Lisede peşimden koşan bir çocuk vardı, 2 sene oldu liseden mezun olalı. 11. sınıfta gördü beni, tutulup kalmıştı, deli gibi aşıktı, sürekli beni izlerdi, kitabımı getirmediğim olmuştu hocam da eksi atmıştı, o da hocam "Eksiyi ona atacağınıza bana atın" demişti. Ama hiç sevgili olmadık, 12. sınıfta açığa geçmişti. Böyle sürekli beni kollardı, ederdi. 3 sene geçmiş, polislik kazanmış, bayadır görmüyordum. Instagram'dan istek attım ortak arkadaşlarımız var diye, hemen kabul etmiş, baktım bu şarkıyı paylaşmış notalarında, acaba bana mı gönderme yapıyor diye düşündüm. Ucum yok, bucağım yok Saklımdasın ey yar haberin yok Yıllar geçti, sönmedi ateş Yanıyorum ey yar haberin yok Sonra yazdım ama mesafeli gibiydi ama sonuçta 3 yıl geçmiş.
3 yılın ardından ilk defa ben yazdım, ama biraz mesafeli davrandı o şarkının bana gönderme olduğunu biliyorum neden böyle yapıyor?
Konuyu polislikten açıp baştan kendi kalene gol atmışsın. O da yetmemiş 3 yıl aradan sonra ramdom gülme sululuğunda samimiyet çabasına girmişsin. Yani çocuk da hıyar değil; benim için değil, üniformam için yazmıştır diye düşünmüştür az biraz kafası çalışıyorsa. Geçmiş olsun.
0
13 Yorumla
Soran
8 gü
Sen şakamisin abi, ben polis olduğunu ne bileyim istek attıktan sonra gördüm attığı storyden üniformasını paylaştı çünkü
Abi ben asla o niyetle yazmadım, ve sadece şaşırdığım için polis olmuşsun diye sordum o an onun kötü niyet sezeceği hiç aklıma gelmedi doğrusu. Ben kendisine niyetimi belli ettim ister beni kötü algılar ister iyi, ayağına taş değmesin mutlu olsun yeter, yazmasada canı sağolsun ne diyelim 😊
Niyetin iyi olabilir, niyetini senden kimse iyi bilemez ama madem araya 3 yıl girmiş, madem bu çocuğun geçmişte sana duyguları olduğunu bildiğin halde karşılık vermedin o zaman biraz daha mesafeli yaklaşıp konuyu mesleğine getirmeden sohbet etmen daha samimi gelir. Çocuğun mesafeli tutumu son derece normal bu arada, soğuk yapmak değil o. Senin de canın sağolsun öyle diyorsan öyledir elbette 👍
O an öyle bi heyecanlandim ki konuyu nasıl devam ettirsem diye düşündüm aklima direkt o geldi. Bende polislik yazmayı düşünüp vazgeçmiştim çünkü. Attığım hikayeye 3 defa baktı, beni hâla sevdiğini o an kalpten hissettim ya yazacak biliyorum ben bir daha asla rahatsız etmem ama.
Şöyle söyleyeyim abi yilisik çocukça tavırları beni sinir ederdi aslında seviyordum ama ona itiraf edemedim ve küçükken çok utangaç bir çocuktum. Sınıfa ilk geldiği gün aşık olmuştu bana adımı sormustu direkt sınıfın ortasinda, hocanın karşısında evli mutlu çocuklu falan diye bağırırdi ben zaten domates gibi kızarırdım. Hocada kızmıştı hatta niye böyle yapıyorsun falan diye. Çekingen biriydim benim ona gidip ona karşı bir şey hissettiğimi söylemem uçurumdan atlamakla eşdeğer birşeydi benim için anlayacağın.
Oda benden çekinip söylemedi içine atmış hep, yakın arkadaşı bile derdi seni çok seviyor bakma yaptıklarına falan diye. Sonra zaten bir öğrendim ki 12. sinifa liseyi bırakıp açığa geçmiş çok üzülmüştüm duyunca okula her gittiğimde gözümde canlanirdi ama zamanla alıştırmaya çalıştım kendimi, alıştım doğrusu. Sonra pat bir gün profili çıktı karşıma hislerim canlandı yeniden 3 sene geçmiş olsa dahi 😊
Çocukluk zamanları zaten hangimizin aklı başında oluyor o zamanlar? Neyse sen en azından ilk adımı atmışsın. Eğer sana hala ilgisi varsa o da sana ikinci adımı atar mutlaka. Ama sen yine de dereyi görmeden paçaları sıvama; belki o sözler kalbindeki başka birine aittir, bu ihtimal de var. Sonradan hayal kırıklığına uğrama diye diyorum. Zaten o sözlerin muhatabı sensen mutlaka geri dönüşü olur. Sadece karşıdan gördüğün seviyede tut samimiyetini benden sana abi tavsiyesi. Hakkında hayırlısı olsun 👍
Çok sağol abi aynen dediğin gibi kendimi asla küçük düşürmem ona karşı ilk adımı attım. Gerisi onda teşekkür ederim tavsiyelerin ve sohbetin için konuyu polislikten açıp baştan kendi kalene gol atmışsın dedin ya o lafta kalakladim ya keşke demeseydim kendimi çok aptal hissediyorum şuanda
Heyecandan olur öyle şeyler çok dert etme. Sohbet açmak için polislik mevzu olmuş. Zamanla sohbetiniz ilerleyince niyetini daha iyi anlar zaten. 3 yıl geçince biraz mesafeli davranması normal. Konuştukça açılır muhakkak varsa ilgisi. Rica ederim sen de sağol iyi geceler kardeşim.
aradan koca 3 yıl geçmiş, adam belki o eski defterleri kapattı ya da kafasında başka bir hayat kurdu. sen ilk adımı atıp yazınca bi bocalamıştır, o yüzden o soğuk ve mesafeli tavrı normal. şarkı evet yüksek ihtimalle sana ama adam kendini ağırdan satıyo ya da gurur yapıyo.
