Eski Sevgilim beni seviyor özlüyor ama barışmıyor?

Eski sevgilimden ben ayrıldım çünkü başka bir kıza özel sorular sormuş ve şu an barışmak istiyorum benim Doğum günüme birkaç gün vardı bana hediye almış ve ayrıldım ben bu sürede ablamla konuşuyorlar barışmak istiyormuş mu diye sor diyor ablama tabii cevaplattırtmadım ben birkaç gün sonra ben mesaj attım konuşmaya başladık şu an hala konuşuyoruz özledin mi dedim özledim dedi beni sevmiyor musun dedim sevmediğim insanlara hediye neden alayım falan dedi hatta barışmak ister Misin dedim ama barışmak istemiyor her şey sevgili değilmiş bir sevgili istemiyor ama diyor beni bırakmasaydın şu an hala devamdık barışalım diyorum barışmıyor beni seviyormuş ama eskisi kadar değilmiş her saniye mesajlaşıyoruz konuşuyoruz yine samimiyiz sık sık tartışıyoruz bide sevgiliykende hep tartışırdık ama beş dakika sonra eskiye dönerdik yine aynı şekilde ama benimle barışmıyor ben onunla barışmayı tekrar sevgili olmayı deli gibi barışmak istiyorum napabilirim nasıl barışabiliriz lütfen çözüm önerileri verin yardımcı olun☺️
Eski Sevgilim beni seviyor özlüyor ama barışmıyor?