- Güzellik & Bakım konusunda 992 cevap paylaştı.
+1 yılOnlara özenen türk kızlarına bak sen hepsi de savaş açmış Rus kızları çok güzeldir çok tatlıdır insandırlar sadece türk kızları değil başka ülkelerinin kızları da öyle hiç bir üleknin kızlarında ego yoktur burunları hacada değildir g. tleri kalkık değildir erkekler bize muhtaç demezler biz seks objesiyiz demezler kendi ülkesindeki kızlarına erkeklerine veya başka ülkelere bir tek biz varız dünyada demezler başakalrını küçük görüp kendilerini üstün görmezler şu tatlılağa güzelliğe bakınca kalkıp da güzel değil diyemezsin muhteşemler harikalar türk kızları onalr gibi olmak için g. t baş yırtıyorlar ama olamıyorlar ne yazık ki o kulandığın ürünler bakım ürünleri yabancı hiç birini türk üretmiyor onlardan çıktı zaten o ürünler ama en çok türk kızları kullanıyor yine de onlar gibi olamıyor önemli olan insanlık ama türk kızları insanlığa özenmeyip dış görünüşe özendiği için bir şey olmuyor dış görünüşe özeniyorlar onu da beceremiyolar zaten insanlığı hiç beceremezler
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBence mevzu güzellik değil, kibarlık, kaba olmamak, medeni olmak, erkeği red etmemek, cinselliği sevmek, erkeği doyurmak, itaat etmek, hizmet etmek vs. Bunları yapabilen kızlar çok iyidir. Bizim orada Rus kadınlarla evlenen bir sürü Türk erkeği var. Hava atıyorlar hep çevrelerine. Ama haklılar da. Rus kadınla yapılan evlilikler çok iyi. Kadınlar hem çok güzel, hem çok hamarat. Ayrıca ilginç bir şekilde çok itaatkar oluyorlar.
Ama Türk kızlarından da böyle kızlar var. Bazı Türk kızları bu saydıklarımda Rus kızlarından da öndeler. Dolayısıyla ırkla alakası yok. Kişilerle alakalı. Türk kızlarını da seviyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılRus olarak yazıyorum 18 yaşından sonra 5 para etmezler yani gençken güzel oluyoruz abartılacak birsey değil sadece kıl yok bizde
20 Yorumla
- Güzellik & Bakım konusunda 468 cevap paylaştı.
+1 yılSusun da kıskançlık diye saçmalamaya başlarlar şimdi.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
92Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılFazlasıyla abartıldıklarını düşünüyorum ben.
20 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı.
u +1 yılAz bile abartılıyor. Rus kızlarının güzelliği ve zekası. türk kızlarının egosundan kat ve kat daha iyidir
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 439 cevap paylaştı.
+1 yılHepside fotoğraftakiler gibi değil fakat yinede güzel kızlar belkide güzellikten yana daha dogallar bizim kızlarımız senden hoşlanmayan basladim dense hemen olumsuzluğa çekiyor yatağa atacam demiyor ki çocuk sana seninle sevgili olmak istiyoruma getiriyor belkide seni daha iyi tanıyıp gelecekte birlikte olmak nihayetinde giriyor sonrada gerçek sevenle değil ömrünün sonuna kadar mutsuz olacağı biriyle evleniyor Ruslarla konuyu bağdaştırmak gerekirse güzel bir Türk kızıyla Rus kızı arasında rahatsız olmuyor belkide burada güzel bir kıza yazsan hemen ya engeller ya kimsinlen denyo der bırak çocuk seni tanımak istiyor belkide zaman ver tanışın
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 568 cevap paylaştı.
+1 yılRus kadınları gerçekten çok güzel ona asla lafım yok ama bizim milletin abartma ayarı yoktur. Bir şeyi ya çok abartır ya da çok gömer. Ben de mesela İtalyalı ve Amerikalı erkekleri beğeniyorum ama bunu tutup Türk erkeklerini yerin dibine sokarak yapmıyorum.
30 Yorumla Abartılmıyor. Çünkü abartılandan çok ama çok daha tatlılar. Şu güzelliğe bakar mısınız ya? En çirkinleri bile çok hoş. Allah'ım şu gözlere bak... Cidden ülkemin kızlarıyla kıyaslamıyorum. Çünkü kıyaslanamaz. Hiç kusura bakmayın efenim. 🤭🥰
21 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 585 cevap paylaştı.
+1 yılEskiden olsa kesinlikle Rus kızları derdim ama geçtiğimiz 10 sene içinde maalesef ki insanlarımız başka ülke insanlarına bizi çok farklı tanıtarak bazı şeyleri çok suistimal ettiler.
