- Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKadınların çoğu neden kudurmuş anlamıyorum. Rus derken 170 milyon Çoğunluğu kadın olan Rusların tümünden bahsedilmiyor. Siz buraya para için şöhret için gelen Rus kadınları gibi zannediyorsunuz değil mi tüm Rus halkını? Ruslar bir çok ülkeden insanların bir araya getirerek oluşturulan bir devlet. Orjinal Rus kavramı bizim orjinal Rus kavramından pek farksız. Tabii daha fazla fakat, kırgızı özbneği taciki ermenisi gürcüsü azerisi belaruslusu romanyalısı ukraynalısı yani pek çok ülkeden pek çok millet var. Kendi aralarında bile çerkezi dağıstanlısı vs si var. Hadi 100 milyon rus kadını var diyelim klasik Rus dediğin maks 20 milyonu. Ve evet çok güzeller. Ayrıca Türk kadınından çok çok daha anlayışlılar. Daha kibarlar. Burada birisine ''ya aşkım şunu giymesen mi fazla dekolte kıskanırım de'' direkt aa keko geri kafalı der. Rus arkadaşına söyle sebeplerini anlat hristiyan olsun ateist olsun peki der dikkat eder. Pek çok Türk kızlarından daha sadıktırlar. Öyle soğuk falan değiller fakat şöyle bir atasözleri var '' Bir insan tanımadığı bir insana sebepsiz yere gülümsüyor ise ahmaktır.'' Tanımadıkları insanlara yüz vermezler. Bizim çocuklarımıza sakın tanımadığınız kişilerden yiyecek alıp yemeyin dememiz gibi. Türk erkeklerini seviyorlar çünkü sarışın mavi gözlü tanımına ne kadar düşkün isek onlarda kara gözlü kara saçlı tanımına düşkünler. Ama onların gördüğü kara kaşlı kara gözlü insanlar dağıstanlı ya da çerkez ya da gürcü onlar da bunları oranın cahil kesimi geri kafalı kesimi olarak görüyor. Türk erkeğini daha medeni bulduklarından yanaşıyorlar. Yani Türk kadının özellikle beğenen bir ülke yok. İtalyanlar offf Türk kadını dese göğsünüzü gere gere anlatırsınız fakat sizleri bazı arap ülkeleri erkekleri beğeniyor. Gerçeğe gerçek abi bu kıyasın yapılması ya da Türk kadınlarının kudurması saçma.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılHemen güzel kıyasıyla elin bayanlarını yüceltiyorlar. Siz de öyle yapmışsınız. Ama biz yabamcı erkeği kıyaslasak hemen kezban onlar size bakar mı diyor kekolarımız.
Evet çok abartılıyor neden diğer ülke erkekleri ruslara kul köle olmuyor da bizim sapıklar bu kadar Allah niyetine tapıyor, tabii ki cinsel açlıklarından dolayı, çünkü çoğu sapık, yatakta mutlu ediyorlar diyor, o yüzden saldırıya geçip cinsellik yüzünden değil demeyin. Tamam hadi çok çok iyi bayanlar olsunlar diyelim ki o zaman niye kendi rus erkeklerinden yüz bulamıyorlar da uluslararası eş bulmaya gidiyorlar? Ya kendi erkekleri aşağılıyor bayanlarını ya (bir videoda bir adam ukraynalı bayan için bunlar para avcısı çöp gibi bir yorum yazmıştı daha kendi erkekleri beğenmiyor), bizimkiler de Allah gibi tapıyor bunlara. Madem iyi güzel kızlar da niye kendi erkekleri beğenmiyor ya, ben rus olsam türkiye yerine almanyaya hollandaya fransaya giderdim en azından yakışıklılar, kokusuzlar, boylu poslular, medeniler, kılsızlar, beyez tenliler, mavi gözlüler, ahlaklılar, sadıklar, nazikler, modernler, bi rusa göre bence avrupa erkeği > türk (!) erkeği şeklinde olmalı? Güzel ve akıllı rus kızları neden avrupaya açılmıyor da bizim ultrayakışıklı (!) erkeklerimiz için ülkemize doluşuyorlar? Çünkü bizimkileri sapıklıkları üzerinden iyi tokatladıkları