenirsin ve her özel güzel anı vaktinde yaşıyosun , fikrimce doğru buluyorum 3 sene sevdim bi çırpıda ailesi istemediğinde bıraktı sevgi yetmiyor demek istediğim. Önceden sevgiye tapardım nerdeyse evvela sevgi olmalı 1 2 sene tanımalıyım diye düşünürdüm tanınmıyor ciddi yola girmeden tanınmıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılBen de senin gibi düşünüyorum
bence kafana göre birini bulana kadar bekle ya, illa ki çıkar karşına. görücü usulü bana biraz eski adet geliyor yani tamam belki seveceğin biridir ama yaşın 25-29 gösteriyor gerçek yaşınsa eğer daha çok gençsin illa ki kafanın uyuştuğu hoşlandığın biri çıkar karşına. çıkmazsa da evlenmek hayatın bir zorunluluğu değil, farklı bir yol çizersin kendine. evlilik öyle basit bir şey değil çünkü, sevip anlaştığın biri olmazsa ömür boyu aynı evde birbirinizi nasıl çekeceksiniz kii
01 Yorumla
Soran+1 yıl27yim bu zamana kadar pek ilişkim olmadı. Bana da öyle geliyor ama pişman olur muyum ki sonra yaşım geç ya bilmiyorum.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılRüyamda görücüye resmim gösteriliyordu ve beğenmiyordu 😂
1111 Yorumla- +1 yıl
@GopÇocuğu gerçekten bu rüyayı gördüm. Biraz üzüldüm ama
- +1 yıl
@GopÇocuğu hiç sevgilim olmadı BİLe kim gelecek acaba
- +1 yıl
@GopÇocuğu ıy ben odadan çıkmam sinir oldum bak
- +1 yıl
Sen kimsin de beni görüyorsun aptl derim 😂
Soran+1 yılÖyle değil önce ben çocuk ile bir kafede oturup tanışacağım anlaşırsak olcak
- +1 yıl
@GopÇocuğu evet işte öyle oluyır da ben teyzeyi görmek istemiyorum
- +1 yıl
@GopÇocuğu evde mi kalırım
- +1 yıl
Utanıyorum ya ben aslınds
- +1 yıl
@GopÇocuğu ben utanıp çekerim kendimi işte hiç çıkmam galan
- +1 yıl
@GopÇocuğu utanırım söyleyemem
- +1 yıl
@GopÇocuğu öyle olsaydı sevgilim okurdu aksine çok seçiciyim
- +1 yıl
@GopÇocuğu sadece diş görünüş değil ki maneviyat da önemli
- +1 yıl
@GopÇocuğu tabii gözüme hitap edenler oldu ama içini beğenmedim diye Red ettim, yoksa dediğin doğru
- +1 yıl
@GopÇocuğu o yüzden mi hiç sevgilim olmadı belki de o kadar çirkin değilim
- +1 yıl
@GopÇocuğu ben kendime diyorum
- +1 yıl
@GopÇocuğu çok mu yakışıklısın
Soran+1 yılGop ne gazi osman paşa mı
Soran+1 yıloo zenginsin o zaman
- +1 yıl
@GopÇocuğu Gaziosmanpaşa nasıl çıkardın ordan soran hela olsun
Soran+1 yılAklıma geldi 😀
Soran+1 yılBişey diycem ben çok kötü hissediyorum dua eder misiniz
Soran+1 yılAnnem galiba numaramı verdi o kişiye
- +1 yıl
bu arada yaşadığın iyi bir şey neden kötü hissediyprsun
Soran+1 yılÇünkü severek olsun istedim hep. Görüşme isteğim yok.
