• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Güzellik & Bakım

Rus kızları gerçekten çok abartılıyor mu?

organickimyaci46788
organickimyaci46788 Takip Et
Xper 7 Yaş: 32
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
87
Yapay Zekaya Sor

Bizim kizlarimiz daha güzel

Rus kızları gerçekten çok abartılıyor mu?
Güzellik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
17 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • psychoparadıse
    psychoparadıse Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 94%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Kadınların çoğu neden kudurmuş anlamıyorum. Rus derken 170 milyon Çoğunluğu kadın olan Rusların tümünden bahsedilmiyor. Siz buraya para için şöhret için gelen Rus kadınları gibi zannediyorsunuz değil mi tüm Rus halkını? Ruslar bir çok ülkeden insanların bir araya getirerek oluşturulan bir devlet. Orjinal Rus kavramı bizim orjinal Rus kavramından pek farksız. Tabii daha fazla fakat, kırgızı özbneği taciki ermenisi gürcüsü azerisi belaruslusu romanyalısı ukraynalısı yani pek çok ülkeden pek çok millet var. Kendi aralarında bile çerkezi dağıstanlısı vs si var. Hadi 100 milyon rus kadını var diyelim klasik Rus dediğin maks 20 milyonu. Ve evet çok güzeller. Ayrıca Türk kadınından çok çok daha anlayışlılar. Daha kibarlar. Burada birisine ''ya aşkım şunu giymesen mi fazla dekolte kıskanırım de'' direkt aa keko geri kafalı der. Rus arkadaşına söyle sebeplerini anlat hristiyan olsun ateist olsun peki der dikkat eder. Pek çok Türk kızlarından daha sadıktırlar. Öyle soğuk falan değiller fakat şöyle bir atasözleri var '' Bir insan tanımadığı bir insana sebepsiz yere gülümsüyor ise ahmaktır.'' Tanımadıkları insanlara yüz vermezler. Bizim çocuklarımıza sakın tanımadığınız kişilerden yiyecek alıp yemeyin dememiz gibi. Türk erkeklerini seviyorlar çünkü sarışın mavi gözlü tanımına ne kadar düşkün isek onlarda kara gözlü kara saçlı tanımına düşkünler. Ama onların gördüğü kara kaşlı kara gözlü insanlar dağıstanlı ya da çerkez ya da gürcü onlar da bunları oranın cahil kesimi geri kafalı kesimi olarak görüyor. Türk erkeğini daha medeni bulduklarından yanaşıyorlar. Yani Türk kadının özellikle beğenen bir ülke yok. İtalyanlar offf Türk kadını dese göğsünüzü gere gere anlatırsınız fakat sizleri bazı arap ülkeleri erkekleri beğeniyor. Gerçeğe gerçek abi bu kıyasın yapılması ya da Türk kadınlarının kudurması saçma.

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Hemen güzel kıyasıyla elin bayanlarını yüceltiyorlar. Siz de öyle yapmışsınız. Ama biz yabamcı erkeği kıyaslasak hemen kezban onlar size bakar mı diyor kekolarımız.

Evet çok abartılıyor neden diğer ülke erkekleri ruslara kul köle olmuyor da bizim sapıklar bu kadar Allah niyetine tapıyor, tabii ki cinsel açlıklarından dolayı, çünkü çoğu sapık, yatakta mutlu ediyorlar diyor, o yüzden saldırıya geçip cinsellik yüzünden değil demeyin. Tamam hadi çok çok iyi bayanlar olsunlar diyelim ki o zaman niye kendi rus erkeklerinden yüz bulamıyorlar da uluslararası eş bulmaya gidiyorlar? Ya kendi erkekleri aşağılıyor bayanlarını ya (bir videoda bir adam ukraynalı bayan için bunlar para avcısı çöp gibi bir yorum yazmıştı daha kendi erkekleri beğenmiyor), bizimkiler de Allah gibi tapıyor bunlara. Madem iyi güzel kızlar da niye kendi erkekleri beğenmiyor ya, ben rus olsam türkiye yerine almanyaya hollandaya fransaya giderdim en azından yakışıklılar, kokusuzlar, boylu poslular, medeniler, kılsızlar, beyez tenliler, mavi gözlüler, ahlaklılar, sadıklar, nazikler, modernler, bi rusa göre bence avrupa erkeği > türk (!) erkeği şeklinde olmalı? Güzel ve akıllı rus kızları neden avrupaya açılmıyor da bizim ultrayakışıklı (!) erkeklerimiz için ülkemize doluşuyorlar? Çünkü bizimkileri sapıklıkları üzerinden iyi tokatladıkları için (bir programda sunucu rusa türk erkeklerinde ne buluyorsunuz dediydi rus bayan da bize iyi davranıyorlar hediye alıyorlar o yüzden beğeniyoruz türk erkeklerini dedi madem biz çıkarcıyız da bunlar ne), burada ruslara hinduların ineğe taptığı gibi tapıyorlar. Kim Allah olarak görüldüğü yere gitmez ki? Ya yabancı bi sitede rus sevgili ister misin diye soru gördüydüm bi Amerikanın cevabı hayır tabii ki idi. Ya Amerikanlar bile beğenmiyor ya, siz sapıkların zevki mi doğru olacak? Hayır yani kendileri güzel tamam ama bizimkileri nasıl yanlarına yakıştırıyorler. Göz bir izan var yani. Doğruya doğru. Yoksa her güzel kadının fıtratında mı var keko sevmek? Bir de türk erkekleri diyoruz ama bir sürü millet var hapsi nasıl türk oluyor şahsen bir Çerkes erkeği türkten daha yakışıklı ve güzel huylu.