için (bir programda sunucu rusa türk erkeklerinde ne buluyorsunuz dediydi rus bayan da bize iyi davranıyorlar hediye alıyorlar o yüzden beğeniyoruz türk erkeklerini dedi madem biz çıkarcıyız da bunlar ne), burada ruslara hinduların ineğe taptığı gibi tapıyorlar. Kim Allah olarak görüldüğü yere gitmez ki? Ya yabancı bi sitede rus sevgili ister misin diye soru gördüydüm bi Amerikanın cevabı hayır tabii ki idi. Ya Amerikanlar bile beğenmiyor ya, siz sapıkların zevki mi doğru olacak? Hayır yani kendileri güzel tamam ama bizimkileri nasıl yanlarına yakıştırıyorler. Göz bir izan var yani. Doğruya doğru. Yoksa her güzel kadının fıtratında mı var keko sevmek? Bir de türk erkekleri diyoruz ama bir sürü millet var hapsi nasıl türk oluyor şahsen bir Çerkes erkeği türkten daha yakışıklı ve güzel huylu.43 Yorumla- +1 yıl
Avrupa erkekgi ahlaklı. sadik falan bu yorumuna katilmam
- +1 yıl
aynen turk erkekleri bayagi sapiklastigi icin zaten erkek arkadasim italyan 1 senedir birlikteyiz cok mutluyuz. Bizim kadinlara laf atiyorlar ruslarin pesinde kosuyorlar cocuklarina ana aramak yerine kendi kulturunden , gidiyorlar rus kadin aliyorlar kadinda paraya bakiyor adami aldatiyor. O DISTAN GORDUGUNUZ GUZELLIK PARAYLA OLUYOR. Bir turk kadinida oyle besleyin bakalim sizede RUS olmazmi.
+1 yılYani her kadın kendi kültürel, toplumsal ve evrimsel özelliklerine uyum sağlayacak şekilde güzellik geliştirmiştir.
Bu kadınların daha güzel gelmesinin sebebi şu anda dünyada ideal yaşamı en çok anlatan güzelliğe sahip olmaları; derin bakan mavi gözler, göz altı torbaları yok (stres, sinir yok) bembeyaz ten (güneşin altında fazla çalışmak vs yok) bakımlı vücut (unutmayın insan kendisine ne kadar önem verirse o kadar önem görür çünkü uğraş görülmeyi hak eden bir emektir.)
Elbette kişiden kişiye değişebilir çünkü insanların güzellik standartları kendi hayat hikâyeleri ile paraleldir. Morena kızları (kahverengi ten, kahve saç, kahve göz) daha güzel bulan birisi bu güzelliğin, öteki güzellik tiplemelerinden daha farklı şeyler anlatmasından ötürü böyle hoşuna gidecek tarzda zihni bu güzellik algısını şekillendirmiştir.
Kısacası arkadaşlar günümüze en iyi ayak uyduranlar düzenin en iyi işleyen parçalarıdır. Reklam afişlerinde boşuna boy boy bu kızların tiplemesine yakın fotoğraflar yok. Evrimde de döneme en iyi ayak uydurabilenler hayatta kalmıştır.20 Yorumla
Türk kızlarından yediğin tribi hiç bir yabancı uyruklu kadından yemezsin egolarından arınmış herşeyin farkında bilincinde olan 2. sorusunda ne iş yapıyorsun demeyen kadınlardan bahsediyorum. Rus kızları ya da kadınlarını güzel yapan şey ilgiyi sevgiyi biliyor olmaları neyse kısaca rus kızları abartılmıyor.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
83Cevap
Güzellik & Bakım konusunda 4b cevap paylaştı. Daha güzelleri var. Çok ruhsuz geliyorlar bana.
813 Yorumla- +1 yıl
ben latinleri seviyorum
- +1 yıl
Latin nerden çıktı jggjklfjlşğüfgjl
- +1 yıl
Kggjlkjhjllhkkıgjlpp nvvnöçşkcböçkchllgbçşjcmllbkljbnmkkkj jjggfhjjffklhcbklşğ jhhklkvjlkbbjjk jghklkhhjkljhjkkklljghjkk hhhhhaaaahhhhaaaaaaa jghllkklkkllşojjj sohbete bak gülmekten yarılıcam
- +1 yıl
Ebene
- +1 yıl
Tabi gene kaldır abi
- +1 yıl
Abii bende mod olsam ajsjjss
- Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı.
