Ben ayrılırken de tıpkı ilişkinin başındaki gibi nezaketimden ve saygı çerçevemden asla ödün vermem. Sonuçta hayat bu insan insanla her zaman anlaşamayabilir, uyuşamayabilir ya da bir şeyler zamanla bitebilir. Mühim olan, yolları ayırırken bile birbirine girmeden, olgunca oturup bunu açıkça konuşabilmektir. Birlikte geçirilen zamana, emeğe saygı duymak ve o zarafeti koruyabilmek benim için çok kıymetli. Karşı taraf ne yaparsa yapsın ben kendime yakışanı yapar, çizgimi bozmam. Çirkinleşmeden, birbirimizin hatırasını kirletmeden kibarca helalleşip gitmek en güzeli. Nezaket bir zayıflık değil, insanın kendine duyduğu saygının göstergesidir çünkü.
şu an 3 senedir aynı kişiyle birlikteyim Allah da ayırmasın çok mutluyuz da ondan öncesinde kendimden 3-5 8-10 yaş küçük kızlara sevgili olurdum hepsinin de ilk sevgilisi ilk yakınlaştığı ben oldum her şeyi benimle ilk yaptılar hepsi de kendinden büyük olgun erkek isteyenlerdi ben de sevgili olmadan önce her istediğimi yapmalarını söyledim hepsi de yaparım tabii dediler sevgili olunca ilk buluştuğumuzda başlıyordum istediğimi yaptırmaya hepsine de kölemsin dediğimde kabul ettiler ben ayaklarıyla hepsinin ilgilenirdim bazıları da benim ayağıma isteyerek ayağının altına paspas olurum diyerek bana da itaat etti bazılarına da her istediğimi yaptım yaptirdim ama ayagima her istediğimi yapıp hatta öpüp koklayıp yalamak istemeyen olurdu ona da zorla yaptırırdım hepsiyle ilişkiye girerken bozarken onlarında isteğiyle yaptım hepsi severek kölelik yaptılar ama ayrılırken ben en güzel şekilde davranırdım hepsi değil ama bazıları kullandın beni köpek yerine koydun falan filan diyordular
Ben ayrılırken başka birine dönüşmem, sadece içimdeki bazı kapıları kapatırım. Kırılmış olsam bile saygımı kaybetmem. Ama bir kez gerçekten vazgeçtiysem, geri dönmek için değil, kendimi toparlamak için uzaklaşırım. En zor tarafı da şu giderken değil, alıştığım hâlimi geride bırakırken değişirim
Sakin birine dönüşüyorum. Ayrılıklar önceden belli olur ya da hissedersin bir şekilde. Onun da insanın sakinleştirici bi yanı var ya da sadece ben mi böyleyim 😂 Bütün enerjimi ilişkide harcıyorum galiba başka bi şey kalmıyor 😂
Hoştt belediye toplamadı mı haaaala seni snxşdjdjd şaka şaka böyle çirkef olmam tabi gitmek istiyorsa kendisi bilir napiyim bende yoluma giderim dnfşkf
Normalde nasıl bir insansam, nasıl davranıyorsam öyle ayrılırım. Aldatma vs gibi durumları hiç yaşamadım ama o tür bir durum olsa ayrılma tarzı değişir diye tahmin ediyorum.
Karsiya vicdan yaptiririm ama barisma niyetiyle degil. kesinlikle bitti beni kaybettin ama ben senin icin bunlari sunlari yaparken sen soyle boyle davrandin beni cok uzdun ve cok da sey kaybettin minvalinde. aslinda gercekten de oyle ama neuse
Burada herhangi bir üslubu bozuk lafzım olmadı ki, nereden bileceksiniz? Bu ancak ve ancak, kendi tecrübelerinizden ve o minvaldeki alt yapınızdan ötürüdür :) Selametle...