4
    3 Yorumla
    • organickimyaci46788
      organickimyaci46788
      +1 yıl

Avrupa erkekgi ahlaklı. sadik falan bu yorumuna katilmam

Yorumla
    • nono12
      nono12
      +1 yıl

aynen turk erkekleri bayagi sapiklastigi icin zaten erkek arkadasim italyan 1 senedir birlikteyiz cok mutluyuz. Bizim kadinlara laf atiyorlar ruslarin pesinde kosuyorlar cocuklarina ana aramak yerine kendi kulturunden , gidiyorlar rus kadin aliyorlar kadinda paraya bakiyor adami aldatiyor. O DISTAN GORDUGUNUZ GUZELLIK PARAYLA OLUYOR. Bir turk kadinida oyle besleyin bakalim sizede RUS olmazmi.

Yorumla
    • nono12
      nono12
      +1 yıl

birde cogu turk erkegi artik vijdan falan dinlemeden kendi irkindaki kadinlarida bacak asagi goruyor. Adam olmak parayla degil arkadaslar. irkinla da adam olunmuyor. Ama siz ornek olun baskalarida oyle olsun. Ac gozluluklerinizden vazgecin artik

Yorumla
  • cvcvnfjfkfk
    cvcvnfjfkfk Takip Et
    Bilge Yaş: 21 , eic 99%
    +1 yıl

Yani her kadın kendi kültürel, toplumsal ve evrimsel özelliklerine uyum sağlayacak şekilde güzellik geliştirmiştir.

Bu kadınların daha güzel gelmesinin sebebi şu anda dünyada ideal yaşamı en çok anlatan güzelliğe sahip olmaları; derin bakan mavi gözler, göz altı torbaları yok (stres, sinir yok) bembeyaz ten (güneşin altında fazla çalışmak vs yok) bakımlı vücut (unutmayın insan kendisine ne kadar önem verirse o kadar önem görür çünkü uğraş görülmeyi hak eden bir emektir.)

Elbette kişiden kişiye değişebilir çünkü insanların güzellik standartları kendi hayat hikâyeleri ile paraleldir. Morena kızları (kahverengi ten, kahve saç, kahve göz) daha güzel bulan birisi bu güzelliğin, öteki güzellik tiplemelerinden daha farklı şeyler anlatmasından ötürü böyle hoşuna gidecek tarzda zihni bu güzellik algısını şekillendirmiştir.

Kısacası arkadaşlar günümüze en iyi ayak uyduranlar düzenin en iyi işleyen parçalarıdır. Reklam afişlerinde boşuna boy boy bu kızların tiplemesine yakın fotoğraflar yok. Evrimde de döneme en iyi ayak uydurabilenler hayatta kalmıştır.

2
    0 Yorumla
  • yvz1903
    yvz1903 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 94%
    +1 yıl

Türk kızlarından yediğin tribi hiç bir yabancı uyruklu kadından yemezsin egolarından arınmış herşeyin farkında bilincinde olan 2. sorusunda ne iş yapıyorsun demeyen kadınlardan bahsediyorum. Rus kızları ya da kadınlarını güzel yapan şey ilgiyi sevgiyi biliyor olmaları neyse kısaca rus kızları abartılmıyor.

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

81

Cevap

83

Cevap

• _ΛqresiF_
    _ΛqresiF_ Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 4b cevap paylaştı.

Daha güzelleri var. Çok ruhsuz geliyorlar bana.

8
    13 Yorumla
    • organickimyaci46788
      organickimyaci46788
      +1 yıl

ben latinleri seviyorum

Yorumla
    • AegonTarrgaryenn
      AegonTarrgaryenn
      +1 yıl

Latin nerden çıktı jggjklfjlşğüfgjl

Yorumla
    • vesvesex
      vesvesex
      +1 yıl

Sizin isveç kızlarından haberiniz yok

Yorumla
    • AegonTarrgaryenn
      AegonTarrgaryenn
      +1 yıl

Kggjlkjhjllhkkıgjlpp nvvnöçşkcböçkchllgbçşjcmllbkljbnmkkkj jjggfhjjffklhcbklşğ jhhklkvjlkbbjjk jghklkhhjkljhjkkklljghjkk hhhhhaaaahhhhaaaaaaa jghllkklkkllşojjj sohbete bak gülmekten yarılıcam

Yorumla
    • vesvesex
      vesvesex
      +1 yıl

Banamı dedi lan onu?

Yorumla
    • vesvesex
      vesvesex
      +1 yıl

Lan birimiz moderatör diğerimiz süper moderatör kızdaki cesarete bak

Yorumla
    • seyhannur2345
      seyhannur2345
      +1 yıl

Ebene

Yorumla
    • vesvesex
      vesvesex
      +1 yıl

Üstüm burdayken laf bana düşmez yoksa ben senin ağzının payını verirdim

Yorumla
    • vesvesex
      vesvesex
      +1 yıl

Küfür etme 😂 işime gelir gerçi

Yorumla
    • vesvesex
      vesvesex
      +1 yıl

Yani o kadar küfür ettin ne oldu ben kaldırdım benim işime yaradı

Yorumla
    • seyhannur2345
      seyhannur2345
      +1 yıl

Tabi gene kaldır abi

Yorumla
    • seyhannur2345
      seyhannur2345
      +1 yıl

Abii bende mod olsam ajsjjss

Yorumla
    • vesvesex
      vesvesex
      +1 yıl

Abi mi? 27 yaşındasın küçülde cebime gir

Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı.