u +1 yılabartılır
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılErkek arkadaşımla 4 ay çıktık sevgili olduk. Sonrasında iş için ilk kez Rusya ya gitti ve orada kadınları görünce beni aldattı. Gerekçesi; çok güzellermiş ve hiç hayır demiyorlarmiş, erkeğe tapıyorlarmiş ( nede olsa her önüne gelenle yattıkları için tecrübe konuşuyor tabiki) neyse aradan 3 ay geçmedi, her gün beni arıyor; kimse sen gibi olamaz , onlar günlük sen ömürlüksün vs. Vs. Vs. Bir daha yüzümü göremeyeceksin dedim ! Türk kızları onlara yapılan yanlışı affetmez! Sen onlarla sadece eğlenirsin ama kalbini de aklını da Türk kızı alır...
22 Yorumla- +1 yıl
bu konuda haklisin
Rusyada yasadim ve Ruscam anadil seviyesi. Daha once Rus nisanlim oldu.
Rus kizlarini iyi yapan sadece guzellikleri degil ayrica erkegine cok deger veriyor olusu.
Turkiyede oldugu gibi bir kizin pesinden her gun 100 erkek yazmiyor, kosmuyor. Hatta ortamda erkek kitligi var. Bu yuzden Rus kizin erkegine verdigi degeri bi Turk kizi vermiyor.
3 senedir Turkiye’deyim bir iki date, cikmaya baslama deneyimim oldu. Maalesef olacak gibi degil. Cok sey talep ediyo Turk kizlari.
ve bir kere tesekkur etmiyorlar bile o kadar yiyip iciyoruz geziyoruz her seyi oduyorum kapidan aliyorum. Sanki mecburmusum gibi davraniyolar.
Turkiyede birini bulma umidim kalmadigi icin sirf evlenmek icin tekrar donup bir Rus kizi bulup gelicem ;)47 Yorumla- +1 yıl
bende türk kızlarıyla evlilik istemiylrum sadık bir Rus kızı nerede bulabilirim
- +1 yıl
ruslar bakire olmadigi icin size kopek oluyolar. Turk kizi bakire el degmemis oldugu icin paket acilimi icin para ister tabi
ama erkekler baskasinin actigini daha cok seviyor istiyor ve onune para dokuyo
Rus kizi vermese rusu severmisin acaba - +1 yıl
@ndjdndnddnsn kendi işini kendi parasını kazansın bakire olması demek herşeyi erkek yapacak diye bir kural yok
- +1 yıl
@ndjdndnddnsn her şeyi anlarım da bekaret ne alaka? Türkiye'de bekaret kaybetme yaşı 19'du 2 sene önce. Ve bekaret parası istemek bir kadının kendisini küçültür.
Gizli Üye(25-29)+1 yılevet. sarışın renkli gözlü olunca güzel algılamak tam vizyonsuz köylü işi. dünyanın en sıradan fenotiplerinden biri, dünya geneli rusları slave (köle) diye alaya alırken bizim kırolar tapar. karakter olarak da ruslar aşırı kıro bir millet. rus kızlarının yaptığı şeylerin onda birini türk kızları yapsa orp veya kezban olur. gerçi kendi analarından kız kardeşlerinden nefret eden erkeklerden pek bir şey beklemiyorum bence onların analarının yaptığı hataları yapıp türk erkeğiyle üreyip kendi düşmanlarınızı (oğullarınızı) doğurmayın. ille de üreyecekseniz yabancı erkeklerle üreyin. çünkü çoğu kıro. türk kızlarına ahlak bekçiliği yapanlar 25 adamı çatır çutur elden geçirmiş rusa alageyik olur boynuzlarını parlatır:)
82 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıltabii soru sahibi gibi erkekleri ayrı tutuyorum ama sizin sayınız da az biliyorsun. sizinle ürenebilir ama mümkünse türkiyede ürenmesin. türkiye üremeye müsait bir ülke değil bence.
- +1 yıl
emotional damage
Yani şimdi Rus kızları da güzel bizden güzel olmasınlar ama.
51 Yorumla- +1 yıl
Hayır, siz daha güzel...
