Müdürüm bana yürüyordu sonra beni kovdu ifşa olduk sonra topluca gittiler neler oluyor?

İlk Görüşme ve Ayrıcalıklı Başlangıç

Dilara, evine yakın bir kafede müdür Berkay ile iş görüşmesine gitti. Berkay, Dilara’nın stajından kaynaklı geç kalma durumuna ve gece çıkış saatlerine özel esneklik sağladı. Ayrıca sorulmamasına rağmen kendi üniversite geçmişinden bahsederek samimi bir ortam yarattı.

Toplantıdaki Dikkat Çekici Bakışlar

İşe alım sonrası yapılan toplantıda Berkay, çalışanlara çok kısa bakarken her defasında Dilara ile 5-6 saniyelik göz temasları kurdu. Örneklerde sadece onun adını kullandı ve toplantı sonunda Dilara'nın "Hayır" diyerek kafa sallayışını tatlı bir tavırla taklit ederek ilgisini açıkça belli etti.

İş Ortamındaki Yakın Markaj ve Kıskançlıklar

Deneyimsiz olmasına rağmen Dilara en gözde bölüm olan espresso barına yerleştirildi. Berkay, el yıkama bahanesiyle üzerine su sıçratmak veya hesaplamalarını dinlemek gibi bahanelerle sürekli Dilara'nın etrafında dolanıyordu. Bir market molasında aralarında flörtöz bir diyalog geçti ve Berkay, Dilara'nın aldıklarının parasını ödedi. Bu ilgi Elif'in kıskançlığına ve yalan söylemesine yol açsa da Berkay, fal bakmak isteyen Elif'i herkesin içinde tersleyerek tavrını netleştirdi.

Talihsiz "İfşa" Kazası

Dilara, yanlışlıkla Berkay hakkında yapay zekâya yaptırdığı analizlerin ekran görüntüsünü iş grubuna attı. Ertesi gün Berkay bu duruma öfkelenmek yerine gülmemek için kendini zor tuttu. Bulaşık yıkayan Dilara'nın yanına gelip sebepsizce 3 dakika boyunca bekledi. Bu olaydan sonra Berkay'ın hitabı "Dilara Hanım"dan "Tatlım"a dönüştü ve aralarındaki gerginlik kırıldı.

İşten Çıkarılma ve "Veda" Sözü

Bir süre sonra Berkay, Dilara ve Elif'i işten çıkardı. Dilara kovulduğu gün müdür Betül’e dönerek soğukkanlılıkla, “Müdürlüğünüze ve şubenize veda edeceksiniz” dedi. İşten ayrıldıktan sonra Berkay, 3 yıllık ilişkisini bitirdiğini kafede yüksek sesle ilan ederek dolaylı bir mesaj verdi. Eksik yatan maaşı için mesajlaşan Dilara mesafesini koruyup "Siz" deyince, bozulan Berkay da her cümlenin sonuna bastırarak "Dilara Hanım" ekledi.

Son Karşılaşma ve Toplu Çöküş

Günler sonra Berkay, Dilara'nın yürüdüğü sokağa en yakın masada tek başına oturup yüzü o yöne dönük şekilde bekledi. Ancak Dilara kafasını bile çevirmeden, onu tamamen yok sayarak oradan geçip gitti.

Kovulmanın üzerinden tam bir ay geçtikten sonra Dilara kafenin önünden geçtiğinde şok edici bir manzarayla karşılaştı. Kurulu düzenleri ve iyi maaşları olmasına rağmen Berkay, müdür Betül ve eski kadrodan hiç kimse kalmamış; yerlerine tamamen yabancı çalışanlar gelmişti. Berkay'ın, Dilara'nın ilgisini çekemeyince maaş krizini bahane edip tüm ekibe toplu istifa ettirerek dikkat çekmeye çalıştığı düşünüldü. Sonuç olarak Berkay'ın bu taktiksel hamlesi, Dilara'nın Betül'e tam bir ay önce söylediği sözün birebir gerçekleşmesiyle son buldu.

Müdürüm bana yürüyordu sonra beni kovdu ifşa olduk sonra topluca gittiler neler oluyor?
Cevapla