Kız arkadaşımın eski ilişkileri ona olan sevgimi bitirdi gibi bişey oldu?

İkimizde lisedeyiz ve benden kendisi 1 yaş büyük okuldayken 2 ay beni stalklayarak kendisi beni tanımıs vs sonra kendisi geldi bana teklif etti ben sasırmıstım falan ama tipim ve boyum yaşıtlarıma göre iyi olduğu icin sasırılcak bisey yoktu kabul ettim neyse ikimiz birbirimize yürüdük buluşmalar falan filan benim yaşımdan dolayı oyle çok bir kız gecmisim yok olsa bile temassal bişey yaşamamışımdır neyse işte olay tiktok hesaplarını takip etmekle başladı tiktokta repost diye bir özellik var beğendiğiniz bir videoyu profilinize kaydedebiliyorsunuz o da bana tiktoku sildiğini 3 aydır kullanmadığını soyledi bende hesabını kurcalamaya başladım bana o sırada sakın repostlarıma bakma falan diye yalvarıyodu bende bakmamıs gibi davrıyodum ama taki o videoları görene kadar 3 ay önce olduğundan benle tanısmadığı kesindi ve videolarda coğu eski sevgilisi olan ve beni harbiden rahatsiz eden videolar gordum icime attim ama atamıyorum cunku ben yakın zamanda hic bu tarz biseyler yasamamıstım tertemiz bi cocugum kendiside dısardan oyle gozukuyor ama iste bu videolardan sonra icime o karanlık his girdi ne yapmalıyım kendimde kirli biri olsaydım cidden umrumda olmazdi bi tık ama kendime yakıstıramamamsi değisik hisler icindeyim benzer durumları yasayanlar ya da buyuklerimden akıl bekliyorum

Kız arkadaşımın eski ilişkileri ona olan sevgimi bitirdi gibi bişey oldu?