Gizli Üye(25-29)+1 yılFeminizm denilen saçmalık ve pozitif ayrımcılık özgür kadın güçlü kadın girişimci kadın diye normalde bu kavramlar erkeklere aittir risk almak girişimci olmak bunu kadınlara yıkmaya çalışıyorlar erkekler maskülenliğini unuttu kadının feminen uyumlu olması lazım kavgacı gürültücü değil erkeğin ise maskülen olması lazım
32 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBurdaki kızlara gereksiz fazla anlam yüklüyorlar bence ondan dolayı
- +1 yıl
haklısın dostum
Gizli Üye(30-35)+1 yılRus kadınları genetik olarak güzel, yani Rus kadınıyla yapacağın çocuk ile Türk kadınıyla yapacağın çok farklı olur, güzellikle birlikte verdikleri haz bambaşka, bütün bunlarla birlikte onlarında eksi yanları var, ancak burada açıklayıp bizim kadınların ağzına sakız yapmak istemiyorum.
14 Yorumla- +1 yıl
Rus bir kadınla evlenmek isterdim
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yıl@nono12 tabi ki italyan ya da İngiliz erkeklerin karizması türk erkeklerinde yok, burada gerçekleri konuşalım yani, kimse alınmasın gücenmesin.
+1 yılKıyaslama yapmam doğru olmaz, aklı başında olan Türk kızları diyelim. Direkt Türk kızı dersek geneli kapsar. Biraz psikolojisi kırık çok var malum 😄
41 Yorumla- +1 yıl
aynen aklı başında kaliteli kizlar
+1 yılYa bence onlar da guzel biz de guzeliz. Şöyle bir şey var beyaz ten ve sarı saç tipsiz kızı bile guzel gosterir. Sarı saçlı ve beyaz tenli kızı esmer diye hayal edersek genelde guzel olmazlar. Ama esmer siyah saçlı kız eger guzel gorunuyorsa o gerçekten guzel bir kız demektir. Yani demek istediğim beyaz ten ve sarı saç siması guzel olmayan kızı bile aşırı guzelmiş gibi gosterir
10 Yorumla
+1 yılHer ülkenin güzeli de vardır çirkini de rus kadınının güzeli güzel ama çirkinleri de var hepsi güzel değil. Bizim ülkenin de güzeli var çirkini var değişken bir şey yani.
31 Yorumla- +1 yıl
onlar sekste daha rahat
+1 yılSarışın seven bir millet olduğumuz için normal
44 Yorumla- +1 yıl
Ruslar daha anlayisli
- +1 yıl
Evet ama neden biliyor musun bizim kadınlarımız gibi baskı altında büyümüyorlar ve vasıfsız kalmıyorlar çoğu kendi hayatını tek başına yaşayabilecek güce sahip ekonomik ve donanım olarak dolayısıyla sitresli ve küskün değiller hayata karşı o yüzden anlayışlı olabilmek onlar için çok daha kolay iş
- +1 yıl
bu konuda haklısın aile baskısı yok onlarfa
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet abartılıyor güzeller bu bir gerçek. Soğuk iklimin getirdiği genetiksel özelliklere sahipler. Renkli göz beyaz ten mesela. Onun haricinde paragözler. Arap erkeklerle takılıyorlar para için. 100 tlye bile seks yapabilirler. Katarda çok rus var. Para için araplarla ilişki vs.
34 Yorumla- +1 yıl
O zaman ilk iş arap olmak
Cevap sahibi+1 yılSizde para yok ki😄
Cevap sahibi+1 yılArap olsan ne yazar arap oldukları için değil paralı oldukları için gidiyorlar
- +1 yıl
Para kolay iş 🤗
- Güzellik & Bakım konusunda 580 cevap paylaştı.
+1 yılburdakilerin çoğu feminizm kurbanı. güçlü kadın özgür kadın diye diye erkekleri takmaz hale geldiler. napim ben öyle karıyı. anne bile olmaz burdaki çogu kadından. güzelliği olsalar nolcak güzellik karın doyurmuyor. anlayışlı sadık avrat lazım bana. dikbaşlılar en nefret ettiğim tipler. ruslar bana güzel gelmiyorlar ama daha baglı/sadık kocalarına.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇok rus kadın görmedim ama bizimkilerin arasında da çok güzel var. Lakin şuanda güzellik algısı birçok kişi için cinsellikle bağdaştırılıyor. Yani bu açıdan bakanlar için rus kadınlar daha seksi gelebilir. Benim bakış açım çok daha farklı. Ben kara kaş, kara göz seven biriyim.
