...
"Yoğun bir günün ardından biraz sakinlik, biraz manzara, biraz da çay..."

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ...
"Yoğun bir günün ardından biraz sakinlik, biraz manzara, biraz da çay..."

Diğerlerini bilmem ama ben birlikteyken her şeyi konuşabildiğim, zamanın nasıl geçtiğini anlamadığım, bana sevgisini aşk sözleriyle değil desteğiyle hissettiren, en önemlisi beni anlayan bir adamdan hoşlanırım 😌
Şarkıda söylesin mi
Bir keresinde söylemişti ve çok güzeldi bence... Arada içinden gelince yaparsa ekstra hoşuma gider tabi 😌
Ooo 😲
Kendine güvenen Saygılı ve ne istediğini bilen erkek her zaman bir adım öndedir karakteri sağlam özgüveni yerinde ilgisi dozunda olanlardan
Herkes aynı davranmayan duruşu olan erkekler Daha çekici peşinden koşmayan ama diğerini de hissettiren erkeklerden
Sevdiğini göstermekten çekinmeyen. Bana her daim saygılı ve kibar olabilen. Beni kimsenin üzmesine veya incitmesine izin vermeyen erkekten olur..
Adam gibi adam isterler lakin pek hoşlanmazlar muhtemelen umursamayan erkeklerden hoşlanırlar
Cevap
8Cevap
Karaktersiz. yakışıklı parası olan erkeklerden hoşlanırlar tabi ki de. efendi dürüst iyi erkek sevmez hiç bir kadın.
Zeki , adam gibi adam özü sözü bir dürüst neyse o olandan hoşlanıyorum götü başı ayrı oynamayan
Bence bir kadına sonda ki cümle yakışmıyor, tabi takdir kullananın:)
Bence yüzü güzel tatlı esprili. Geniş omuzlu. Değer bilen. Kendini açan anlatmayı seven. Hoş sohbet. Birazda şeytan tüyü yeterli dhdj
Bütün şartlarınızı karşılayan 150 cm boyunda bir arkadaşımız var. Sizi tanıştırmak isterim. Zira boy limitiniz yokmuş
Benim boy 163. Onunki 170-175 falansa olur.
Benle aynı olsun ya da bir tık uzun yeterli. Benden kısa olmasını istemem eril hissederim
Uzun uzun yazmaya gerek yok, adam olan zaten kendini belli ediyor.
Kadın için sahiplenilme ve aidiyetlik duygusunu hissettirmesi yeterli lion.
😄😄
🤷🏼♀️
Bu isimde güzelmiş
Blue'dan vazgeçemiyorum.
Kadından kadına değişir bu. Herkesin beklentisi başka
Senin hoşlandığın peki?
Zeki, eğlenceli, hayatı seven, uyumlu olabileceğim biri olmalı.
Bunlar çirkin bi erkek içinde geçerli mi
Herkesin bir tipi vardır aşağı yukarı. Dünya güzeli olsun demiyorum ama kanım da ısınmalı.
İlk gorüşte🤣ilksesını duydugunda bllı standart yoktur aslında kımyasını altust eden erkegi begenır ve seçer oda hayatını altust eder ve gıder hıkaya hep boyle devam eder taki akıllanıp kımyager oluncaya kadat😉
Karaktersiz, yakışıklı ve parası olan erkekleri severler tabii 😂 Efendi, dürüst, düzgün adam görünce de “fazla iyi” deyip uzaklaşırlar. Sonra da “neden iyi erkek kalmadı?” diye sorarlar. 😂
Kendini bilen Olgun. Zevkleri Olan Her Ne olursa Olsun Kendine Has Tarzı olan Komik Eğlenmeyi Bilen Alkol Felan değil ama…
Ne fazla ilgili ne de ilgisiz. Yerinde ilgi, özgüven ve samimiyet bence en çekici kombinasyon..
Baskın karakterli sert olan ve ters davranan erkeklerden hoşlanırlar
bir erkek bence hep ilgi göstermeli bundan hoşlanıyoruz
Bir erkek her zaman ilgi gösteremez
Fikrine saygı duyuyorum fakat çok şey bekliyorsun:)
Çok ilgi de sıkıyor ki. bir süre sonra
Sadık Dürüst ilgi gösteren erkekten hoşlanırlar bayanlar
Zengin olsun yeter onlar için ula
Olgun sakin ağır başlı ⭐️
Hırt zibidi çakal erkeklerden hoşlanır
Evet bunu seven kadın sayısı az değil
Parası çok aklı yok erkeklerden
Kararlı net
Red flag olmayan
itachimden 😒
S@rseri p;ç erkeklerden hoşlanırlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?