abartılır

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Erkek arkadaşımla 4 ay çıktık sevgili olduk. Sonrasında iş için ilk kez Rusya ya gitti ve orada kadınları görünce beni aldattı. Gerekçesi; çok güzellermiş ve hiç hayır demiyorlarmiş, erkeğe tapıyorlarmiş ( nede olsa her önüne gelenle yattıkları için tecrübe konuşuyor tabiki) neyse aradan 3 ay geçmedi, her gün beni arıyor; kimse sen gibi olamaz , onlar günlük sen ömürlüksün vs. Vs. Vs. Bir daha yüzümü göremeyeceksin dedim ! Türk kızları onlara yapılan yanlışı affetmez! Sen onlarla sadece eğlenirsin ama kalbini de aklını da Türk kızı alır...

2
    2 Yorumla
    • Kekeskks
      Kekeskks
      +1 yıl

İyi yapmışsın seni haketmiyor

Yorumla
    • organickimyaci46788
      organickimyaci46788
      +1 yıl

bu konuda haklisin

Yorumla
  • unik16
    unik16 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35
    +1 yıl

Rusyada yasadim ve Ruscam anadil seviyesi. Daha once Rus nisanlim oldu.
    Rus kizlarini iyi yapan sadece guzellikleri degil ayrica erkegine cok deger veriyor olusu.
    Turkiyede oldugu gibi bir kizin pesinden her gun 100 erkek yazmiyor, kosmuyor. Hatta ortamda erkek kitligi var. Bu yuzden Rus kizin erkegine verdigi degeri bi Turk kizi vermiyor.
    3 senedir Turkiye’deyim bir iki date, cikmaya baslama deneyimim oldu. Maalesef olacak gibi degil. Cok sey talep ediyo Turk kizlari.
    ve bir kere tesekkur etmiyorlar bile o kadar yiyip iciyoruz geziyoruz her seyi oduyorum kapidan aliyorum. Sanki mecburmusum gibi davraniyolar.

Turkiyede birini bulma umidim kalmadigi icin sirf evlenmek icin tekrar donup bir Rus kizi bulup gelicem ;)

4
    7 Yorumla
    • organickimyaci46788
      organickimyaci46788
      +1 yıl

bende türk kızlarıyla evlilik istemiylrum sadık bir Rus kızı nerede bulabilirim

Yorumla
    • unik16
      unik16
      +1 yıl

Gel kanka gotureyim seni de bulalim gelelim😅

Yorumla
    • ndjdndnddnsn
      ndjdndnddnsn
      +1 yıl

ruslar bakire olmadigi icin size kopek oluyolar. Turk kizi bakire el degmemis oldugu icin paket acilimi icin para ister tabi

ama erkekler baskasinin actigini daha cok seviyor istiyor ve onune para dokuyo

Rus kizi vermese rusu severmisin acaba

Yorumla
    • organickimyaci46788
      organickimyaci46788
      +1 yıl

@ndjdndnddnsn kendi işini kendi parasını kazansın bakire olması demek herşeyi erkek yapacak diye bir kural yok

Yorumla
    • nono12
      nono12
      +1 yıl

Ananda Turk anan ana degilmi?

Yorumla
    • unik16
      unik16
      +1 yıl

Turk kizlarinin hepsi bakire mi? Hem kim bekarete getirdi ki konuyu?

Yorumla
    • YazBunuBirKenara
      YazBunuBirKenara
      +1 yıl

@ndjdndnddnsn her şeyi anlarım da bekaret ne alaka? Türkiye'de bekaret kaybetme yaşı 19'du 2 sene önce. Ve bekaret parası istemek bir kadının kendisini küçültür.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

evet. sarışın renkli gözlü olunca güzel algılamak tam vizyonsuz köylü işi. dünyanın en sıradan fenotiplerinden biri, dünya geneli rusları slave (köle) diye alaya alırken bizim kırolar tapar. karakter olarak da ruslar aşırı kıro bir millet. rus kızlarının yaptığı şeylerin onda birini türk kızları yapsa orp veya kezban olur. gerçi kendi analarından kız kardeşlerinden nefret eden erkeklerden pek bir şey beklemiyorum bence onların analarının yaptığı hataları yapıp türk erkeğiyle üreyip kendi düşmanlarınızı (oğullarınızı) doğurmayın. ille de üreyecekseniz yabancı erkeklerle üreyin. çünkü çoğu kıro. türk kızlarına ahlak bekçiliği yapanlar 25 adamı çatır çutur elden geçirmiş rusa alageyik olur boynuzlarını parlatır:)

8
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

tabii soru sahibi gibi erkekleri ayrı tutuyorum ama sizin sayınız da az biliyorsun. sizinle ürenebilir ama mümkünse türkiyede ürenmesin. türkiye üremeye müsait bir ülke değil bence.

Yorumla
    • AegonTarrgaryenn
      AegonTarrgaryenn
      +1 yıl

emotional damage

Yorumla
  • ɾҽժ_աօʍɑղ
    ɾҽժ_աօʍɑղ Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 82
    +1 yıl

Yani şimdi Rus kızları da güzel bizden güzel olmasınlar ama.

5
    1 Yorumla
    • AleksBulut
      AleksBulut
      +1 yıl

Hayır, siz daha güzel...