10 YorumlaYok be, Rus kadınlarını çok abartıyorlar... Ben yakından gördüm, çok da matah değiller:)))))))).
21 Yorumla- +1 yıl
latinler daha iyi
+1 yılGüzeller evet ama daha güzel ırklar var mesele Brezilya
21 Yorumla- +1 yıl
latinler daha güzel ve sicakkanlilar
- Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılRusyaya gitmiş birisi olarak söylüyorum çok çirkinler ama çok sicak kanlilar
Yüzleri güzel değil fakat vücutlari iyi ama ben önce yüze bakiyorum11 Yorumla- +1 yıl
latinler daha siccakkanli
+1 yılyoo gayet guzeller hakkını verelım bızımkıler de cok bakımlı guzel ama
24 Yorumla- +1 yıl
hiç Rus kızıyla yatmadim
- +1 yıl
parasıyla yatarsın ıstersen
- +1 yıl
param var yazın Antalya'da bukurum
- +1 yıl
parasıyla yatmam kendim tavlarimo
+1 yılher şey güzellik değil. Rus kızlarında namus yok. Zaten Rus Türk karşılaştırması yapanlar Türk kızlarından yüz bulamayan işe yaramaz erkeklerdir. Her millette güzel çirkin vardır.
40 Yorumla
+1 yılUkrayna ve rus kızları güzel oluyo birde ankaralı kızlar 😀
12 Yorumla- +1 yıl
Ankara ne alaka
- +1 yıl
1 tanesi güzel yani 🤣🤣
+1 yılBen rusum. Türk kızları daha çok beğeniyorum. Ama hem ruslarla hem de Türklerle zor olabilir
16 Yorumla- +1 yıl
rus kızları daha iyi türk kızları egolu
- +1 yıl
Oldum artık, neyse seviyorum )
- +1 yıl
sen vurdurana alismissindir, vermeyenle yapamazsin
- +1 yıl
ne anlamda? )
- +1 yıl
kimse vurdurmuyor, ne aptallık ya. beni ve çevremi bilmeyerek böyle yorumları bırakmak yanlış bir şey gerçekten.
Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Valla gençlikleri güzelde sonrasi berbat onların ama turk kadini bakımlı ise her yasta güzel...
13 Yorumla- +1 yıl
çoğu estetik yaptiriyor
- +1 yıl
ama anlayışlı kızlar türk kızları gibi degiller
+1 yılSadece güzellikleri değil rus kızlarının konuşması, ses tonları , bakislari, davranışları farklı. Rus kız arkadaşlarım var onlardan biliyorum. Dikkat çekiyor böyle olmaları. Bir çok kişinin güzellik kavramının vücut bulmuş hali. Tabii ki başka ülkelerinin kizlarininda konuşma, bakışlari ve. s güzel ama zevkler farklı tabii ki. Bazı insanlara göre Rus kızları güzel gelmez
20 Yorumla
+1 yılbizim kızlar hemen kıskançlık triplerine girmişler 😃
11 Yorumla- +1 yıl
güzel soru sormuşum😅😅
Gizli Üye(30-35)+1 yılRus kızları daha güzel. Ancak en az 18 cm penisin yoksa, Rus kızları tarafından tercih edilmezsiniz. Çünkü Rusya'daki Türk arkadaşlarım, büyük penisden hoşlandıklarını söylüyor. Türk kızlarına ise,14-15 fazlasıyla yetiyor. Türk erkeklerinin ortalaması ise,13 olunca; Rus kızı hayali kurmamak lazım
04 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣🤣
- +1 yıl
ne boş erkeksin
Cevap sahibi+1 yılSensin boş , oldukça mantıklı bir yorum olmuş
- +1 yıl
he koçum he
Bence biz kadınlarda hangi ırktan olursak olalım kendi coğrafyamıza göre güzellikler barındırıyoruz. Kadın = Güzellik.