Soran+1 yılPeki görüşmezsem pişman olur muyum evde mi kalırım yaşım 27
- +1 yıl
Görüşmekten bir şey olmaz belki seveceksin, şans ver derim
- +1 yıl
@GopÇocuğu tamam da istemezsen kesersin
- +1 yıl
Belki çocuk iyi yani sevecek neden bir kere görüşmesin olmazsa bir kere daha görüşmez
- +1 yıl
@GopÇocuğu nasıl yani
- +1 yıl
@GopÇocuğu böyle düşünürsek kimseyle ilişki kuramayız
- +1 yıl
@GopÇocuğu ne konuştuk be😂
- +1 yıl
@GopÇocuğu konuyu unuttum 😂
- +1 yıl
@GopÇocuğu soran pişman oldu bi ton bildirim gitt
- +1 yıl
@GopÇocuğu inş
Soran+1 yılahahaha yok etmedim
Soran+1 yılAnnem seni arayacak dedi ben görüşmek istemiyorum ne yapacağım
Soran+1 yılİçimden gelmiyor hiç annem bir sürü laf söyledi iyi sen çürüğüne çarığına kalırsın falan diyor ölmek istiyorum
Soran+1 yılİntijar mı etsem zaten amacım hedefim yok yaşamaktan gram zevk almıyorum
Soran+1 yılBu sefer de annem konuşup durur. Ben bıktım annemden sürekli eleştiriyor beni. Benim psikolojim bu yüzden bozuk belki de. Baksana çürük çarık kalır iyi isteme ben kardeşini evlendircem o zaman sen de kal böyle diyor
Soran+1 yılEvet işimden de ayrıldım kötü şeyler yaşadım
Soran+1 yılYok taciz değil çok şükür de yani kötü ayrıldım isteyerek değil de anlaşamadım
Soran+1 yılYok ben ayrıldım tazminwt yok da
- +1 yıl
@GopÇocuğu okudum hepsini
- +1 yıl
Görürsün istemiyroum dersin biter
- +1 yıl
@GopÇocuğu sanmıyorum ya
Soran+1 yılBabamlar çok zorladı bunaldım tamam dedim ağlayacağım
Soran+1 yılÖyle diyemem bu sefer annemler mahcup olur
Soran+1 yılYa neden bana nasip olmuyor ki bu aşk çok mu zor
- +1 yıl
Aşık olmayacağını nerden biliyorsun diyorum ben DR. Çok mu tipsiz foto görmedin mö
Soran+1 yılGördüm yok tipsiz değil ama ben görücü usulü istemiyorum o yüzden
- +1 yıl
Yaptığın şey kusura bakma ama saçmalık. Çevreden görücü ile ilgili saçmalıklar duyuyor olabilirsin ama olumsuz hiçbir yanı yok. Başka bir yerde karşılaşmakla bunun arasında hiçbir fark yok, şans ver derim tek sorun görücü olması ise
- +1 yıl
Diyorsan ki ben evlenemek istemiyroum, fotosuna baktım hiç beğenmedim orası ayrı ama sırf görücü diye Red etmek akıl işi dğeil
- +1 yıl
Teşekkür ederim sonucu bize de yaz merak ederizzzz
- +1 yıl
Evlenicek 😄😄
https://youtu.be/l1VO559XFek - +1 yıl
@GopÇocuğu hshahahahhas
Soran+1 yılahaha rica ederim
Soran+1 yılya bilmiyorum iyi birine benziyor ama ben daha baskın gibiyim
Soran+1 yılbenden baskın olmasını isterdim
Soran+1 yılbaskın olan da peki hayatım diyebilir. baskın derken nasıl anlatsam bilmiyorum
- +1 yıl
Ben anladım demek istediğini, daha çok yönetilen ve kafa yormayan bir evlilik sanırım baskınlıktan kastın. Ve eğer bunu kast ediyorsan ben de öyle isterim
- +1 yıl
Şunu düşündüm bugün bunu yapalım hadi gibi yani, daha etraflı ve geniş bakabilen yönetici tarzda
- +1 yıl
@GopÇocuğu hayır biraz yönetici olmalı
Soran+1 yılya shahah gopçocuğu ya :D evet sen beni anladın adımsevimli
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
41Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 42,8b cevap paylaştı.