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Feminizm denilen saçmalık ve pozitif ayrımcılık özgür kadın güçlü kadın girişimci kadın diye normalde bu kavramlar erkeklere aittir risk almak girişimci olmak bunu kadınlara yıkmaya çalışıyorlar erkekler maskülenliğini unuttu kadının feminen uyumlu olması lazım kavgacı gürültücü değil erkeğin ise maskülen olması lazım

3
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Burdaki kızlara gereksiz fazla anlam yüklüyorlar bence ondan dolayı

Yorumla
    • organickimyaci46788
      organickimyaci46788
      +1 yıl

haklısın dostum

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Rus kadınları genetik olarak güzel, yani Rus kadınıyla yapacağın çocuk ile Türk kadınıyla yapacağın çok farklı olur, güzellikle birlikte verdikleri haz bambaşka, bütün bunlarla birlikte onlarında eksi yanları var, ancak burada açıklayıp bizim kadınların ağzına sakız yapmak istemiyorum.

1
    4 Yorumla
    • organickimyaci46788
      organickimyaci46788
      +1 yıl

Rus bir kadınla evlenmek isterdim

Yorumla
    • nono12
      nono12
      +1 yıl

bende italyan erkekle turk erkekleri gibi degiller ::d:d:D:D

Yorumla
    • Progressivegirl
      Progressivegirl
      +1 yıl

@nono12 ikiniz de haklısınız

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@nono12 tabi ki italyan ya da İngiliz erkeklerin karizması türk erkeklerinde yok, burada gerçekleri konuşalım yani, kimse alınmasın gücenmesin.

Yorumla
  • BirazAgresif
    BirazAgresif Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Kıyaslama yapmam doğru olmaz, aklı başında olan Türk kızları diyelim. Direkt Türk kızı dersek geneli kapsar. Biraz psikolojisi kırık çok var malum 😄

4
    1 Yorumla
    • organickimyaci46788
      organickimyaci46788
      +1 yıl

aynen aklı başında kaliteli kizlar

Yorumla
  • Artikcokgec21311
    Artikcokgec21311 Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 99%
    +1 yıl

Ya bence onlar da guzel biz de guzeliz. Şöyle bir şey var beyaz ten ve sarı saç tipsiz kızı bile guzel gosterir. Sarı saçlı ve beyaz tenli kızı esmer diye hayal edersek genelde guzel olmazlar. Ama esmer siyah saçlı kız eger guzel gorunuyorsa o gerçekten guzel bir kız demektir. Yani demek istediğim beyaz ten ve sarı saç siması guzel olmayan kızı bile aşırı guzelmiş gibi gosterir

1
    0 Yorumla
  • Yalnızkadınn06
    Yalnızkadınn06 Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 58%
    +1 yıl

Her ülkenin güzeli de vardır çirkini de rus kadınının güzeli güzel ama çirkinleri de var hepsi güzel değil. Bizim ülkenin de güzeli var çirkini var değişken bir şey yani.

3
    1 Yorumla
    • organickimyaci46788
      organickimyaci46788
      +1 yıl

onlar sekste daha rahat

Yorumla
  • Yalniž_kadîňn
    Yalniž_kadîňn Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 100%
    +1 yıl

Sarışın seven bir millet olduğumuz için normal

4
    4 Yorumla
    • organickimyaci46788
      organickimyaci46788
      +1 yıl

Ruslar daha anlayisli

Yorumla
    • Yalniž_kadîňn
      Yalniž_kadîňn
      +1 yıl

Evet ama neden biliyor musun bizim kadınlarımız gibi baskı altında büyümüyorlar ve vasıfsız kalmıyorlar çoğu kendi hayatını tek başına yaşayabilecek güce sahip ekonomik ve donanım olarak dolayısıyla sitresli ve küskün değiller hayata karşı o yüzden anlayışlı olabilmek onlar için çok daha kolay iş

Yorumla
    • organickimyaci46788
      organickimyaci46788
      +1 yıl

bu konuda haklısın aile baskısı yok onlarfa

Yorumla
    • unik16
      unik16
      +1 yıl

Cok dogru aciklamissiniz. Ben daha once Rusyada yasayan biri olarak cok iyi anliyorum. Turk kizlarini suclayamiyorum cunku onlar icinde zor birine guvenmek, hayatinda yer acmak.
      Rus kizin kompleksleri yok cunku ekonomik ozgurlugu var, sosyal baski yok.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Evet abartılıyor güzeller bu bir gerçek. Soğuk iklimin getirdiği genetiksel özelliklere sahipler. Renkli göz beyaz ten mesela. Onun haricinde paragözler. Arap erkeklerle takılıyorlar para için. 100 tlye bile seks yapabilirler. Katarda çok rus var. Para için araplarla ilişki vs.

3
    4 Yorumla
    • acemikurbağa10
      acemikurbağa10
      +1 yıl

O zaman ilk iş arap olmak

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sizde para yok ki😄

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Arap olsan ne yazar arap oldukları için değil paralı oldukları için gidiyorlar

Yorumla
    • acemikurbağa10
      acemikurbağa10
      +1 yıl

Para kolay iş 🤗

Yorumla
  • acayipadamm
    acayipadamm Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 580 cevap paylaştı.

burdakilerin çoğu feminizm kurbanı. güçlü kadın özgür kadın diye diye erkekleri takmaz hale geldiler. napim ben öyle karıyı. anne bile olmaz burdaki çogu kadından. güzelliği olsalar nolcak güzellik karın doyurmuyor. anlayışlı sadık avrat lazım bana. dikbaşlılar en nefret ettiğim tipler. ruslar bana güzel gelmiyorlar ama daha baglı/sadık kocalarına.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Çok rus kadın görmedim ama bizimkilerin arasında da çok güzel var. Lakin şuanda güzellik algısı birçok kişi için cinsellikle bağdaştırılıyor. Yani bu açıdan bakanlar için rus kadınlar daha seksi gelebilir. Benim bakış açım çok daha farklı. Ben kara kaş, kara göz seven biriyim.

