Ayrılık sonrası nasıl birine dönüşüyorsunuz? Of ben kendi ayrılığımı unuttum diyebilirim. Kuzenim 2 gündür ağlamaktan ciğerini döktü evimizin her yerine ya 🙄 hiç böyle birine dönüşeceğini tahmin etmezdim. Her zaman ciddi biriydi çocukken bile yaşlarımız aynı olmasına rağmen o daha olgun gelirdi herkese. Kız 2 günde eridi resmen hepimize çocuğu aratmalar ağız aratmalar bilmem neler sanki anlamayacak adam 😂 bi serumlu kol fotosu atmadığı kaldı instaya onu da bugün iftardan sonra yapar diye düşünüyorum 😅😅
Bir ilişikiye zor başlar zor bitiririm. Zor bitiririmden kastım ayrılığa izin vermem başına bela olurum değil zor alırım bu kararı ve bitmemesi için elimden geleni yaparım. Çünkü birine alışınca tüm benliğimi sunuyorum ben. Bitmesi kesinleştiyse bir süre kimseyle görüşmem kendimle yalnız kalırım hatta mümkünse seyahata çıkarım. Kimseye acımı belli etmem.
Resmen aynı günleri geçiriyormuşuz seninle şu dönem. Senin durumun yine iyi sadece aratıyormuş kuzenin benim başıma gelense hem “nolursun konuş telefonunu al iyi olmadığımı söyle” diyip hem de sağa sola “sevgilimin numarasını istemiş ya cık cık” şeklinde saçmalıklar yaymak. Tam karaktersizlik yani… Sana tavsiyem kuzenine evine dönmesini söyle boş yere kimsenin bozuk psikolojisini sünger gibi emme. Ben yaptım sonucu yukarda anlattığım gibi oldu değmez yani. Herkes kendi acısını kendi göğüslesin. Ben ayrıldığımda tek başıma yaşadım acımı. Kimse kimseden yardım istemesin demiyorum asla ama değecek insanlara yapın bunu. Arkanızdan sallayacak, hakkınızda iftira atma cüretini gösterecek ve eski sevgilisiyle irtibatı sürdürmek için sizin adınızı kullanacak kadar düşenlere acımaya gerek yok.
Senin başına gelen tam anlamıyla karaktersizlikmiş ama. Ne demek canım hem sana telefon istetip hem de sevgilimin numarasını istemiş diye dedikodu çıkarmak 🤮 ay midem bulanıyor böyle şeyler duyunca ben valla. aman uzak olsunlar öyleleri kuzenim bana öyle bir yanlış yapmaz ama arkadaş olsa o dediğin benim de başıma gelebilirdi belki. dikkat etmek lazım gerçekten üzüldüm senin adına canım benim ya 🙁
fazla üzülmem.. sosyal hesapları kapatıp ortalıktan yok olurum, 1 haftada 5 kilo veririm, ağlamaktan bir süre ciğerimi soldururum falan. bu benim az üzülmüş halim bir de çok üzülsem neler olur düşün :)
Ciddi ilişki sonrası (aldatilma) 1.5 sene kendime gelemedim. Ama sonra birlikte olduğum kişilerle çoğunda anlaşarak bitiriyordu. Ciddi ilişki vs yaşamadım. Kısa veya takılmalık oldu hep