+1 yılAile büyüklerimiz hep bu şekilde evlenmiş gadası
00 Yorumla Son zamanlar da yaşım gereği benim karşıma çok çıkıyor bu fikir. Görücü usulüyle evlenen bir çok arkadaşım var ve hangisine sorsam gayet güzel bir evlilikleri var. Sanırım insan sevip, birlikte belli bir zaman geçirince beklentiler çok yüksek oluyor ama buna kıyasla görücü usulü öyle değil beklentiler düşük olunca beklediğinden fazlasını yaşamak sanırım karşın da ki insana ve sana bir duygu uyandırıyor. Sanırım biraz sürpriz biraz yenilik bazen daha iyi olabiliyor
115 Yorumla
Soran+1 yılNe bileyim hiç bu şekilde olmasını istemedim hep aşık olmak istedim...
Soran+1 yılBu arada sizi birine çok benzettim adınızın baş harfini öğrenebilir miyim
- +1 yıl
İnan bana çoğu insan bunu istiyor ama iş oraya gelince bambaşka bir hal alıyor her şey, henüz bu yaşlarımız da aşık olmak yaşayıp tecrübe edinmek lazım. Tabiki bu işlerin yaşı yoktur ama kendi tecrübelerin ile yola devam etmek en doğrusudur, ileri de yeterli tecrübeyi edindiğin zaman kendi kararını verecek olgunluğa erişeceksin zaten o yüzden takılmadan yoluna devam et derim.
Soran+1 yılYani şu an için düşünmeyeyim mi diyorsunuz?
Soran+1 yılO değilsin o zaman.
- +1 yıl
Bahsettiğim bu tecrübeyi fazlası ile edindim ve şunu söyleyebilirim akışına bırak gitsin, eğer kaderin için de bir şey yaşanacaksa elbet bir gün kapını çalar zaten. Henüz olduğumuz yaşlar da başka şeylere odaklanmanı ve gönül işlerine çokta kendini kaptırmamanı tavsiye ederim.
Soran+1 yılŞu an olduğum yaşta evlenmemi istiyorlar geç kaldı gibi geliyor bana da 30a yaklaştım diye ama olmayınca olmuyor.
Soran+1 yılTeşekkür ederim görüşünüz için.
- +1 yıl
Boş ver sen insanların ne dediğini, başkaları için değil kendin için bir yuva kuracaksın. Ben de 28 yaşındayım ama şu an tam anlamıyla çalışmak ve gezip tozmak ile meşgulüm, bu yaşlarımız da tadını çıkaramazsak eğer hayatın ileri de çok geç olur ve bunun pişmanlığını yaşarız. Ben demiyorum ki kimse ile birlikte olma vs. sadece seni mutlu edecek insanlar ile kendini hiç bir şeye fazla kaptırmadan yoluna devam et ve keyfini çıkarmaya bak, insanlar hep konuşur aldırış etme.
Soran+1 yılAslında şöyle erkekler için o kadar sıkıntı değil de kadınlara ayrı bir baskı yapılıyor. İşin kötüsü işimden de ayrıldım stres çeksem de en azından daha az düşünüyordum. Bazen çok bocalıyorum yaşarken. Öyle işte.
Soran+1 yılDeneyeceğim teşekkür ederim çok.
Soran+1 yılEvet oldu iyi geldi, iyi günler dilerim ben de.