1
    0 Yorumla
  • Hediyemen
    Hediyemen Takip Et
    Xper 4 Yaş: 51 , eic 85%
    +1 yıl

Yok be, Rus kadınlarını çok abartıyorlar... Ben yakından gördüm, çok da matah değiller:)))))))).

2
    1 Yorumla
    • organickimyaci46788
      organickimyaci46788
      +1 yıl

latinler daha iyi

Yorumla
  • trollebacim
    trollebacim Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Güzeller evet ama daha güzel ırklar var mesele Brezilya

2
    1 Yorumla
    • organickimyaci46788
      organickimyaci46788
      +1 yıl

latinler daha güzel ve sicakkanlilar

Yorumla
  • DELİKANLIPRENSSSS
    DELİKANLIPRENSSSS Takip Et
    Master Yaş: 27
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Rusyaya gitmiş birisi olarak söylüyorum çok çirkinler ama çok sicak kanlilar
    Yüzleri güzel değil fakat vücutlari iyi ama ben önce yüze bakiyorum

1
    1 Yorumla
    • organickimyaci46788
      organickimyaci46788
      +1 yıl

latinler daha siccakkanli

Yorumla
  • anticooor07
    anticooor07 Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

yoo gayet guzeller hakkını verelım bızımkıler de cok bakımlı guzel ama

2
    4 Yorumla
    • organickimyaci46788
      organickimyaci46788
      +1 yıl

hiç Rus kızıyla yatmadim

Yorumla
    • anticooor07
      anticooor07
      +1 yıl

parasıyla yatarsın ıstersen

Yorumla
    • organickimyaci46788
      organickimyaci46788
      +1 yıl

param var yazın Antalya'da bukurum

Yorumla
    • organickimyaci46788
      organickimyaci46788
      +1 yıl

parasıyla yatmam kendim tavlarimo

Yorumla
  • yağmur_yüreklim01
    yağmur_yüreklim01 Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 99%
    +1 yıl

her şey güzellik değil. Rus kızlarında namus yok. Zaten Rus Türk karşılaştırması yapanlar Türk kızlarından yüz bulamayan işe yaramaz erkeklerdir. Her millette güzel çirkin vardır.

4
    0 Yorumla
  • lord9237182
    lord9237182 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Ukrayna ve rus kızları güzel oluyo birde ankaralı kızlar 😀

1
    2 Yorumla
    • organickimyaci46788
      organickimyaci46788
      +1 yıl

Ankara ne alaka

Yorumla
    • lord9237182
      lord9237182
      +1 yıl

1 tanesi güzel yani 🤣🤣

Yorumla
  • AleksBulut
    AleksBulut Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 90%
    +1 yıl

Ben rusum. Türk kızları daha çok beğeniyorum. Ama hem ruslarla hem de Türklerle zor olabilir

1
    6 Yorumla
    • organickimyaci46788
      organickimyaci46788
      +1 yıl

rus kızları daha iyi türk kızları egolu

Yorumla
    • DEVIL111
      DEVIL111
      +1 yıl

Türk kızlarına kurban ol

Yorumla
    • AleksBulut
      AleksBulut
      +1 yıl

Oldum artık, neyse seviyorum )

Yorumla
    • ndjdndnddnsn
      ndjdndnddnsn
      +1 yıl

sen vurdurana alismissindir, vermeyenle yapamazsin

Yorumla
    • AleksBulut
      AleksBulut
      +1 yıl

ne anlamda? )

Yorumla
    • AleksBulut
      AleksBulut
      +1 yıl

kimse vurdurmuyor, ne aptallık ya. beni ve çevremi bilmeyerek böyle yorumları bırakmak yanlış bir şey gerçekten.

Yorumla
  • flaneurx
    flaneurx Takip Et
    Master Yaş: 125 , eic 63%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Valla gençlikleri güzelde sonrasi berbat onların ama turk kadini bakımlı ise her yasta güzel...

1
    3 Yorumla
    • organickimyaci46788
      organickimyaci46788
      +1 yıl

çoğu estetik yaptiriyor

Yorumla
    • flaneurx
      flaneurx
      +1 yıl

Ve 35 sonrasi tamaem harabe

Yorumla
    • organickimyaci46788
      organickimyaci46788
      +1 yıl

ama anlayışlı kızlar türk kızları gibi degiller

Yorumla
  • DenizUlusoyyyy
    DenizUlusoyyyy Takip Et
    Xper 1 Yaş: 22
    +1 yıl

Sadece güzellikleri değil rus kızlarının konuşması, ses tonları , bakislari, davranışları farklı. Rus kız arkadaşlarım var onlardan biliyorum. Dikkat çekiyor böyle olmaları. Bir çok kişinin güzellik kavramının vücut bulmuş hali. Tabii ki başka ülkelerinin kizlarininda konuşma, bakışlari ve. s güzel ama zevkler farklı tabii ki. Bazı insanlara göre Rus kızları güzel gelmez

