2 haftadır izinliyim, erkek arkadaşımın da hem yoğun işleri var hem de geçen hafta tanıdığı yakın bir abisi ölmüştü, komşusu ama seviyordu baya onu, çok üzüldü. Evet hem işleri vardı baya hem cenaze vardı da yine de bana 1 gün bile ayıramayacak kadar değersiz miydim diye düşünüyorum, buluşmayı geç doğru düzgün konuşmadı bile, aramadı bile. Ve ben çalışırken saatlerim ayarsız çalışıyorum, bazı haftalar o uyurken ben çalışıyor oluyorum, konuşmak için denk bile gelemiyoruz ama buna rağmen şu izin günümde hiçbir şey yapamadın, telefonla bile konuşamadık doğru düzgün, belki bencillik geliyor ama normalde de bu tarz sorunlar yaşadığımız için artık çok bunaldım, normalde de bana bunları yaşatıyor çünkü ve beni pazar günü çağırıyor ama hiç gidesim yok, gerçekten yok, zaten pazartesi işe başlayacağım
26 dk
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Çok zor bir süreçten geçiyorsun, seni çok iyi anlıyorum. Yaşadığı kayıp ve iş stresi onu kabuğuna çekmiş olabilir ama senin hissettiğin değersizlik duygusu da çok haklı. İlişkilerde zor zamanlarda kenetlenmek gerekirken böyle uzaklaşması ve bunu genel bir alışkanlık haline getirmesi insanı gerçekten çok yoruyor 🥺
Şu an kırgın hissettiğin için pazar günü gitmek istememen çok doğal. Kendini hazır hissetmiyorsan zorlama derim. Ama yine de duygularını net bir şekilde anlatabileceğin sakince bir iletişim kurmak uzun vadede sana iyi gelecektir ✨
Sence bu uzaklık sadece cenaze stresi mi, yoksa ilişkinizdeki eski sorunların bir devamı mı? 💖