Sevgilim artık benii eskisi kadar çok sevmiyor olabilirmi?

Sevgilim annesi ile 4 yildan beri gormedigi teyzelerinin dedesinin yanina gitti 3 hafta oldu hic gorusmedik yine telefonla konusup yazisiyoruz ama eskisi kadar değil anlayis gostermeye calisiyorum ailesini uzun zamandir görmüyor hakli bana surekli yazamaz ztn ailesinin yaninda bana yazamaz cunku ailesi beni bilmiyor öğrenirse de kotu olur ama sanki olabilecekten daha fazla es geciyor gibi hissediyorum son hafta artik iyice es gecmeye basladi nadiren yaziyor evde oldugu halde aramiyor halim yok konusamam falan diyor mesajlarima cok gec cevap veriyor ama instagramda dolasiyor bana yazmiyor hala daha seni cok seviyoum gibi askim bebegim falan gibi ask kelimeleri flnda kullaniyor ama pek onemsemiyor gibi önceden bu kadar degildi kaza geçirdim hastaneye gittim gecmis olsum dedi sustu eskiden üzülürdü ben düşünce ağladığıni bile gordum ama artik fazla koyuyor banada beni fazla es geciyor yani bana soguk yapmasi cok kotu ediyor ona o kadar iyo davraniyorumki calisiyorum hani baskasi olsa hayatta yazamaz ama o kadar zor oldugu cok isim oldugu halde hemen geri donerim yazidginda aradiginda isten kacarim konusmak icin birsey oldugunda ne gerekliyse yaparim ne isterse yaparim ama korkuyorum artik bana olan sevgisi biticek diye cok seviyorum cunku acaba ne olmustur onumuzdeki cuma geri dönüyorlar
Güncellemeler
+1 yıl
Hatta giderken hep interneti acik kalsin diye paket bile yaptimistim hep baba yazabilsin diye
Sevgilim artık benii eskisi kadar çok sevmiyor olabilirmi?