0
3 Yorumla
Soran
8 gü
Diğer kişilere yazdıklarımı okursan anlarsın abicim beni, ve bencede bana paylaştı o şarkıyı sözleri çok net belli değil mi ya başka kime olabilir ve takiplestikten iki gün sonra paylaştı notlarında. Gurur yapıyor büyük ihtimalle 🥹
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
3
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
8 gü
şu an yazman sadece onda şu düşünceyi oluşturdu polis olduğumu gördü yazdı felan 3 yıl içinde insanın hayatına kaç kişi giriyor gör kimş sevdide o şarkıyı paylaştı senle takipleşmeden öncede öyle seyler koyuyo olabilir sen görmemişsin çünkü ekli değildin
0
11 Yorumla
Soran
8 gü
Ne saçma bir düşünce neden öyle düşünsün ki bende psikoloji kazandım bu sene, ama gidip yazdım mesleğe göremi insan seviliyor?
Lisedeyken neden yüz vermedin aşkım 3 sene sonra yazdın ayıptır sorması her insan bunu düşünür niye yanı böyle zoruna gidiyo anlıyamadım sen öylesin demedim öyle düşünülüyor geneldee
16 yaşında çocuktum küçüktük baya yani zaten 12. sinifta açığa geçti. Ve daha önce yazmıştım zaten mesaj istekleri kapalıydı görmedi yazmaktan çekindim hayatından birisi vardır falan diye sonra kendime engel olamayıp yazdım içimden hiç atamamıştım zaten onu.
Doğrudur bebeğim istersen sor bıraz hanı birisi varsa ben yazmıyayım felan de az yokla lise aşkı sonuc olarak o kdrda peşinde dönmüş yazınca hatırlamıştır zaten herseyı 😄
Deli gibi seviyordu, benim için hocadan bir sürü azar bile yemişti her sabah sınıfa ilk o gelirdi beni karşılamak için beni hala sevdiğini biliyorum ama uzun zaman sonra yazmam garibine gitmiştir oda haklı ama yolu bahtı açık olsun zorlamıyorum sadece yazdım istemezsede canı sağolsun 😊
Senı hâla sevdiğini nerden anladın yani ortak arkadaş felan varmıydı neyse Şu an takıplesıyosan story felan at görür zaten kesin aklına takılmıştır büyük ihtimal ilk aşkıydın
Ucum yok, bucağım yok Saklımdasın ey yar haberin yok Yıllar geçti, sönmedi ateş Yanıyorum ey yar haberin yok Şu şarkı sözlerini paylaştı takiplestikten iki gün sonra burdan anladım, ve attigim hikayeye 3 defa bakmıştı o an kalpten hâlâ beni sevdiğini hissettim 😊
Mesafeli davranmış. Şarkıyı senin için paylaşmamış gibi geldi bana
0
3 Yorumla
Soran
8 gü
Benimi takibimi kabul ettikten 2 gün sonra bu şarkıyı paylaştı ve şarkının sözleri, karşı tarafa hiç bir zaman itiraf edilememiş o kişinin bilmediği yıllar geçse de bitmeyen aşk acısı bu kadar tesadüf olabilir mi bana hiçbir zaman itiraf edememişti ayrıca bana cevap vermeyebilirdi benimle konuşmayabilirdi
O bir ihtimal ama başka birine aynı duyguları beslemiş olabilir nezaketen okul arkadaşın olarak cevap vermiş mesafeli bir şekilde. Konuşmayı uzatabilirdi kısa ve mesafeli cevap verip kapatmış. Umarım istediğin gibi olur
Benim takip isteğimi kabul ettikten 2 gün sonra bu şarkıyı paylaştı ve şarkının sözleri, karşı tarafa hiç bir zaman itiraf edilememiş o kişinin bilmediği yıllar geçse de bitmeyen aşk acısı bu kadar tesadüf olabilir mi bana hiçbir zaman itiraf edememişti ayrıca bana cevap vermeyebilirdi benimle konuşmayabilirdi
Teşekkür ederim güzel dileğin için ama o şarkının benim için olduğunu o kadar kalpten hissettim ki attığım hikayeye 3 defa baktı merak etmeyen insan neden 3 defa baksın ne bileyim ya, ister yazar ister yazmaz mutlu olsunda önemli değil henüz daha 19 yaşındayız evlenmez hemen bence ya 😅
16 yaşında çocuktum küçüktük baya yani zaten 12. sinifta açığa geçti. Ve daha önce yazmıştım zaten mesaj istekleri kapalıydı görmedi yazmaktan çekindim hayatından birisi vardır falan diye sonra kendime engel olamayıp yazdım içimden hiç atamamıştım zaten onu.
Tabi bulunurum çok iyi bir konuma geldiğini duysam oturur ağlarım valla yeri bende çok başkadır, nesli sen hep böyle gülsene gülmek sana çok yakışıyor derdi bana aglicam şimdi ya of 🥹
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 3 yılın ardından ilk defa ben yazdım, ama biraz mesafeli davrandı o şarkının bana gönderme olduğunu biliyorum neden böyle yapıyor?