30 Yorumla
+1 yılYoo abartılmıyor hem güzeller kendilerine dikkat ediyorlar hem de yetişme tarzı kaynaklı tecrübe ve bilgileri var.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüzel olsalar kac yazar ruhsuz bişyler canları cekılmıs cok soguklar her sey güzellik degıl vazo 🏺 gibi kenarda dururlar anca
15 Yorumla- +1 yıl
Türk kızları daha samimi fakat zordur türk kizi
- +1 yıl
ayrıca Rus kızı erkeğine değer veriri
Cevap sahibi+1 yılEvet cebinde dolarların varsa verir culsuzsan anca rüyanda
- +1 yıl
hepsi paraci degil
Cevap sahibi+1 yılHe 😂
+1 yılAbartılıyor ve asıl rusyal sarışın değiller zaten boya çoğunun saçı ve üstelik karşıdaki insanları çok zorbaliyorlar
30 Yorumla
+1 yılBence Rus kızları çok güzel ama ben Arap kadınlarını çok güzel buluyorum ya aslında bakarsan bence bütün kadınlar çok güzel ya
20 Yorumla
+1 yılYüz hatları vs gerçekten güzel olanları var ama ben sarışın sevmiyorum o nedenle çok çekici gelmiyor.
22 Yorumla- +1 yıl
Sen lez misin sana ne oğlum kızlardan?
- +1 yıl
@iyikalplivecesuroll niye ifşalıyorsunxjxjjxjx
Bencede abartılıyor tıpkı bizlerde olduğu gibi çirkin rusta var güzel rusta bu düzen tüm ülkelerde var
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvet bizimkilerin egosuna katkıda bulun aferin. Dağ kadar olmuş zaten
21 Yorumla- +1 yıl
bizimkilerde isim olmaz
Kimse kıskanmasın slavlarin hepsi güzel. Ama daha güzelini söyleyeyim Fransız kadınlar daha güzel ya.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSiz hala guzellik algisindasiniz yanlis eye odaklaniyorsunuz rus kizlari sekste iyiler trip atmiyorlar niye hala rus kızlarından da guzeliz havasindasiniz biraz kendinizi gelistirin lutfen bizde yerli mali kullanmak istiyoruz
10 YorumlaUkrayna kızları daha güzel bence ruslar da iyi doğru ama bitık yüz hatları kaba
Türkiyede melez olanlar iyi bence myle yani
10 Yorumla
+1 yılruslara da esmer erkekler yakışıklı geliyor bir şeyden ne kadar az bulunuyorsa o kadar değerli oluyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla huyu güzelse ben Rus kızı derim.
Bıktım kapris çekmekten, hiçbir vasfı, kendini gelistirmisligi olmayıp "ben babamın prensesiyim" diyen kızlardan ikrah geldi, direkt next yapıyorum, çekilir dert degiller
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAz bile abartiliyor. Bilinenden ve abartolandan 10. kat iyiler
13 Yorumla- +1 yıl
hiç yattın mi rusla
- +1 yıl
veriyosa iyidir dusuncesi
Cevap sahibi+1 yılKendinizi boyle mi avutuyorsunuz. hic rus gormedin mi? Önlerine bakarlar bizim kizlarin kası gözü ayri oynuyor.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBirisi beni İtalyanlara benzetmişti😂 ne alaka bilmiyorum
Yani abartiliyor evet11 Yorumla- +1 yıl
İtalyanlara benzemen normal Akdeniz ulkesi
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBence az bile bizim kizlarimiz güzel değil hiç bir cazibesi de yok
122 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOnuda Rus kadınlara sormak lazım var mı yok mu
Cevap sahibi+1 yılTürk kızı gözlüğü ile bakarsan dediğin doğru
Cevap sahibi+1 yılBen Rusların görüntüsüne değil davranışlarına aşığım
Cevap sahibi+1 yılHem fiziksel hemde davranış olarak çirkin bence hepsi narsist narsist tanımını okuyunca türk kadinini tarif ettiğini gorursun
Cevap sahibi+1 yılHakaret etmedim ki düşüncelerimi söyledim türk kızları hakkinda narsittin tanımını okuduğum da aklıma ilk türk kadını geldi öyle olduğunu düşünüyorum ayrıca Türk kızlarını etkilemeye çalışmıyorum benden uzak dursunlar yeter gerçekleri baksa erkelerde idrak edecektir uzun vadede
- +1 yıl
Senden uzak dururlar zaten senin gibi bir erkege hangi kiz yaklasirki. Narsist olanlar da Türk erkekleri. Kendine bakimli bir erkege bile kiskandiklari icin gay diyen erkeklersiniz. Sadece bu degil her zaman kizlarin onlara hayran olduklarini saniyorlar. Böyle Türk kızlarına önce sallıyorlar sonra da bir Türk kızı herhangi bir yabanci erkekle görünce de twitter da linç yağmuru yağiyor. Sen kac tane Rus kiz tanidin da böyle konusuyorsun? Ben senin yasinin 5 katindan fazla Rus kizi gördüm. Hicbiri abartildiklari gibi degil
Cevap sahibi+1 yılBence türk kızları türk erkeklerinden uzak durmalı dünyanın en şanssız erkeği bence türk erkeği
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@Kumartaş hepinizi engellerim yazmayinn
Türkiyede ünlü olmayıp rus kızlarına 1000 çeken kızlar var çok abartıyoruz olay bu :)
20 Yorumla
+1 yılBence çok abartılıyor Türk kızları onlara taş çıkarır sadece nasıl baktığına bağlı
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDuyanda tüm rus kızları 170 90 60 90 sanacak. Bir arkadaşım rusyaya tatile gitmişti şok geçirip dönmüştü. Bunları övmelerinin tek nedeni çok açık giyinmeleri yoksa güzellikleri pek yok demişti.