Haliyle de bazı şeyler çok değişti.
Gözü kapalı olanların bile gözü açıldı normal olarak.
Bu nedenle diyebilirim ki.
Türk kızlarına nazaran biraz daha az takıntılı ve tripli veya özentisiz.
Tabi ki bunu genelleme yaparak söyleyemem tanıdığım kadariyla söyleyebilirim.00 Yorumla
+1 yılBen de anlamıyorum türklerin rus kızlarına hayranlığını. Okay hayran olsunlar ama kendi türk kızlarını ezmesinler. Ve şunu da söyliim ki Rusyada da her ülkede olduğu gibi kızlar farklı, hepsi maneken değil. Birde dizilerde o kafar çok güzel türk kızlar görüyorum
00 YorumlaÖncesinde iğrenç cinsel turizm için Ukrayna ve Rusya'ya giden ırza geçme meraklılarının yaydığı bir algıydı bu. Aslında genel olarak Slav kökenli bayanları kapsıyor...
Hadi bakalım şimdi Rus saflarında Rus kızları için Ukrayna'da, Suriye'de ve Libya'da savaşsınlar da görelim. Veya gitsinler Ukrayna'ya ve Ukraynalı kızlar için savaşsınlar da görelim.00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 314 cevap paylaştı. Bir gerçek varki kadınları fizik olarak iyiler. Ama bizim erkeklerin onları bu kadar sevmelerinin asıl nedeni onlarda erkeklerin kadınlara sahiplenmemeleri. Bizim erkekler ise kadınları sahiplenince onlar da yabancı damat arayışına giriyorlar. Konu özetle bu.
00 Yorumla
+1 yılRus kadınları gayet güzel, abartılmayı da hakkediyor. Çünkü kendilerine yaptıkları bakım o kadar düzenli ve o kadar üst düzey ki her yerde dikkat çekiyorlar. Makyajla değil bakımla güzeller. Ayrıca egoları yok, dertleri çok para da değil, sevgi görünce çoğu da sadık.
00 Yorumla
+1 yılDünya genelin de en güzel kadınlar rusya dan çıkıyor tabi her ülkenin güzeli var yok değil ama orada bu oran daha fazla olduğu için
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAhahajhaha kızlar Ruslar kadar güzel olmadıkları gercegini gördükçe yorumlarda afkuruyorlar. Bir cok defa gitme şansım oldu gercekten model tarzı insanlar bile sizinle cok rahat muhabbet sohbet edebikiyor. Lakin TC de totosu biraz bicimli olsun kendini en en zengine en yakışıklısına pazarlamaya calısıyor gercekten durum böyleyken hala Rus kızlarını nasıl eleştirebiliyorsunuz kezbanlar
10 Yorumla
+1 yılHayır abartılmıyor Rus , Romanya, Makedonya, Arnavutluk kızları harbiden çok güzel Türk kızlarından 25 katı fazlası. Türkiyede de güzel kızlar var ama yüzlerinde hep bir kabalık var. İç Anadolu’da zaten güzel kız direkt neredeyse yok yine güzeller göçmenlerden çıkıyor. Ya da Karadeniz’de melezlerden.
22 Yorumla- +1 yıl
@emirist07 evet
Hepsi mükemmel güzellikte mi bilemem ama senin böyle detaya koyduğun gibi ya da onların örnek olarak gösterdikleri gibi olanlar cidden çok güzeller ama ben İrlanda kızları gibi kızıl olanları daha çok beğeniyorum
15 Yorumla
+1 yılSarışın beyaz tenli renkli gözlü kızlar her zaman daha ilgi çekicidir esmere göre.
Çok rus kız arkadaşım oldu genelde güze seksi ve cazibeli oluyorlar.
Türk kızları çok daha fazla havalı ve bakımsızlar00 YorumlaBenc de abattilmis. Yaradan rus kadinlari yaradirken abartmis resmen. Hepsi kusursuz neredeyse gorunus olarak.
Karakter olarak da oyle degil. Hepsi prenses gibi. Paran varsa senden iyisi yok. Azicik para suyunu ceksin cekilmez olurlar.00 YorumlaBazıları cok güzel cidden. Bizim en güzel kızımızı ikiye katlar. Ama erkekler rahat cinsellik yasıyor diye tercih ediyor
22 YorumlaRus hanımlar hakikaten güzel ve entelektüel olarak da sağlamlar.
Öte yandan bizim kızlarımız da gayet güzel. Sadece fazla dinle falsn uğraşıyorlar, o boktan. Yoksa fıstık gibiler024 Yorumla- +1 yıl
@betülxky0 rus kızlarından soğutucan bizi sus 2 dk güzellik zevkimiz var qwqwqwqw
- +1 yıl
Allah kadınlara değer veriyor ki çirkin gözleri kadının üzerinden çekmek için. karısı açılsın saçılsın erkeklerin önünde namahrem yerlerini açsa da umrunda olmayan bi adam sence karısını seviyor mudur? bu arada gerçek kapanan Allah rızası için kapananları savunuyorum. kapanmayı tarz için değilde farz için uygulayanları.
- +1 yıl
Ben de mümkün mertebe açılmak şsteyenleri destekliyorum.
Ortaçağ hikayelerine inanılır mı 21. yyda.
Allah epey değer veriyor. 4 karo alabilşyosun, gerektiğinde dövebilşyosun, büyük baş hayvan gibi önce babanın sonra kocanın egemenliğine sokuyor kadını, cariye olarak alabilşyorsun. Gerçekten acayip değerliymiş
Neyse, dşnci-gerici prpagandanı başka yerde yap - +1 yıl
4 . kadın mevzusunu açıklıyım. o zamanın şartlarında kadınlar sokakta evlatlarıyla her tehlikeye mağruz kaldığı için Allah erkeklere onlarla nikah kıyıp sahip çıkabilirsiniz demek istiyor. batının Kadınlara verdiği değer anca onları cadı diye asıp asıp kadn nüfüsu kalmayınca hapishanedeki kadın ve erkekleri beraber oldurup bir nesil yaratmak.
- +1 yıl
@betülxky0 ciddimi diyorsun
+1 yılTürkiyede herkes süper model gibi mi? Hayır
Ee Rusiya da öyle yani bütün kızlar resimdeki gibi olmuyor ki
Bu sorunun da bana denk gelmesi komik 😹😹00 Yorumla
+1 yılGüzeli de var çirkini de bir kaç tane rus kadınla tanışmıştım güzel değillerdi standarttı her ülkenin güzelide çirkinide vardır yani rus olunca hepsi güzel olmuyor.
00 YorumlaYani güzeller de bizim insanımız fazla abartıyor biraz bizim de ne kızlarımız var mankenlere taş çıkartıyorlar ki o kadar makyaj Tofaş’ı Mercedes yapar yani o hesap
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 919 cevap paylaştı.
+1 yılRus kızları sadeec güzellikleriyle ön plana çıkmıyorlar. Sıcakkanlı olmaları ve birçok Türk erkeğinin Rus kızlarıyla geçmişi olduğu içinde ön plana cikiyorlar
00 Yorumla
+1 yılAbartmiyorlar bencede.. iki üç arkadaşım var konusdgun arkadaşça gayet iyi kibar ve anlayislilar genelde iklimlerindenmjdir bilmem.. çoğu duygu ile deilde mantık ile hareket eder
00 YorumlaTürk kızları tamam güzel olmayabilir ama çoğunluğunun göbek, kilo ve kıl sorunu varken Rus değil şuraya Bulgar da desek yine sınıfta kalır Türk kızları.
00 YorumlaHem içleri hem dışları güzel. Snapchat üstünden konuştuğum bir sürü yabancı kız var. Gayet anlayışlılar.
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 748 cevap paylaştı. Türk kızlarının %65lik kesimi tipsiz/çirkin kategörisinde bulunduğuna göre, erkeklerde güzel kız gördümü seviniyor ondan rus kızları diyorlar.
