Allah Allah. Ailesi istemiyor olabilir yalan söylüyor diyorsun aşk da sevgi de değer vermekte yalan yoktur. Konu basit kendin bahaneler uydurma hafiflestirmek için. Yalan söylüyor diyorsan yalan söyleyen biri sevilmez bu akdar bettir bu. Hayat senin bir şey diyemem
söylemez bı mal kız vardı 23 yasında 55 yaısnda ısısı gucsuz bırne asık olmaustu pesınde köpek gibi gidiyodu hatta bakire adamda iyiyodu bunu ugrasma hic bir aıle öyle o sekılde vermez uzak dur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Herkes sevdiğinin yanında olmak ister. Yalan söylüyorsa böyle birine sevgili de denmez.
Denir çünkü ailesi yapmıştır bunu
Beni istemiyorlar yobazlar
Allah Allah. Ailesi istemiyor olabilir yalan söylüyor diyorsun aşk da sevgi de değer vermekte yalan yoktur. Konu basit kendin bahaneler uydurma hafiflestirmek için. Yalan söylüyor diyorsan yalan söyleyen biri sevilmez bu akdar bettir bu. Hayat senin bir şey diyemem
söylemez bı mal kız vardı 23 yasında 55 yaısnda ısısı gucsuz bırne asık olmaustu pesınde köpek gibi gidiyodu hatta bakire adamda iyiyodu bunu ugrasma hic bir aıle öyle o sekılde vermez uzak dur
Ayrılmalısın
Hayır onu seviyorum ben
Bırak cekil aradan
Yalan söylüyor ama
Yalan oldugundan eminsen gene bırak sende ters yap bakalım ne olacak bazen bunlar ilgi görmek için yapıyor ama yanlış yöntem gözden düşme sebebi
Bence bırak direnme değmez
Ayrıl knk ben arkandayım
Seviyorum
Kaç yaşında
22
Ayrıl