21 Yorumla- +1 yıl
haklisin
Bizim Türk erkekleri yüzü gözü düzgün iki kız görünce muz görmüs afrika şempanzesi gibi azdıkları için normal abartilmaları
70 Yorumla
+1 yılSizden güzeller işte kıskanmayın artık şu kızcağazlaro
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılHepsi aynı fırından çıkmış ekmek gibiler çok tatlılar. ☺️
10 Yorumla Güzellik göreceli bana göre gercekten güzelleri var ama bazıları da normal geliyor
10 YorumlaYani ama biraz renkli gözlü ve tenlerin beyaz dikkat çekiyorlar
10 Yorumla
+1 yılTürk kızlarımız aşırı zor.
Ayrıca bizim milletin kızlarına bitiyorum. :)
10 Yorumlaher kadın güzeldir. ama ben asyalı kadınları daha güzel olduğunu düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılHer milletin çok güzeli ve çok çirkini var.
10 Yorumla
+1 yılHayır, abartılmıyor! "bizim kızlarımız" dediklerin de melez zaten full
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 664 cevap paylaştı.
+1 yılBazıları gerçekten çok güzeller ama genel olarak abartılıyorlar
10 Yorumla beyaz oldukları içib ilgi çekiyor emektar olamzlar
11 Yorumla- +1 yıl
bence latinler daha seksi
Çoğu gördüğüm rusların yüzünde çok fazla işlem var yani kendilerine gerçekten çok iyi baktıkları için öyle bizim kızların daha asil ve çekici olduğunu düşünüyorum güzellik algılarına kapılmak yerine kendi güzelliklerini ortaya çıkarsalar bizim kızlardan güzeli yok
00 YorumlaAntalya da yıllarca garsonluk yapmış biri olarak söylüyorum 0 ego hiç bir egoları yok rahatlıkla gidip konuşabilirsiniz erkeklerine çok değer verirler bizim türk kızları gibi aldatma huyları yoktur ve egoları türk kızları kadar değildir ben en çirkin insanın dahi çok güzel bir rus kızıyla konuştuğunu gördüm personellerimizden.
00 Yorumla
+1 yılAşırı abartıldıkları doğru ancak dürüst olmak gerekirse dünyanın en güzel kızı olabilecek kapasiteye sahip olan Ruslar var 🙂🙂🙂
01 Yorumla- +1 yıl
bencede Ruslar güzel fakat fizik olarak latinler daha iyi
Gizli Üye(30-35)+1 yılBn onlara bin basarim sirtim gemi gibi benim onlarin teni yogurt gibi gunes yokki amg
36 Yorumla- +1 yıl
😂😂
Cevap sahibi+1 yılDoğrumu lenn ne güldün apcçamın oğlu😄👀
- +1 yıl
Gemi gibi sırt nası oluyo kiz
Cevap sahibi+1 yılBaya sirtim ucgen
Cevap sahibi+1 yılUzun. boylu bugday tenli biriyim masallah bana
Cevap sahibi+1 yıl😄🧿🌷👏🏼👍
- Devamını Gör (104)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?