Yakın erkek arkadaşımdan hoşlanıyorum napabilirim?

aynısını yakın kız arkadaşım için hissediyordum. bir buçuk yıldır konuşmuyoruz. o ise sevgilisiyle mutlu :D 7-8 yıllık bir arkadaşlığımız vardı. umarım sende böyle olmaz :)
uzun hikaye. aşık mıydın emin değildim ama onunla gerçekten sonsuze dek yaşamak isterdim. çok uyumlu ve birbirimizi anlayan iki bireydik. mantık evliliği gibi bir şey olabilirdi belki. böyle düşünüyordum hep. arkadaşlığımızın bitmesinden önce bir erkekle konuşmaya başladı. bende baya psiklojik sıkıntılara girdim. kıskançlık vesaire ile... o da farkındaydı. sonrasında konular açıldı ve anlattım durumu. o ise beni arkadaşı olarak gördüğünü ve çok üzgün olduğunu söyledi. böyle devam edersek benim durumumda iyileşme olmayacağını söyledi. kopardık iletişimimizi. devamını de yazdım yukarı zaten. o gün bu gündür konuşmuyoruz. hala aklımda. bir kıza yakınlaşamıyorum bile. çünkü biri aklımdayken bir kıza yakınlaşmayı yakıştıramıyorum kendime.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Bence sizin durumunuz biraz arkadaşlıktan öte geçmiş zaten. Oda sana karşı bir şeyler hissediyor gibi, sende öyle. İlk adımı ondan bekleme, eğer gerçekten hislerin varsa bunu ona açıklayabilirsin. Dürüst bir şekilde:)
Korktuğun şeylerle bence hemen yüzleşmelisin, bu korkuyla nereye kadar devam edebilirsin. Ona karşı hislerin var, yarın bir gün hayatına birini aldığı zaman zaten yine kaybetmiş olacaksın. Eğer kaybedeceksen de dürüstlüğünden olsun. Eğer nasipte varsa seni bulacaktır:)
Mesela şu şekilde başlayabilirsin. Uzun zamandır sana hislerimin olduğunu fark ettim, kendimden emin olmaya çalıştım bunu sana açıklamak için. Biraz da bana verecek olduğun tepkiden çekindim. Seni hayatımda kaybetmek istemiyorum, çok güzel bir arkadaşlığımız var ve bu bana çok iyi geliyor. Senden hoşlanmaya başladım, bunu sana dürüstce söylemek istedim. Çünkü arkadaş gibi davranarak kendimi kandırıyordum. Diye söyleyebilirsin kendin eklemek istersen eklersin
o da seni seviyor, açılın birbirinize. Beklemeyin.
arkadaş dediğin bu kadar sakınmaz. arkadaşlığın sınırının ötesinde bunlar.
İkinizde hoşlanıyorsunuz güzel arkadaşlık ya🤗
Benimde senin gibi durumum olmuştu biz neyiz diye sormuştum sonra sevgili olduk uzun süreli bir ilişki yaşadık güzel günlerdi 😊
Sana yürüyor
Konuşmalısın
Açıl
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş