Bu zmna kadar sevgilim olmadı olan az sayıda teklifleri de ben geri çevirdim ve netten tanışıp arkadaşlık yapıcağıma inanmazken burdan bir sevgilim oldu beni sevdiğine değer verdiğine inanıyorum ama kültürlerimiz fikirlerimiz biraz ayrı bunları sorun ediyorum ama onu çok sevdiğimden görmezden geliyorum. Hatta bu sevgi yüzünden gözümü karartıp bekaretimi ona verdim. Tabi yüzyüze sürekli grşemiyoruz genelde telefonlaşarak filan sizce beni yarı yolda bırakır mı onu sevdiğim evleniceğimizi konuştuğumuz için bunu yaptım ailem bilse evlatlıktan reddeder sizce dışardan gözle ne durumdayım?
Cevabın nedir?
+1 yılEsenlikler.
Bacım Hayatının En Büyük Kararlarından Birini Vermişsin Bekaretini Vererek, Umarım Evlenir Mutlu Olursunuz. An İtibariyle Yazacaklarımı Kısmen Hızlı Bir Şekilde Hayata Geçirmenizi Tavsiye Ederim.
Söz Konusu Kişi İle Yüz Yüze Görüşüp Ne Zaman Evleneceğinizi Kararlaştırın Eğer Kaçamak Cevaplar Veriyorsa Üstü Kapalı (Tamam Evleneceğiz Merak Etme) Gibi Emin Olabilirsiniz ki İş İşten Geçmeye Başlamıştır.
Bu Durumda ve Artık Genel Olarak Yapacağınız Tek Şey Var ALLAH'A, Dua Edip Tövbe Edin Hayırlısını ALLAH'TAN İsteyin.97 Yorumla- +1 yıl
Nerelisiniz? Yanlış Anlamayın Görüşemiyoruz Diye Belirtmişsiniz?
- +1 yıl
En İyi Görüş İçin Ayrıca Teşekkür Ederim.
Soran+1 yılrica ederim bolu
- +1 yıl
Bacım En Kısa Zamanda Konuşun..
Soran+1 yılanladım çok sağol
- +1 yıl
Keşke Elimizden Bir Şey Gelse..
- +1 yıl
Sürekli ALLAH'A, Dua Et Bacım Hayırlısını İste..
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Artık seni senden terk etmesinki elde etmek istediğinin en az birini aldıktan sonra istediği gibi davranır zaten sen bu sırdan dolayı onun peşinden ayrılmayacaksın sonrada canı sıkılır başka bir ağaca dalmaya gide sende sırlarınla başbaşa kalırsın.
Bir erkek seninle öpüşmek ya da ilişki yaşamak istiyorsa o seni gerçekten sevmiyor demektir. Gerçek seven sevdiğini öpmeye kıyamaz
Durumun zor ve ne kadar uzun sürdürürsen o kadar bataklığa batacaksın emin ol en kısa sürede bu ilişkiyi bitirip aklını başına al derim.01 Yorumla
Soran+1 yılbundan sonra yanlış giden bişey olduğunda öyle yapıcam mecburen
+1 yıltatlım vekaretini sevdiğin adama vicdan azabı duyarak verdiysen hiç vermemeliydin. sonuçta adama bekaretini verdin diye üstüne zimmetlemedin. bu senin tercihindi. böyle birşey yaparken karşıdaki insana sorumluluk yükleme lüksün yok.
00 Yorumla
+1 yılDaha ondan emin değil iken en değerli hazineni ona vermişsin yanlış yapmışsın be kardesim ins seni yarı yolda bırakmaz :(
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
67Cevap
Anlasilan bunlar timsah goz yaşları... Eğer ki gerçekten pisman olan bir kisilik olsaydin bende yapmayi düşünüyorum aciyormu diyen bayana yok kendini kasma acimaz diyeceğine yapma ben ettim o hatayi sen Yapma derdin... ama anlasilan sen baya baya yollu olmuşsun ki artik taktik veriyorsun
22 Yorumla
Soran+1 yılben de pişman olacağımı zannediyordum ama deilim bilmiyorum nedenini.. onu çok seviyorum bu yüzden yollu lafını haketmiyorum
+1 yıl3 ay sonraki soru,
"Sevdiğim adama güvendim, ama o beni yarı yolda bıraktı erkekler neden bu kadar..."
