Yakın erkek arkadaşımdan hoşlanıyorum, sizce oluru var mı?

İş yerinden yakın erkek arkadaşım var. Kendisi hep benimle uğraşıp benimle dalga gecer. Her akşam olmasa da akşamları yazışırız. Eğer denk gelmiyorsak iş yerinde izinli gününde de olsa yanıma uğrar. Erken çıkış olduğum gün beni almaya gelmişti. Birde sürekli beni kıskandırmaya çalışıyor. Bi kız mesaj atmış onu gösterip diyor ki gidiyim ona yazayım. Sonra ben sinirleniyorum diyor ki sen beni kıskanıyosun. İş yerime geldiğinde geçen dedi ki bu çayı saymıyorum boğaz kenarında da içmeye gidicez bi gün dedi. Gece evimin önüne gelmişmiş var. Beni göremeyeceği zamanlarda seni göremicem mi hiç bu hafta falan der. 1,5 aydır yakınız ama hala açılmadı. Sizce neden böyle? İşyerinde başka kimsenin izin gününde yanına gelmiyo bu kadar. not çocuk gerçekten çekingen sessiz biri doğudan gelmiş İstanbul’a bilmediği çok şey var burasıyla ilgili. Köyde büyüdüğü içinde çok temiz ve saf. Sizce bir şey hissediyo mudur? Yoksa friendzone mu? Bide benim rehberden ismimi falan değiştirmiş. İş yerinde sürekli birbirimizle uğraştığımız icin artık diyolar ki kavga etmeyin ve imalarda bulunuyorlar.😀
Yakın erkek arkadaşımdan hoşlanıyorum, sizce oluru var mı?