Dünyanın dört bir yanında çocukların severek izlediği “Maşa ile Koca Ayı” bu kez siyasi bir kararla gündemde. Kiev yönetimi diziyi “Rusya’nın yumuşak güç aracı” olmakla suçladı, Maşa ile Koca Ayı Rusya için çalışıyor dedi.
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Dünyanın dört bir yanında çocukların severek izlediği “Maşa ile Koca Ayı” bu kez siyasi bir kararla gündemde. Kiev yönetimi diziyi “Rusya’nın yumuşak güç aracı” olmakla suçladı, Maşa ile Koca Ayı Rusya için çalışıyor dedi.
çizgi filmi yeğenim izlerken denk geldim, o pembe başörtülü kızın yeşil gözleriyle etrafta koşturduğu sahneler aklımda kalmış ama yasaklama işi bayağı saçma olmuş altı üstü çocuk çizgi filmi işte siyaseti her şeye bulaştırıyorlar
Ya siz bakmayın vladmr putinin bu kadar ciddi olduguna kalbi çok yumuşaktır. Siyasetçi bir adam tabi ki putini destekleyelim. cidden bak o kadar konuşmasını dinledim. Gençseniz 19-25 yaş aralıgındaysanız konuşmalarını dinleyin. gençler örnek alın. Kitabı yok keşke olsaydı.
Yok valla bende arada dinliyorum. Çok güzel şeyler anlatıyor. Ayrıca siyaset hakkındada çok fazla şey biliyor. Genç nesil bence dinlemeli.
Yaaa ben cok severim maşayi 🥰🥰
Ama biraz sacma bir gerekce gibime geldi. Gerçi rusya'da her şeyin yasak olmasıni göz önüne aldığımızda, ukrayna'nın yaptığı az bile kalir.
Cevap
8Cevap
Hayır izlemedim.
Ukrayna'nın ne kadar paranoyak olduğuna bir kanıt daha... En az bizim millet kadar cahil bir millet valla ukraynalılar.
Niye ki güzel egitiçi yönleri var kardeşim aliyle bir kaç kez izledim çok beğendim
Ayy orada ki çocuklar maşadan eksik kaldılar kahroldum..
hiç izlemedim de bu çizgi filmerde siyasi ve politik göndermeler, öğretiler sık oluyor
Çok izlemek zorunda kaldım sevımlıydıler neden yasaklanmıs
İlkokulda her sabah okula hazırlanırken tvden açar izlerdim
En sevdiğim çizgi film ya 😀
İzlemistim bir kaç kez
Bence yerinde bir karar olmus
Detaylı bi şekilde izlemedim
zelensky ağlıyor
Yok izlemedim
Yok artık ula
Seviyorum izlemeyi
Maşaağ üzgün
Doğum günü serisini