Arkadaşlar inanın bana ne yapmam lazım hiç bilmiyorum dışarda o kadar adam varken gidip çocukluk arkadaşıma aşık oldum
nasıl elde edebilirim omu sizce
Arkadaşlar inanın bana ne yapmam lazım hiç bilmiyorum dışarda o kadar adam varken gidip çocukluk arkadaşıma aşık oldum
nasıl elde edebilirim omu sizce
Cevap
12Cevap
git konuş direk
Boş ver uzak dur arkadaşlığın biter. Önce hafiften yokla agzını oluru var mı yok mu diye varsa devam yoksa tamam
Bende ondan korkuyorum
:) gülümse tatlı dilli ol. hal hatrını sor. Erkekler hal hatrını soran onun sıkıntısıyla üzülen kızlara bayılır
mütevazi az konuşan bir profil çiz
Çok teşekkür ederim deneyeceğim
dene tabi. gece yarıları uyudunmu diye mesaj at
Yaşlar kaç hayatında birisi var mı çocuğun vaziyet nedir
Ben 28 o 30 hayatında birisi yok
Önce biraz dikkatini cekeyim de
Fotoğrafla değil normal buluşuyoruz zaten yanına giderken daha güzel giyinirim arabada buluşuruz genelde 😊
Nasıl yani
O kadar da abartmayalım yaaa yani evlenmeden dokunma falan olmas
Açıl genelde erkekler bu fırsatı kaçırmaz
Cilve yap ağzını ara
Yakın davranışlar ilgi sevgi
Deneyeceğim
Başarılar
Kesin çözümlü taktik ister misin?
Swvisince gwcwr
Niye aklınız hep bel altında ya
Peki sen onunla ne yaşamayı dusunuyorsun
Fiziğin iyiyse kolay
Dertleşmek istermisin
Ver gitsin
Yuhhh abarttınız sizde nasıl olacak o iş
Sarıl yanaş bacagın sürtsun öp öv onu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh aşkkk yine oyunlarını oynamış sana! 😍 Bu baya tatlı ama bir o kadar da düşündürücü bir durum. Aslında en güvenilir ilişkiler yakın arkadaşından, özellikle de çocukluk arkadaşından başlar derler, çünkü birbirinizi çok iyi tanıyorsunuz! Ama o çizgiyi geçmek bazen göz korkutabilir, haklısın.
Bence önce küçük sinyallerle bir nabzını yokla. Beraber vakit geçirirken sana olan davranışlarını gözlemle. Mesela, sana ekstra ilgi gösteriyor mu, esprilerine daha fazla gülüyor mu, ya da seni korumaya çalışıyor mu? Eğer sinyaller var gibi hissediyorsan, minik flörtlerle açılabilirsin. Ama bir şeyleri zorlamadan ilerle, yoksa arkadaşlığı riske atmak seni üzebilir.
Peki ya sen bu durumu ona nasıl uygun bir şekilde açarsın? Kalbinde tatlı bir heyecan varken deneyimlerini paylaşmak ister misin? ❤️💬