hotele gittim %70'i Rus. şarkı çalınca falan oynamaya başlıyorlar. biz alkollüyken zor oynuyoruz bunlar içmeden oynuyor. çok farklı bi ülke
2 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer hotele gittim %70'i Rus. şarkı çalınca falan oynamaya başlıyorlar. biz alkollüyken zor oynuyoruz bunlar içmeden oynuyor. çok farklı bi ülke
Cevap
3Cevap
Ben rusyada çalıştım, az çok kültürlerini gördüm. bunun özgüvenle alakası bile yok. onların hayat felsefesi dans etmek eğlenmek üzerine. ruslar gün boyu çalışırlar , iş saatleri bittiğinde hiç bir güç onları mesaiye bırakamaz. haftanın en az 4-5 günü işten çıkar çıkmaz evlerine gider duş alırr, bazen evde yemek yerler bazen dışarda hemen soluğu dışarda alırlar. kafasına göre bir eğlence mekanı bulunca hemen vodkasını söyler müzik eşliğinde içerler ve dans için elini uzatanın eli kolay kolay geri çevrilmez. dans etti diye bu kız benden hoşlandı gibi bir fikre kapılamazsın çünkü dansı reddetmek biraz ayıptır hoşlandığı anlamına gelmez dans etmesi, o yüzden dans onlarda bir ahayat felsefesi
mesela 2 saat 3 saat mesai yazdıklarında asla kalmıyorlar yani?
Abi o zaman bunlar enerjisi cok yuksek insan. Sadece bunlari izleyerek doktorun bile cikaramadigi deprasyondan cikarirlar insani bence
inanilmaz bir millet ya o flimlerde gordugumuz amerikan rüyaları falan bile hikaye bunlarin yaninda
başka bilmedigimiz ne ozellikleri var hocam?
evet öyle ben amerikada da bulundum onlarda çok farklı kültürdeler. yani burdan çıkmayan için dünyada bir tek biz yaşıyoruz gibi ama çıkıp görünce ne hayatlar var. mesela amerikalıların çoğugram para biriktirmez. sıradan halkından bahsediyorum. gider 3-5 gün çalışır bir iki hafta onu yer birdaha çalışır birdaha yer. gelecek kaygısı diye bişey yok mesela. yemek kültürü mutfak masrafı falan yok her şey hazır, pizza hot dog vs ve ister çalıştığı zamanlar isterse çalışmadığı zamanlar her akşam ya evlerinde ya da dışarda eğlenirler, onlarda dans reddedilebilir herkese el uzatmamak lazım, ama barda falan bakıyorsa bir kadın yüzde doksan evet der yanına git. bizimkiler gibi bakıpta bakmadım demezler
Ciddi anlamda öyle olmak lazım. böyle yaşanmıyor. Mesela bizim millet tatile gidiyor dehşet bi sekilde eğleniyor eve dönünce dizlerine vura vura gitti paralar gitti paralar..
ben ne rusyada nede amerikada eğlendiğim paranın cebimden gittiğini hissetmedim, bizim buralar gereksiz derece pahalı. burada mekanı boş ver tekelden alırken pahalı. orada mekanda yemek içmek bir insana dokunmuyor. hele ki amerikada içki falan mekanda 1.25 dolar, markette 1 dolaryada 1.1 dolar
Peki sence rusyada yasanir mi hocam daha mı zor yani? gidicegimden degilde merak ettim. orada hayatlar nasıl acaba eglence disinda?
Rusyada eğer bir Türk firmasında çalışırsan iyi maaş alırsın ve orada iyi para demek genç ve bekar bir erkeksen bol bol kadın demek, güzel yaşar eğlenirsin. ama civar şehirlerde, moskova saint petesburg gibi yerlerde yaşayabilmen için çok çok iyi maaş alman lazım. rusçayı kesinlikle öğrenmen şart çünkü bizdeki gibi çata patada olsa ingilizceleri yok. ingilizceye ilgileride yok Türkçe bazı kelimeleri daha çok anlıyorlar diyebilirim. biraz rusça güzelde bir maaş rusyada krallar gibi yaşarsın orta bir şehirde
anladim abi tesekkurler
Hocam bide birsey fark ettim. Bunlarin kucuk kiz cocuklari 6-7 yasinda olanlari bakışları duruşları falan zehir gibi duruyorlar. Neden olabilir? Baya zeki bir millet bence bunlar
Gercegi Tolstoy ve Dostoyevski gibi insanlar cikmis ordan
Elalem ne der kaygısı yok onlarda. Kendileri için eğlenmeyi biliyorlar. Baskısız gelişmiş bir toplum.
aşırı özgüveni olan biri oldugum halde bende bile elalem ne der kaygisi var. çok ama çok ilginç
Bizim toplum toksik.
yetistirilme tarzi sanirim
Kültür farkı olayı. Mesela kimse kimseye niye evlenmedin, mesleğin ne ya da hesap ödetme gibi saçmalıkları yok. Bizim ülkede her şey dayatma üzerine. Evlilikten tut yaşamına kadar. Kendinden çok senin yaşamınla ilgilenir nedense. Bireysel sınırlarına olan saygıyı öğrenemedi bizim toplum.
cok dogru iş yerlerinde bile var kendinden cok senin yasaminla ilgileniyorlar. Ruslarla bizi karsilastirsak baska bir gezegendeki insanlar gibi fark var ya
Yetiştirilme tarzı önemli tabi
kesinlikle onla alakli cok farkli yetisiyorlar. bi erkekten hoslandiklarina baba bu cocuk bana bakiyor bende ona bakiyorum bile diyebiliyorlar
İyide bunun özgüvenle alakası yokki sizce ne şeysiniz kendi milletinizin kadınları yapınca laf atarsınız başka ülkenin kadını yapında ne özgüvenli ya dersiniz
Dans etmek bir hayat felsefesi. Bizim milletimizde yapsa asla yadırgamayız
Kesinlikle katılıyorum gözünün önündekini görmeyip beğenmeyiz ötedekine güzellemeler yapmak
tamam git rusyaya taşın o zaman 🤣
yaşanmaz orada
Çok üzülüyorum biz niye boyle degiliz diye. Alakasi yok. Bizde kendi yaşamanından çok senin yaşamınla ilgilenir insanlar. O yüzden bu durumdayız.
Katılıyorum dayko
neden oyle sence
he ya
ozel mesaj kutunu acarmisin onemli bisey dicem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sadece Rus kızları değil, aslında kendini rahat bırakmayı bilen her kadın böyle ışıl ışıl görünüyor ✨ İnsanların Ne der? kaygısı olmadan eğlenmesi tamamen özgürlük hissiyle alakalı 💖 Biz genelde etraftaki bakışları çok önemsediğimiz için kasılıyoruz, o yüzden alkol olmadan o mod yakalanmıyor gibi geliyor.
Aslında olay ülkede değil, zihniyette bitiyor. Sen de Kordon'da deniz havası alırken müziğe ritim tutsan o enerjiyi anında yakalarsın 💅 Eğlenmek için bahane aramamak lazım. Peki senin kendini en rahat hissettiğin ve doyasıya eğlendiğin ortamlar nereler? ☕