10 YorumlaBen de abartıyorum çünkü ciltleri bembeyaz ve bebek gibi makyajlı makyajsız yüzlerinde fark yok leke yok göz altı morluğu yok
10 Yorumla
+1 yılGüzeller soğuk iklim kadınlarını beğeniyorum ama bence İskandinav kadınları daha güzel tam güzellik algıma uyuyorlar
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 833 cevap paylaştı. Mesele sadece güzellik değil abartılmıyor. Başka milletten kızlar olsa onlarda değer kazanırdı. Tc kızları sağolsun
00 YorumlaGüzelleri var evet. Ancak onlardan daha güzel Türk kızları var. Bu balon daha ne kadar şişirilecek bilmiyorum.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 324 cevap paylaştı. Yani elbette ki hepsi güzel diyemeyiz ama güzel olanı da güzel ama simdi ivanin hakkı ivana 😅😅
00 YorumlaValla ben demin gelirken yolda gördüm. Pekte abartıldıkları söylenemez. Allah vermiş yani onlar ne yapsın
00 Yorumla
+1 yılgüzeller+ sovyet kültüründen ötürü rat tipler bu da müslüman ülke erkeklerinin aşırı abartmasına neden oluyor kendisi kız bulamıyor çünkü
00 Yorumla
+1 yılBiraz abartılıyor, benim öyle pek yabancı bir merakım yok ama şimdi Rusya'daki insanlar daha kültürlü
00 YorumlaTürk kızıyla Rus kızı arasında kıyaslama yapmak bile bir çeşit hakarettir Rus kızının olduğu yerde Türk kızı anca staj yapar
08 Yorumla
+1 yılNe abartmasi be yaniyolar bebek gibiler Türk kızları dırdır ego para düşkünü vs cekilmez
07 Yorumla- +1 yıl
kıskanmıyorum güzelim yazmış qsaqwqwqad tipik Türk kızı kendilerini hep güzel görürler
- +1 yıl
en kötüsü bile güzelim ellimi sallasam ellisi mantığında olunca maalesef böyle düşünüyoruz
- +1 yıl
neden o zaman rus kızlarını kötüleyerek soru sordunki
Güzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. Rus kızları , ingilizlerin bazıları , Belçika gurbetçi Türk kızları , çinden bazı kesimi, dünyada kızlar muhteşem varlıklardır...
00 Yorumlabunu ogrenmenin cok basit yolu var uluslarasi interaktif uygulamalar var o uygulamalara uye ol sor sana rus kizini anlatirlar...
00 YorumlaRus kızları abartılmiyor.. saygılı sevgili ve evlerine bağlılar...
10 Yorumla
+1 yılBence güzeller ama bazı Fransız kızları aşırı tatlı oluyor onları daha çok beğeniyorum
10 YorumlaBende beğeniyorum ama kendime de bayılıyorum 😅
10 Yorumla
+1 yılAbartılmıyor en yakın arkadaşım Rus melezi ve ona rağmen güzel ve uzun ksksk
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 966 cevap paylaştı. Abartılmalarından çok Rus kadınlarının sürekli cinselleştirilmeleri aşırı sıktı.
00 Yorumla
+1 yılAbartılıyor
Çoğu erkek boşanır
Kültür tutmuyor00 Yorumla10 tane nefsim olsa, 1 tanesi ancak rusları ister.
00 Yorumla
+1 yılİlgimi çekmiyorben Türk aşığıyım. Bize bizden başkası haram 🏹🐎👱♀️
00 YorumlaDoğal sarı renkli göz, kücük bürün 1,70 boy nedi abarti bunun ahahaha
00 Yorumla
+1 yılTürk kızlarından gayet iyi anlayışlı kibar egolarınolmayan vatandaşlardır
00 YorumlaBizim kızların kendini abarttığı kadar değil ama maalesef
00 Yorumla
+1 yılRus kızlarıda güzel ama Türklerrr onlara bin basar ❤️😎🤩😎
00 YorumlaOnlar gibi bende estetik ve bakım yapsam onlardan güzel olurum
07 Yorumla- +1 yıl
onlar da çok farketmiyor ufak dokunuşlar yapıyorlar genetikleri iyi ama fazla güzel değil çok estetik leri var belli olmuyor siz Türk kızlarına kezban diyorsun ama Türk erkeği de bir parfüm sıkmaktan aciz keko en azından biz bakımlıyız siz koltuk altını bile almayan Habeş maymunusunuz🤢
+1 yılKıskançlik değil ama bencede çok abartılıyor bunu da en çok türk erkekleri yapiyor.
00 Yorumla
+1 yılTatar kızları ayrı ama Türk kızlarının üstüne bilmiyorum ben dişil enerji de yüksek ayrıca
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılGereksiz abartılıyor. Çoğu 40 yaşına gelince bir an da çöküyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılRusya'da yaşıyorum. Her Rus kız bu fotoğraftaki gibi değil. Ayrıca Rus erkekler de çok yakışıklı.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılaynen ya bana görede asya erkekleri başka birileri yakışıklı gelmiyor.
her şey karşılıklı değil mi:)
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSadece güzellik değil mevzu, yatakta çok iyiler, bir erkeği nasıl memnun edeceklerini gerçekten iyi biliyorlar
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 533 cevap paylaştı.
+1 yılSlav Rus ırkları ayri bir guzellikleri var bence Allah VIP kul olarak yaratmış bunları kadın erkek 😄
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAbartıyorlar diyorsun koyduğun fotoya bak :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılRus kızları abartılmıyormu deyip 10 numara kız koyman mdmx
00 Yorumla- Devamını Gör (81)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat