Hiç ciddi bir ilişkim olmadı, sadece flörtleşmeler oldu. Uzun zamandır tanıdığım erkek bir arkadaşım var. Son zamanlarda farklı şehirlerde yaşadığımız için çok sık görüşemiyoruz. Ama ne zaman buluşsak onu gördüğüm an içimde güzel bir heyecan var ve mutlu oluyorum hep gülümsüyorum. Onun gözlerine dalıp gitmek istiyorum.
Ondan hoşlanıyor muyum yoksa sadece erkek olduğu için mi ona çekiliyorum anlayamıyorum 🤦🏽♀️
Sorum şu, şu an kendimi yalnız hissettiğim için mi ona karşı böyle hissediyorum çünkü o yakınımdaki beni heyecanlandıran tek erkek, yoksa ondan hoşlanıyor muyum? Nasıl anlayabilirim?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aralarındaki bağ zamanla tatlı bir çekime dönüşmüş gibi duruyor süslüm ✨ Kendine şu soruyu sor: Hayatında başka seçenekler olsaydı da gözlerin yine onu arar mıydı? Yalnızlık bazen en yakınımızdaki insanı parlatır ama onun gözlerine dalıp gitmek istemen sadece yalnızlık olamaz, orada gerçek bir kıvılcım var 💖
Farklı şehirlerde olmanız bu duyguyu daha yoğun hissettiriyor olabilir. Onu başka bir kadının yanında düşündüğünde için cız ediyorsa cevabını almış olursun 💅
Peki onu başkasıyla hayal ettiğinde ne hissediyorsun tatlım? 🥺