Sevgilim ile kusursuz ilişkimiz varken bana soğuk yapmaya başladı her dediğime kızdı ve en son ayrıldık?

Eski sevgilimdi kendisi, eskiden ayrılma sebebimiz bir anda konuşmayı kesmiştik ve ayrılmıştık. Bu yaz tekrar konuşmaya başladık ama ona güvenmediğimi söyledim, o da hazır olduğum zaman olabileceğimizi söyledi. Rüya gibiydi, onunla her gün kafalarımız birbirine uyuyordu. Biraz zaman sonra ona güvendiğimi ve tekrar olmak istediğimi söyledim ama beni çok sevdiğini ama üzmek istemediğini söyledi. Ben çok salağım, ben yine aynısını yaparım dedi. Ben de birbirimizi sevdiğimiz sürece hiçbir şeyin engel olmayacağını söyledim. O da düşüneceğini söyledi. Ertesi gün benim dediklerimi düşündüğünü ve olmak istediğini söyledi, olduk. Günlerimiz rüya gibiydi ta ki onun dersleri başlayana kadar. Soğuk yapmaya, yazmamaya başladı. Ben sorunca geçiştirmeye, bir daha olmayacağını söylemeye başladı. Umursamadım, seviyordum çünkü ama gün geçtikçe benden uzaklaşmaya başladı. Bu sefer bir şey olup olmadığını sorduğumda yine mi aynı konu, ne istiyorsun sen demeye başladı. Ben de üstelemedim. Çevresine zaman ayırabilen, bana bir günaydın, bir napıyorsun yazamıyordu, zamanı olmuyormuş, beni üzmek istemiyormuş, istersem ayrılabilirmişim. Hayır, inat ettim, bu sefer bu ilişkide çabalayacaktım ve bitmeyecekti. Olmadı, ben ne kadar çabalarsam o kadar kendini geri çekti. Ayrılırken en azından bir buluşalım konuşalım dedim, çünkü onunla her ne kadar yakın olsak bile hiç buluşmamıştık. Buluşsak konuşuruz anlaşırız diye düşündüm ama istemediğini ve buluşursak kavga edeceğimizi istemediğini söyledi. Ayrıldık, her yerden çıkarttı beni (main hesabım ve snapim hariç). Ne bu düşmanlık, bir insan bu kadar hızlı silinir miydi? Yolda karşılaştık, beni görür görmez gözlerini kaçırdı, bakmadı hiç. Ve şimdi hayatıma başka biri girmek istiyor ama ben hayatımda bir tek onu istiyorum. Ya ilerde beraber olma şansımız varsa ya da düşünüp tekrar olmak isterse diye bu imkanı kaçırmak istemiyorum. Ne yapacağım bilmiyorum, hayatımda bir tek onu istiyorum, ben ne yapacağım?
Sevgilim ile kusursuz ilişkimiz varken bana soğuk yapmaya başladı her dediğime kızdı ve en son ayrıldık?