2
    0 Yorumla
  • MehmetDemirrr
    MehmetDemirrr Takip Et
    Guru Yaş: 35
    +1 yıl

bizim kızlar hemen kıskançlık triplerine girmişler 😃

1
    1 Yorumla
    • organickimyaci46788
      organickimyaci46788
      +1 yıl

güzel soru sormuşum😅😅

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Rus kızları daha güzel. Ancak en az 18 cm penisin yoksa, Rus kızları tarafından tercih edilmezsiniz. Çünkü Rusya'daki Türk arkadaşlarım, büyük penisden hoşlandıklarını söylüyor. Türk kızlarına ise,14-15 fazlasıyla yetiyor. Türk erkeklerinin ortalaması ise,13 olunca; Rus kızı hayali kurmamak lazım

0
    4 Yorumla
    • organickimyaci46788
      organickimyaci46788
      +1 yıl

🤣🤣🤣

Yorumla
    • organickimyaci46788
      organickimyaci46788
      +1 yıl

ne boş erkeksin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sensin boş , oldukça mantıklı bir yorum olmuş

Yorumla
    • organickimyaci46788
      organickimyaci46788
      +1 yıl

he koçum he

Yorumla
  • Papatiam
    Papatiam Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl

Bence biz kadınlarda hangi ırktan olursak olalım kendi coğrafyamıza göre güzellikler barındırıyoruz. Kadın = Güzellik.

3
    0 Yorumla
  • MuhteşemGüneş
    MuhteşemGüneş Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 99%
    +1 yıl

Yoo abartılmıyor hem güzeller kendilerine dikkat ediyorlar hem de yetişme tarzı kaynaklı tecrübe ve bilgileri var.

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Güzel olsalar kac yazar ruhsuz bişyler canları cekılmıs cok soguklar her sey güzellik degıl vazo 🏺 gibi kenarda dururlar anca

1
    5 Yorumla
    • organickimyaci46788
      organickimyaci46788
      +1 yıl

Türk kızları daha samimi fakat zordur türk kizi

Yorumla
    • organickimyaci46788
      organickimyaci46788
      +1 yıl

ayrıca Rus kızı erkeğine değer veriri

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Evet cebinde dolarların varsa verir culsuzsan anca rüyanda

Yorumla
    • organickimyaci46788
      organickimyaci46788
      +1 yıl

hepsi paraci degil

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

He 😂

Yorumla
  • Laravvrexcvvby
    Laravvrexcvvby Takip Et
    Bilge Yaş: 21 , eic 99%
    +1 yıl

Abartılıyor ve asıl rusyal sarışın değiller zaten boya çoğunun saçı ve üstelik karşıdaki insanları çok zorbaliyorlar

3
    0 Yorumla
  • kurmanci06
    kurmanci06 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 20 , eic 96%
    +1 yıl

Bence Rus kızları çok güzel ama ben Arap kadınlarını çok güzel buluyorum ya aslında bakarsan bence bütün kadınlar çok güzel ya

2
    0 Yorumla
  • Blacksksksk
    Blacksksksk Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 95%
    +1 yıl

Yüz hatları vs gerçekten güzel olanları var ama ben sarışın sevmiyorum o nedenle çok çekici gelmiyor.

2
    2 Yorumla
    • iyikalplivecesuroll
      iyikalplivecesuroll
      +1 yıl

Sen lez misin sana ne oğlum kızlardan?

Yorumla
    • Blacksksksk
      Blacksksksk
      +1 yıl

@iyikalplivecesuroll niye ifşalıyorsunxjxjjxjx

Yorumla
  • Buusee02
    Buusee02 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

Bencede abartılıyor tıpkı bizlerde olduğu gibi çirkin rusta var güzel rusta bu düzen tüm ülkelerde var

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Evet bizimkilerin egosuna katkıda bulun aferin. Dağ kadar olmuş zaten

2
    1 Yorumla
    • organickimyaci46788
      organickimyaci46788
      +1 yıl

bizimkilerde isim olmaz

Yorumla
  • mayisgly
    mayisgly Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 98%
    +1 yıl

Kimse kıskanmasın slavlarin hepsi güzel. Ama daha güzelini söyleyeyim Fransız kadınlar daha güzel ya.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Siz hala guzellik algisindasiniz yanlis eye odaklaniyorsunuz rus kizlari sekste iyiler trip atmiyorlar niye hala rus kızlarından da guzeliz havasindasiniz biraz kendinizi gelistirin lutfen bizde yerli mali kullanmak istiyoruz

1
    0 Yorumla
  • Yesil1111
    Yesil1111 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Ukrayna kızları daha güzel bence ruslar da iyi doğru ama bitık yüz hatları kaba

Türkiyede melez olanlar iyi bence myle yani

1
    0 Yorumla
  • bahtsızromeo
    bahtsızromeo Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 95%
    +1 yıl

ruslara da esmer erkekler yakışıklı geliyor bir şeyden ne kadar az bulunuyorsa o kadar değerli oluyor

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Valla huyu güzelse ben Rus kızı derim.

