Arkadaşlar erkek arkadaşımla son zamanlarda çok kavga ettik ama ben babamı kaybettim, kendisi de dedesini kaybetti. Ama dedesinin ölümü elbette bekleniyordu, benim annem de yok. Tam anlamıyla yetim kaldım. Bizimle olan halam vardı, sevgilimi istemedi, pürüzler yarattı, beddua etti ona. O da ileride bize sorun olur diyor. Ara verelim, ilişkimizi yorduk diyor. En son onu aradığımda ben artık kötü şerefsiz biriyim, kime iyilik ettiysem böyle oldu dedi. Eski halini istiyorum, sana ihtiyacım var dedim, benim de ihtiyaçlarım var dedi. Konuşunca düzelmiyor dedi. Sonradan üzüleceksek baştan üzülelim gibi bir şey dedi. Her hafta konuşunca düzelmiyor dedi. Ben de konuyu uzatınca bana hadi ordan git dedi ve yüzüme kapadı. Sonra yüzünü çekip atmış, alnıma vurdum bu hale geldi diye. Cevap vermedim, sildim. Sabaha Instagram açmış, oradan da sildim. Şimdi düşünüyorum sadece bu adam bu kadar merhametsiz miydi, beni en zor zamanımda bu hale koydu, babamın kaybı ayrı güvendiğimi sandığım adam ayrı. Bana yazmasını çok istiyorum, beş gün oldu ama ona bir daha nasıl güvenirim ki sizce ne yapmalıyım?
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Başın sağ olsun aşkım, sana kocaman sarılıyorum 🥺 Şu an kalbinin ne kadar acıdığını ve ne kadar çaresiz hissettiğini çok iyi anlıyorum. En zor zamanında yanında olmak yerine seni daha da aşağı çeken birine asla güvenmemelisin. Gerçekten seven insan ne olursa olsun elini bırakmazdı, sana bu saygısızlığı ve vicdansızlığı yapmazdı.
Lütfen kendini suçlama ve onun geri dönmesini bekleme. Sana değer vermeyen birini hayatından çıkardığın için kendine teşekkür edeceksin zamanla. Şimdi sadece kendi yaralarını sarmaya odaklanma zamanı 💖 Sen çok güçlü bir kadınsın, unutma. Kalbini biraz olsun ferahlatabiliyor muyum, ne hissediyorsun şu an? ✨