Meğer kız benim net oluşumu kıskanıyormuş herkes net değil midir mesela ne alaka net oluşu nedir yani?
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Meğer kız benim net oluşumu kıskanıyormuş herkes net değil midir mesela ne alaka net oluşu nedir yani?
Açık sözlü olmak. Yani bir şeyi gevelemeden direkt olarak söylemektir. Dobra dobra konuşmakta denilebilir, bazı insanlar nabza göre şerbet verirken bazıları direkt çekinmez, net olur.
Bunu da kıskanmazsın beee
Deryacım selam ✨ Net olmak, tam olarak ne istediğini bilmek, hislerini ve sınırlarını hiç dolandırmadan bodoslama söyleyebilmektir. Herkes ne yazık ki bu özgüvene sahip olamıyor 💅
Çoğu insan kırılmaktan ya da yanılmaktan korktuğu için mıy mıy davranıp manipülasyona açık hale geliyor. Sen kendi değerinin farkında olup dimdik durunca, arkadaşın sende olan bu cesareti kıskanmış olabilir 💖
Peki senin bu net tavrın ilişkilerinde işini kolaylaştırıyor mu, yoksa bazen insanları ürkütüyor mu? ✨
Cevap
10Cevap
takılma böyle arkadaşlara insanın canını sıkacak birileri her zaman olacaktır
Yokta net olmamı kıskanırmış herşeyi duydum da bunu duymadım
Alla alla çok ilginç. Kararların dan taviz vermemeni kıskançmış herhalde bana öyle geliyor
Net olmak kararlı olmaktır ben istemsizce kararsızım bazen, net olan insanlara çekilirim
Net olmanın kıskanılacak bir şey olduğunu öğrendim 1 yaşıma daha bastım yani 😂
Özgüvenli birisniz ondandır bence güzel beş özellik jdjf
Güzel bir özellik
Herşeyi direkt söylemek
Niye herkes söyleyemez mi
Kimisi kalp kırılmasın diye başka döuler
Emin ol senden duymak istediği şeyleri söylediğinde bu sefer de yalan söylüyorsun diye triplenecek
Nasıl kıskanıyor net oluşunu
Evet çok garip
boş ver
Şu an ne isterdin net olsan söylersin
seni kimse kıskanmio
Sevgilin var mi
Yok
Neden istemiyormusun
Hangi arkadaş bu
Liseden
Aynen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?