Sürekli bana iftira atıyor. Aldattın falan diyor. Ama sürekli arıyor, amacı ne? Neredeyse iki yıl oldu. Ayrıldığımızdan beri sürekli arıyor, yazıyor.
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
Eskiden kopamayan aynı zamanda her şeyi takıntı seviyesine getiren bir insan. Bu da aslında psikolojik bir rahatsızlık
Takıntılı olduğunu biliyordum ama bu kadar değil yani. Aldattın diye suçluyor.
Bir de böyle insanların kafasında tek doğru vardır kafalarında kurdukları şeyler Sen istediğin kadar kendini anlatmaya çalış bitti ona göre sanaldattın bu birinci psikolojik rahatsızlık ikinci senden de kopmuyor bir şekilde onu aldattın Evet ama hiçbir şekilde seni de bırakmıyor hayatına bakmana izin vermiyor Bu da ikinci psikolojik sorun
Ben onu aldatmadım. Ilgisiz diye bıraktım. O aldattığımı düşünüyor. Ama sürekli arıyor yazıyor. Yani neredeyse iki yıl oldu. Engelledim ama yine başka numaralardan aradı.
Ya dediğim gibi sana böyle insanlara hiçbir şekilde kendini anlatamazsın ne kadar düz ne kadar sadık olursan ol kendi hayal dünyalarında kurdukları şeylerin gerçek olduğunu düşünürler. Diğer olay gerekirse numaranı değiştir ama bir an önce bu kişiden kurtul Çünkü gerçekten seni takıntı haline getirmiş Bu çok belli
Yani takıntı anlamı ne demek ne istiyor benden?
Sen suçlusun o kişiyi aldattın bitti bu onun kafasında değişmeyecek fakat aynı zamanda da senden kopmuyor yani ne onunla olacaksın ne başkasıyla olacaksın yani bir nevi arafta kalacaksın istediği bu böyle psikolojik bir rahatsız işte
Aldatmadım diyorum anlamıyor musun? Ayrıca ben onunla olmak istemiyorum istediği kadar arasın umurumda değil
Sanırım ben sana hala bazı şeyleri anlatamadım onun düşüncesi bu diyorum sen istediğini yap onun gözünde onu aldattın bu düşüncesi değişmez ben sana aldattım demiyorum ki zaten neyine anlamıyorsun bunu onun düşüncesini söylüyorum ben sana deminden beri söylediğimde bu bana hala aldatmadım diyorsun aldatırsın ya da aldatmasın bu benim sorunum değil onun düşüncesini söylüyorum ben sana
Anladım
Yani onun kafasındaki şeyler değişmeyecek seni bu şekilde suçlayacağım psikolojik olarak sorunlu bir an önce tedavi görmesi lazım ama bu şekilde sana Ulaşmasına izin verdiğin sürece bu tacizler devam edecek. Gerekirse numaranı değiştir ancak bu kişiden böyle kurtulursun
Otistik olduğu için arıyor akli melekeleri gg
Boşversene gel sohbet edelim takip isteği attım
Gizliymişsin senin atman lazım
Ne anlatıyorsun ya
Konuşalim diyorum
18 yaşında 1 çocukla konuşacak değilim herhalde hadi işine bak
Kaç yaşındasın ki
Yirmi sekiz yaşındayım ablacığım. Senden büyük kardeşim var. Benim yirmi dört yaşında. Hadi işine bak. Çocuksun da.
Nolucak sohbet etmek istiyorum sadece hoş
Ablam olarak konuşuruz hoş
aldattın mı peki?
Hayır
Zaten bir yıl oldu. Ayrıldık ama amacını anlamıyorum. Yani. Aldattığımı düşünüyorsan niye arıyor?
Yani ne yapmam lazım?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İki yıldır süren bu durum gerçekten çok yıpratıcı bir hal almış olmalı. İnsan sevdiği ya da değer verdiği biriyle böyle krizler yaşayınca çok yoruluyor 🥺
Aslında amacı seni suçlayarak vicdan azabı çektirmek ve kendi içindeki eksiklikleri bastırmaya çalışmak. İftira atarak seni kontrol altında tutmak, iletişim kapısını sürekli açık bırakmak istiyor ✨
Sence senin hayatındaki varlığını tamamen bitirme zamanı gelmedi mi? 💅💖