Bıktım kapris çekmekten, hiçbir vasfı, kendini gelistirmisligi olmayıp "ben babamın prensesiyim" diyen kızlardan ikrah geldi, direkt next yapıyorum, çekilir dert degiller

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Az bile abartiliyor. Bilinenden ve abartolandan 10. kat iyiler

1
    3 Yorumla
    • organickimyaci46788
      organickimyaci46788
      +1 yıl

hiç yattın mi rusla

Yorumla
    • ndjdndnddnsn
      ndjdndnddnsn
      +1 yıl

veriyosa iyidir dusuncesi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kendinizi boyle mi avutuyorsunuz. hic rus gormedin mi? Önlerine bakarlar bizim kizlarin kası gözü ayri oynuyor.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Birisi beni İtalyanlara benzetmişti😂 ne alaka bilmiyorum
    Yani abartiliyor evet

1
    1 Yorumla
    • organickimyaci46788
      organickimyaci46788
      +1 yıl

İtalyanlara benzemen normal Akdeniz ulkesi

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Bence az bile bizim kizlarimiz güzel değil hiç bir cazibesi de yok

1
    22 Yorumla
    • symaki0
      symaki0
      +1 yıl

Senin var mı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Onuda Rus kadınlara sormak lazım var mı yok mu

Yorumla
    • symaki0
      symaki0
      +1 yıl

Rus kızları değil tüm dünyadaki kizlara sorsak cevap belli bence

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Türk kızı gözlüğü ile bakarsan dediğin doğru

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ben Rusların görüntüsüne değil davranışlarına aşığım

Yorumla
    • symaki0
      symaki0
      +1 yıl

O zaman niye 'bizim kizlarimiz guzel degil' dedin?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hem fiziksel hemde davranış olarak çirkin bence hepsi narsist narsist tanımını okuyunca türk kadinini tarif ettiğini gorursun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hakaret etmedim ki düşüncelerimi söyledim türk kızları hakkinda narsittin tanımını okuduğum da aklıma ilk türk kadını geldi öyle olduğunu düşünüyorum ayrıca Türk kızlarını etkilemeye çalışmıyorum benden uzak dursunlar yeter gerçekleri baksa erkelerde idrak edecektir uzun vadede

Yorumla
    • symaki0
      symaki0
      +1 yıl

Senden uzak dururlar zaten senin gibi bir erkege hangi kiz yaklasirki. Narsist olanlar da Türk erkekleri. Kendine bakimli bir erkege bile kiskandiklari icin gay diyen erkeklersiniz. Sadece bu degil her zaman kizlarin onlara hayran olduklarini saniyorlar. Böyle Türk kızlarına önce sallıyorlar sonra da bir Türk kızı herhangi bir yabanci erkekle görünce de twitter da linç yağmuru yağiyor. Sen kac tane Rus kiz tanidin da böyle konusuyorsun? Ben senin yasinin 5 katindan fazla Rus kizi gördüm. Hicbiri abartildiklari gibi degil

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bence türk kızları türk erkeklerinden uzak durmalı dünyanın en şanssız erkeği bence türk erkeği

Yorumla
    • symaki0
      symaki0
      +1 yıl

Sende Turk erkeklerinin zeka konusunda ne kadar sansiz oldugunun farkindasin demek

Yorumla
    • organickimyaci46788
      organickimyaci46788
      +1 yıl

@symaki0 dostlar dmden konusun

Yorumla
    • organickimyaci46788
      organickimyaci46788
      +1 yıl

@symaki0 özelden konusun sürekli. bildirim. geliyor

Yorumla
    • organickimyaci46788
      organickimyaci46788
      +1 yıl

@symaki0 tama dostlar sakin

Yorumla
    • symaki0
      symaki0
      +1 yıl

Hicbir Türk kızı kendisini diger irklarla karsilastirmiyor zaten. Egolu Türk erkekleri karsilastiriyor

Yorumla
    • Kumartaş
      Kumartaş
      +1 yıl

@symaki0 ben tayyibi severim ona mal diyerek büyük bir suç işledin inşallah tayyibe hakaretten ceza yersin

Yorumla
    • Kumartaş
      Kumartaş
      +1 yıl

@symaki0 Rus erkekleri mi taşmış puhahahaa. Valla imkanı olan tipi iyi parası çok olan Türk erkeklerinin çoğunun karısı yabancı uyruklu haberin olsun

Yorumla
    • organickimyaci46788
      organickimyaci46788
      +1 yıl

@Kumartaş hepinizi engellerim yazmayinn

Yorumla
    • symaki0
      symaki0
      +1 yıl

Senin dünyanda sadece Türk kızi gelir dogru.

Yorumla
    • Edatekn
      Edatekn
      +1 yıl

@symaki0 helal olsun üstünden geçmişsin hepsinin 👏👏👏👏

Yorumla
    • symaki0
      symaki0
      +1 yıl

Lan bune yorumlarim silinmisss

Yorumla
    • symaki0
      symaki0
      +1 yıl

OLUM HAYIR YA COK IYI LAF SOKMUSTUM

Yorumla
  • djvkskckz
    djvkskckz Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 96%
    +1 yıl

Türkiyede ünlü olmayıp rus kızlarına 1000 çeken kızlar var çok abartıyoruz olay bu :)

2
    0 Yorumla
  • beyazkan33
    beyazkan33 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 43 , eic 75%
    +1 yıl

Bence çok abartılıyor Türk kızları onlara taş çıkarır sadece nasıl baktığına bağlı

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Duyanda tüm rus kızları 170 90 60 90 sanacak. Bir arkadaşım rusyaya tatile gitmişti şok geçirip dönmüştü. Bunları övmelerinin tek nedeni çok açık giyinmeleri yoksa güzellikleri pek yok demişti.

2
    1 Yorumla
    • organickimyaci46788
      organickimyaci46788
      +1 yıl

haklisin

Yorumla
  • symaki0
    symaki0 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    +1 yıl

Bizim Türk erkekleri yüzü gözü düzgün iki kız görünce muz görmüs afrika şempanzesi gibi azdıkları için normal abartilmaları

7
    0 Yorumla
  • Apartmançapkını
    Apartmançapkını Takip Et
    Bilge Yaş: 23 , eic 38%
    +1 yıl

Sizden güzeller işte kıskanmayın artık şu kızcağazlaro

1
    0 Yorumla
  • infiniterelationship
    infiniterelationship Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 69%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 351 cevap paylaştı.