Gizli Üye(18-24)+1 yılBunda utanilacak ne var canim bence gorucu olunca daha ciddi oluyor cunlu o niyetle gorusenler zaten evlilik icin gorusuyor ama obur turlu hep laylaylom uc bes ay berabersiniz senin aklindan evlilik gecer sonra konusunu acinca sevgiline bi bakiyon aaa ben evlilik dusunmuyom ee bunca zaman ne diye beraber sevgili takilir bi insan bana da bu mantiksiz geliyor cunku ayrilinca da uzuluyorlar ee zaten sonu evlilik olmayacakti belliymis basindan ne diye ayrilinca aglayip zirliyorlsr kendilerini yerden yerde vurup depresyonlara giriyorlar bi sacma yani…
14 Yorumla
Soran+1 yılTamam ama böyle aileler içine girince sürekli gözler senin üstünde olmayacak mı? sürekli sorup duracaklar ee noldu ee ne zaman falan diye
Cevap sahibi+1 yılAilende sorun varsa her turlu sorun olur. Sen gorucuye gelenle gorusup konusacan baktiniz olmadi zaten ikiniz de ailenize olmadi diyip yolunuza bakarsiniz. Yani hemen biri geldi diye ilk gelenle mecburi gibi olacak degil, adi ustune gorucu bi goruseceksiniz baktiniz anlasiyorsunuz kafalariniz ayni uyusuyor falan ona gore ilerler ama olmuyorsa yolunuza bakacaksiniz, boyle yaparsaniz neyi sorup duracaklar anlamadim…
Soran+1 yılYani ee nasıl gidiyor ne zaman nişan olcak gibi sorular
Cevap sahibi+1 yılAnlattim iste knk…
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Usullerin hiçbir önemi yoktur. Evlenmek isteyen kişilerin ellerinden geleni yapması gerekir. Evlenmek istiyorsanız eğer denemekten zarar gelmez, şans verin..
Evliliği iyi ya da kötü yapan sadece kişilerdir. Kimileri yeryüzünde cenneti kimileri de cehennemi yaşatır. Üçüncü şahıslar ve geri kalan her şey bahanedir. Aksini ispat edemezler..10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 338 cevap paylaştı. Asıl mantıklı olan görücü usulü. Araya aşk, duygular, zaman ve emek girmişken insan ne kadar mantıklı ve objektif olabilir ki? En güzeli duygular yeşermeden akıl mantık dahilinde tanıyıp öyle hareket etmek. Zaten bir insanı fiziken beğenirseniz ve mantığınıza uygunsa bence seversiniz. Ama aksi halde mantığına yatmazsa sevsen de soğursun ki.
10 Yorumla
+1 yılE ailelerimiz hep böyle evlenmiş ki. Utanılacak bişey değil bence bir görüş. Hoşuna gitmezsw görüşmezsin zorla değil ya. Hee istemiyorsan hiç görüşme senden değerli de değil sonuçta
10 Yorumla
+1 yılPek mantıklı gelmiyor. Tanımadan, vakit geçirmeden biriyle evlenmek ve o kişinin iyi biri çıkması tamamen şansa kalır. Bir ömür yaşayacağın insanı iyi seçmen lazım. Evlilik ciddi bir konu.
02 Yorumla
Soran+1 yılVakit geçirilecek ama ailen de bilecek çok yorucu gibi sanki
- +1 yıl
İyice tanımaya çalış bence.
- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇok beğendiysen görüş tabi. Yine aynısı olacak. Tanıyacaksın, zaman geçireceksin, kafalar uyuyorsa devam edeceksin.
14 Yorumla- +1 yıl
Evet aslında aynı mantıkla çıkıyor görücü görücü diye abartılıyor
Soran+1 yılGülüyor bazıları
- +1 yıl
Bakma sen gülenlere ya be var gülünecek
- +1 yıl
@adımsevimli Bir şey olmaz.
- Aşk İlişkileri konusunda 921 cevap paylaştı.
+1 yılGörüşş begenirseniz normal flört edersiniz. Aileleri çok karıştırmazsn. Uzun süre tanı. Baktın olmuyo daha konuşmazsn
14 Yorumla
Soran+1 yılAma öyle olmaz ki gözümüzün içine bakılmaz mı eee ne zaman diye
- +1 yıl
Görücü de o olur maalesef. Ama akrabanın gazıyla vs o karar verilmez. Yani tanış belki içine siner begenirsin. Baktn elektrk alamadn söylersin. Ama dediğm gibi begensen de zaman geçsin tanımaya çalış
Soran+1 yıl3 ay konuşursunuz falan dedi babam ama çok kısa değil mi
- +1 yıl
Kısa evet. Kararı böyle baban veriyosa sen hiç görüşme
+1 yılDeğil o kişiyi sevmeyebilirsin sevmediğin bir insanla bir ömür geçmez jdhdksj
12 Yorumla
Soran+1 yılSevmezsem tamam demem aslında
- +1 yıl
@ebrarbetul sana katılıyorum
+1 yılYalnız görücü usulü demek. Sadece görüyorsun ama konuşmuyorsun, görüşme yok. Senin dediğin günümüzde oluyor ki. Görüş hoşuma giderse ilerletin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılUtanılacak bir durum yok yani çevren yoktur, kısmet değildir bu yüzden kendin tanışarak evlenememişsindir ve bu da gayet doğal bir durum.
00 Yorumla
+1 yılGayet mantıklı. Severek evlenenleri de görüyoruz yani. Daha bir hafta dolmadan aldatanlar mı dersin kavga edenler mi..
00 Yorumla
+1 yılutanılacak bir durum değil böyle evlenip çok mutlu olanda gördüm
06 Yorumla- +1 yıl
@Marchion hiç alakası yok
Soran+1 yılAynen çok çirkinim ondan görücü usulü görüşelim mi @marchion
Soran+1 yılTüh :( @Marchion
+1 yılBen görücü usulüne karşıyım isteyende evlenir bir şey diyemem.
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Aile büyüklerinin önerdiği kişiden bana hayır gelmez o yüzden
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSizleri iyi tanıyan görücü aranızda köprü görevi yapıyor mantık kazanıyor
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Utanılacak bir şey değil eleştirenler utansın yarının ne getireceği belli olmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ailene uyuyorsa denginse maddi manevi mantıklı görücü usulü eskisi gibi değilhem güncellendi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende Severek evlenmek istiyorum Ama Yok denk Birini Bulamiyorum Görücü düşünüyorum yine denk bir kız doğru kişi bulamıyorum
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTanışırmıyız severek evleniriz plan yaparız konuşuruz😊
Soran+1 yılTeşekkür ederim ama sosyal medyadan olmaz
Cevap sahibi+1 yılVallahi olur yeter ki dogru kisi olmak önemli sanal ya da reel önemli degil kötü olan burada da kötü sanalda da
Cevap sahibi+1 yılDogru kisiyim namazda kılıyorum
Cevap sahibi+1 yıl😊
Cevap sahibi+1 yılHayırlı Sabahlar Gelin Tanısalım Severek aşık oluruz evleniriz görücüyü ikimizde istemiyoruz
Aşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı. Görüş bence bir şey kaybetmezsin. Çoğu insan artık böyle ilerliyor
00 Yorumla
+1 yılGörüş bence, belki o kişiyi seveceksin nereden biliyorsun. Sevmezsen bir daha görüşmezsin.
00 Yorumla
+1 yılGörüşürsün tanırsın iki tarafta uyumluysa neden olmasın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılevlenmek mantıklı bir şey değil 😂 bir gün bir delilik yaparsam mantıkla olmaz 😂
00 Yorumla Niye utanılacak bir şey olsun ya. Görüş tanış beğenmezsen olmaz zaten.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılGörüş ne var bunda
Direkt evlenme Önce biraz tanı bak yani
00 Yorumla
+1 yılbeniö annemle babam da görücü usulü ama bence kesinlikle olmaz babam hep icip icip geliyor annemi beni dövüyor yanı basta iyi gozukuyomus annem oyle dedı yani ne cikacagi belli olmuyor abi
02 Yorumla
Soran+1 yılKim tanıştırmış
- +1 yıl
babanem
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılSosyal medyadan tanış o da görücü usulünün yeni versiyonu gibi
00 Yorumla
+1 yılMantık bunun neresinde. Görmeden bilmeden tanımadan olur mu hiç evlenmek? Bu hayat senin. Seçme hakkına sahipsin. Ben senin baban olsam, kararını almadan, görücü usulüyle senin vebaline girmem.
00 Yorumla
+1 yıldeğil ablacım 25-29 yaş arasında görmeden biriyle hayat kuracaksan keşbiş olsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım keşbiş ne demek
görücü dediğiniz de tanışma var yani tanışın bir kaç ay ne bilim anlaşırsan evlen
direk 1 hafta içinde olmaz.
00 Yorumla
+1 yılSen mutluysan evet iyi bir şey. Ancak zorlandıysan ve hala sevmiyorsan hayır. Partnerinle konuş
00 Yorumla
+1 yılMantıklı. Görücü usulü evlenen daha mutlu oluyor. Evliliği uzun sürüyor.
00 Yorumla
+1 yılOlabilir zaten onda da hemen evlenilmiyor tanışılıyor önce
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Bana sorarsan mantıksız
14 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılTanışacaksın görüşeceksin
+1 yılDünyanın en saçma şeyi
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
+1 yılMtlu evlilikler de oluyoa tabi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı. Ben görücü usulü evlenemem. Sebebi ailem yok.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Sevdikten sonra mantıklı
00 Yorumla
+1 yılNiye utanilacak birsey olsun
00 Yorumla
+1 yılGörüş ve kafana yatarsa elbet seveceksin birgun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılDuruma göre değişir bu
00 Yorumla
+1 yılBence olabilir kendi halinde olmuyorsa
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Onda da sevmezsen evlenmiceksin zaten ne farkeder.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. Belki hayatinin erkegi budur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Evet neden olmasın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Olabilir neden olmasın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılUtanılacak bir şey degil
00 Yorumla
+1 yılBi görüş belki beğenirsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmek başlı başına mantıksız zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHem mantık hem aşk olcak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGörüş ruh eşin mi bi bak
00 Yorumla
+1 yılYapma be kaçıncı yüzyıldasın tatlım
11 Yorumla
Soran+1 yılYaşın 19 mu
Mantık dışı
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Bu zamanda mantıklı değil
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden değil
Soran+1 yılGörmeden tanımadan değil ki görüp tanıyacaksın ama aileler bilecek belki biraz baskı olacak
Saçma tabiki görücü usulü mü kaldı gaa
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
+1 yılBence saçma
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden saçma
+1 yılDeğil bence
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Çiftlerin birbirlerini yeterince tanımadan evlenmeleri, sorunlara neden olabilir. Birbirleriyle uyumlu olup olmadığını belirlemek için yeterli zaman ayıramayabilirler. Ben birini yeterince tanımadan aşık olunabileceğini düşünmüyorum, aşık olmadan evlenmek de bana göre pek mantıklı değil.
Soran+1 yılAnladım.
Bunda utanılacak ne var ki
03 Yorumla
Soran+1 yılNe biliyim severek evlenmediğim için
Soran+1 yılDalga geçenler oluyor
+1 yılBence daha mantıklı
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Bazen karsımıza cıkmıyor nasıp olmuyor bende gorusu usulu dusunuyorum hem bazı seylerı sevgılıkte yasayıp tuketmek yerıne evlılılte olması daha guzel
Soran+1 yılEvlilikte de tükenecek bir gün ama
- +1 yıl
Yasamayı bılırseb heycanı ve saygıyı kaybetmezsen tükenmez saygı bıterse tükenkr
+1 yılHayır
10 Yorumla- Devamını Gör (14)
Devamını Gör(59)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026