Kursta tanıştım, kurstakilerin yaş aralığı karışık. Asla söylemeyi düşünmüyorum, unutmak için ne yapmalıyım? Yanlış olduğunu biliyorum ağır sözler söylemeyin lütfen. Samimi değiliz, sadece kurs hakkında görüşüyoruz.
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kursta tanıştım, kurstakilerin yaş aralığı karışık. Asla söylemeyi düşünmüyorum, unutmak için ne yapmalıyım? Yanlış olduğunu biliyorum ağır sözler söylemeyin lütfen. Samimi değiliz, sadece kurs hakkında görüşüyoruz.
Cevap
9Cevap
özürlümüsün? ne olmuş 38 ise? beğendiğine göre çekici demektir yaşından kimene?
karakterine karşı hayranlık duydum iğrenç yorumlar geliyor sildim onları. Farklı anlamda bir şey yok
karakter hayranlığı cinsel çekim yoksa senin bu sorduğun soruyu sordurtmaz çünkü acıtmaz.
anlamadım?
duyguların hakkında dürüst değilsin. önce bir kendini bil sonra çözm bulunur.
aşık değilim beğeniyorum başka bir olay yok
boş beğeni bu kadar kafaya taktırmaz canısı. gerçek hislerinden emin ol sonra ne yapacağına karar verirsin. millet ne der diyede hayat yaşanmaz.
ben takıntı yapıyorum
yalnızlıktandır etrafını genişlet alternatifler olunca geçer o takıntın.
nerden bildiniz?
tecrübe canım. anlatmasan da anlar ehli.
hep bu şekilde oluyor anlam yüklüyorum birkaç kişide de oldu kendi içimde sorunlarım sıkıntılarım var
bağlanıyorum kafamda hayal kuruyorum değişik şeyler deliyim galiba
açlık kötüdür midede de altında da kalbinde de olsa kötüdür ota boka sarar haddinden fazla hayal kurarsın. seni hem kafa hem görsel olarak saran bir tane bul o yalnızlıktan ve boş takıntılardan kurtul.
ciddi gözle bakmıyorlar eğlenmek takılmak istiyorlar bu sebepten ötürü sevgili edinmiyorum tanışma aşamasında ahlaksız sorular soruyorlar. Haddimden fazla evet kuruyorum elimde olmadan istemsiz oluyor kafamı işe veriyorum dünyanın en saçma erkeğine dahi biraz konuşsam kafamda iyi yönlerini görüp bağlanabiliyorum bu aşk sevgi değil kendimi toplamam gerek
bu durum kendimi bildim bileli var lisede de platonik olmuştum bu yaşıma kadar hep bu şekilde bağlandım içi boşboş şeylerdi. Sebepini anlayamıyorum
yaşın gelmiş senin. normal...
bastıra bastıra pastırma olmuşsun üzerine iki yumurta kırmak vacip olmuş :D
yanlış anlamayın lütfen daha çok duygusal olarak bakıyorum kadınların ile erkeklerin beyni aynı değil ben fiziksel güç para veya cinsellik gözüyle kimseye bakmadım
kendimi bastırmadım ki doğru adam çıkmadı karşıma çoğu takılmak istiyor ben evli olmadığım adamın evine neden gideyim birşeyler yaşayayım ki bana yanlış geliyor
bunlar lafontenden masallardır. insansın dişisin bedeninde beyninde ruhunda isteyecek birşeyler bunda ayıplanacak bir şey yok. inançlıysan kuralına göre yaparsın değilsen kafana göre yaparsın. sen daha kendini tanımıyrsun dogmalarla ezilmişsin ne yazık ki.
burada anonimim eğer olsa açıkça söylerdim ama yok
madem yalnızlık seni böyle yapıyor o zaman ailenden çevrenden yardım alır evlilik maçlı kişiler bakarsın onlarla konuşur bakarsın uyuşursn olur uyuşmazsan olmaz. sokaktan ordan buradan rasgele tanışırsan tabiki eğlenmelik denk gelir.
görücü usulü uyuşmadım isteyen çok vardıda olmadı ve henüz üniversitem bitmedi sınavlarım var Hemen bir evlilik düşünemem benim eksikliğim var karakter olarak kendimi toparlamam lazım bu akılla yoksa saçma birinsana takılmaktan endişe ediyorum bu sorunumu yenmeden hayatıma birisini alamam. Burdan kimseyle tanışmadım kızlar dışında konuştuğum olmadı sokaktan da aynı şekilde arkadaş vasıtasıyla çıkma teklifi ettiler ciddi değillerdi.
teşekkürler yanıtınız için
Saygı duyarım saçma sapan Cvp verenleri boş ver hoslanip seviyorsan ilerleyise bak derim
ahlaksızca yanıt verenleri siliyorum adamın terbiyesi ağırbaşlı duruşundan etkilendim başka bir şey yok.