Hepsi aynı fırından çıkmış ekmek gibiler çok tatlılar. ☺️

1
    0 Yorumla
  • Zümra526
    Zümra526 Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 99%
    +1 yıl

Güzellik göreceli bana göre gercekten güzelleri var ama bazıları da normal geliyor

1
    0 Yorumla
  • Crayze
    Crayze Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Yani ama biraz renkli gözlü ve tenlerin beyaz dikkat çekiyorlar

1
    0 Yorumla
  • CarelerCaresizzz
    CarelerCaresizzz Takip Et
    Bilge Yaş: 35 , eic 96%
    +1 yıl

Türk kızlarımız aşırı zor.

Ayrıca bizim milletin kızlarına bitiyorum. :)

1
    0 Yorumla
  • Wolfg
    Wolfg Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

her kadın güzeldir. ama ben asyalı kadınları daha güzel olduğunu düşünüyorum

1
    0 Yorumla
  • RavenbyPoe
    RavenbyPoe Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Her milletin çok güzeli ve çok çirkini var.

1
    0 Yorumla
  • Zihinselizm
    Zihinselizm Takip Et
    Xper 3 Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Hayır, abartılmıyor! "bizim kızlarımız" dediklerin de melez zaten full

1
    0 Yorumla
  • tutkidogru
    tutkidogru Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 664 cevap paylaştı.

Bazıları gerçekten çok güzeller ama genel olarak abartılıyorlar

1
    0 Yorumla
  • kanka35
    kanka35 Takip Et
    Master Yaş: 38
    +1 yıl

beyaz oldukları içib ilgi çekiyor emektar olamzlar

1
    1 Yorumla
    • organickimyaci46788
      organickimyaci46788
      +1 yıl

bence latinler daha seksi

Yorumla
  • ecriinnnn
    ecriinnnn Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    +1 yıl

Çoğu gördüğüm rusların yüzünde çok fazla işlem var yani kendilerine gerçekten çok iyi baktıkları için öyle bizim kızların daha asil ve çekici olduğunu düşünüyorum güzellik algılarına kapılmak yerine kendi güzelliklerini ortaya çıkarsalar bizim kızlardan güzeli yok

0
    0 Yorumla
  • chaster27
    chaster27 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25
    +1 yıl

Antalya da yıllarca garsonluk yapmış biri olarak söylüyorum 0 ego hiç bir egoları yok rahatlıkla gidip konuşabilirsiniz erkeklerine çok değer verirler bizim türk kızları gibi aldatma huyları yoktur ve egoları türk kızları kadar değildir ben en çirkin insanın dahi çok güzel bir rus kızıyla konuştuğunu gördüm personellerimizden.

0
    0 Yorumla
  • tarihmeleği101
    tarihmeleği101 Takip Et
    Yoda Yaş: 20 , eic 99%
    +1 yıl

Aşırı abartıldıkları doğru ancak dürüst olmak gerekirse dünyanın en güzel kızı olabilecek kapasiteye sahip olan Ruslar var 🙂🙂🙂

0
    1 Yorumla
    • organickimyaci46788
      organickimyaci46788
      +1 yıl

bencede Ruslar güzel fakat fizik olarak latinler daha iyi

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bn onlara bin basarim sirtim gemi gibi benim onlarin teni yogurt gibi gunes yokki amg

3
    6 Yorumla
    • Masörosman
      Masörosman
      +1 yıl

😂😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Doğrumu lenn ne güldün apcçamın oğlu😄👀

Yorumla
    • Masörosman
      Masörosman
      +1 yıl

Gemi gibi sırt nası oluyo kiz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Baya sirtim ucgen

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Uzun. boylu bugday tenli biriyim masallah bana

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

😄🧿🌷👏🏼👍

Yorumla
  • Devamını Gör (104)
Devamını Gör(149)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Rus kızları gerçekten çok abartılıyor mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Rus kızları abartıldığı kadar var mı? 8 cevap verildi
Rus kızları abartıldığı kadar var mı? 9 cevap verildi
Rus kızları sizce de çok abartılmıyor mu? 145 cevap verildi
Rus kızları neden bu kadar abartılıyor, özellikleri neler? 218 cevap verildi
Rus kızları neden bu kadar abartılıyor olayı ne rus olması mı? 11 cevap verildi
Rus kızları gerçekten abartıldığı kadar güzel mi? 22 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Paraguay, Türkiye karşısında 2026 Dünya Kupası'nın en erken golünü attı! Sizce maç nasıl biter?
  • Paraguay 1 Türkiye 0 sonrası bu rezil dünya kupası performansı hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • Türkiye'nin Dünya Kupası'na veda etmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • Mesafeli davranan erkeğe nasıl yaklaşılır?
  • Türkiye maçını izlediniz mi?
  • Kim sabah kahvesi içmek ister?
  • Sabah uyanınca yapmaya üşendigin şey nedir?
  • Dünya Kupası elenmesi sonrası Montella: ‘Nasipten de ötesi yok’ dedi! Sizin en sevdiğiniz söz hangisi?
  • Hangi SUV otomobil daha mantıklı, siz hangisini neden tercih edersiniz?
  • Aşık olmak sizi korkutuyor mu?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