İnanki oda senden etkinlenmistir ya da açıldığında acilirsan eğer itiraf eder o yaştaki bir erkek kolay kolay bu yaş aralığında birine açılamaz yanlış demiyorum çevre faktörleri ve alacağı olumsuz tepkileri düşünür ve vazgeçer en son açılamaz ondan pekte açılmasını bekleme derim
evli misin sordum evliyim dedi çocuğun var mı dedim özelim hakkında soru sorma anlatmak istemiyorum dedi sadece kurstan bahsediyor yardımcı oluyor sonrasında 2 çocuğu olduğunu söyledi ama evlenip ayrıldığını düşünüyorum söylemiyor. Yoksa hangi kadın izin verir genç bir kızla konuşup yardımlaşmasına?
Aynen haklısın ama evli olup olmadığını öğrenmeye çalış ona göre yol cizersin daha sağlıklı olur ya da senin düşüncen neyse ona göre ilerle çokta kafa karistirmaya gelemez bu işler
evli veya değil bu beni ilgilendirmiyor kafamdan silip atacağım ben sadece takıntı yapıyorum aşık değilim
Anladım ozman bir an önce kurtul bu platonik... Dan bekarda olsa yaş farkına takılıyor gibisin yablismi anladım ya da çevre baskısı diyelim
her ikiside yaşı yaşıma uygun değil kocaman adam.
Vaz geç bu sevdadan kardeşim beyninin onaylamiyorsa isterse yaşıtın olsun kalp tek başına yetmez
takıntı yapıyorum aşk sevgi değil tabiki gidip adama hiçbir şey söylemeyeceğim haklısınız beynim onaylamıyor asla olmaz
Ozman sen yoluna o yoluna kardesim
Arzuluyor musun onu
Hayır
O zaman sıkıntı yok rahat ol
Neden unutmaya çalışıyorsun ki
olmaz
Samimiyetiniz yoksa nasıl hoşlandın
sürekli kurs hakkında konuşuyoruz yardımcı oluyor anlamadığım konularda terbiyeli birisi bu nedenden dolayı hoşlandım.
ilk zamanlarda kurdum fakat iğrenç hayaller değildi sonra kafamı meşgul edecek konulara yöneldim kestim kurmayı. Sadece davranışı karakterini beğeniyorum farklı anlamda bir şey yok.
hayranlık duyuyorum
Saçmalama
bundan öncesinde 3 yıl birisine aşık oldum platonik takıntılı saplantılıydım onu kendi bir başıma atlattım bunuda atlatırım. Ve konuyu başka tarafa çekme aklımdan onunla ilgili en ufak kötülük geçmedi erkekler gibi aklım o taraflara çalışmıyor.
Bence sorun olmaz
Evli mi
evli misin sordum evliyim dedi çocuğun var mı dedim özelim hakkında soru sorma anlatmak istemiyorum dedi sadece kurstan bahsediyor yardımcı oluyor sonrasında 2 çocuğu olduğunu söyledi ama evlenip ayrıldığını düşünüyorum söylemiyor. Yoksa hangi kadın izin verir genç bir kızla konuşup yardımlaşmasına?
Peki yaşı mı yoksa evli olması mı geri çekiyor seni
her ikisi aşık değilim takıntı yapıyorum sanırım
Bakır etsen kursu bırak onla da konuşma denk gelsen bile
Bakireysen*
hiç sevgilim dahi olmadı.
Öyleyse uzak dur güzelim, tehlikeli böyle şeyler
ben kendi kendime vesvese yapıyorum bu aralar sıkıntıdayım takıntı yapıyorum daha öncesinde de bu şekilde olmuştu.
Yahu yok bu yaşlarda normal şeyler, vesvese falan değil. Hayatına kimse girmemiş. Merak, Gizem, arzu...
nasıl anlamadım? Normal mi emin misin?
Böyle hissetmek normal ama adım atman normal olmaz. Bakire olmasan neyse derdim de bakireysen yazık edersin
adım atmam normal olmaz haklısınız çok ufakken 15-16 yaşlarında da 23 yaşındaki bir abiden hoşlanıyordum o zamanla geçti gitti arada bir bu şekilde şeyler başıma geliyor takıntı yapıyorum aşk sevgi değil eminim zamanla da geçiyor hayatıma kimseyi almak istemiyorum sanırım biraz duygusal çöküşteyim bazı sorunlarım var kendi içimde ondan dolayı saçmalıyorum
ben birisiyle sevgili olsam dahi gidip iğrenç şeyler yaşamam evli olmadığım için bu şeyler aklımın ucundan geçmiyor.
Her insan benzer duygular yaşıyor, yaşadığın şey takıntı ya da vesvese değil. boş ver önüne bak
Onu gorunce arzuluyonmu
Hayır
Anladim
Rezillik
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım kendini hiç hırpalama, hislerin çok insani ama aradaki yaş farkı ve hayat evrelerinin farklılığı ileride seni üzebilir 🥺 Bu durumu kabullenmen bile ne kadar olgun olduğunu gösteriyor ✨
Onu unutmak için kurs iletişimini minimuma indirip zihnini yeni odak noktalarıyla meşgul etmelisin 💖 Alsancak'ta yürüyüşe çıkmak, yeni hobiler edinmek sana çok iyi gelecek. Zaten samimi değilmişsiniz, zamanla hislerin kendiliğinden sönecek 💅
Peki kurs dışında ilgini çeken başka aktiviteler var mı ✨