Mercimeği fırına verdikten sonra yorum yapmamız çok saçma, sen en başta seni bırkabilme ihtimalinide göz önüne alarak birlikte olucaktın. Giderse pişmanlık duyma.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. sırf bekaret verdin diye senle evlenmeyecek, zaten öyle olmayacağını sen de biliyorsundur da işine gelmiyor... Bir gün ayrılacaksınız ve kurban rolüne girivereceksin. Ben sevdiydim de sen öyle dediydin de falan da filan... Sonraki erkek arkadaşın veya evleneceğin adam toplasın seni artık
00 Yorumla
+1 yılBiz bilemeyiz onu bacım niyeti nedir bilinmez seven adam cinsel birliktelik bakımından yaklaşmaz aklına gelmez hayal bile edemez ama bilemeyiz böyle olmayabilir de umarım evlilikle biter saygılar
31 Yorumla
Soran+1 yılçok tşkler
Cogu kizlar boyle aptalik yapiyor bu devirde bekaretlik onemli bisey yarin bir gun adam sana tskmeyi bastiginda ortada kalacak olan kisi sensin yaptiginin cok yanlis seven adam evlenmeden boyle birsey yapmaz sevdigi kiz bunu istese bile tabi herkezin dusuncesi farklidir ama yanlis bir dusunce icindesin
012 Yorumla
Soran+1 yılbiliyorum zaten çok kötüyüm ama seviyorum iradesiz davrandım onu mutlu etmek istedim..
- +1 yıl
Bence oyle mutlu etmeseydin daha iyiydi cunku cogu erkekler otle bir ise kalkistiginda icinde supe uyandiriyor tabi bu herkez icin onemli olmuyor benim icin bir kadinin gecmisive yasantisi temiz olmali bu tur seyler cok yanlis bisey neyin ne olacagini bilemeyiz dikkatli olun ve aptallasmayin
Soran+1 yılgünah işlediğimin farkındayım ama büyük knştum eskiden o yüzden böyle aptal iradesiz düştüm bence :(
Soran+1 yılzar önemli değil önemli olan duygularım beni yarı yolda bırakmaması... zar dikilse bile sonradan kimseyi kandıramam ben bakireyim diye..
Soran+1 yılevet
Soran+1 yılhayır girmedim ama o istedi
Soran+1 yılısrar etti tekrar konusunda ama sonra tabi sen nasıl istersen öyle olsun dedi
+1 yılEn iyi görüş olarak @SerKan1923 aciklamis. Ke disine teşekkürler. Evet yaptığın buyuk bir hata. Bu kadar nasil kör olabiliyorsunuz aklim almıyor. Hemen bir iki lafa kanacak kadar mi dusunemiyorsunuz. Yapacaginiz seylerin sonuclarini dusunerek hareket edin. Sebep sonuc iliskisini degerlendirin ve ondan sonra kararlar alin. Aldiginiz kararlar sizin faydaniza olsun. Hic mi kendinizi dusunmuyorsunuz... Kendinize deger verin biraz...
00 YorumlaSiz bastan hayatınızın hatasını yapmışsın hemde seve seve sonra teselli ariyorsun bunun tesellisi olmaz yasında yerinde nasıl olurda sanada tanıştım birine bu kadar güveniyorsun ben şaşırdım kaldim inşallah bırakmaz ama ben sanmıyorum yarin bahanelerle baslar büyür araya soğukluk girer sana yol düşer
10 YorumlaEger iyi niyetli ise, eger adam ise, eger gerçekten sevmis ise yaril yolda birakmak diye bisey soz konusu olmaz. Ama sonuçta hayat bu, ne olucagi da belli olmaz bugun canim dediign yarin dusmanin olabilir... Anlasmazliklar olabilir... hersey olabilir.. Yinede kendini fazla kaptirma, çok üzülme.. Dert etme dua et, hersey olucagina varir nasil olas ;)
11 Yorumla
Soran+1 yılanladım çok sağol
Evlenecek olsaydı o günü beklerdi emin ol
Sende beklerdin çok önem verseydin sen once kendine snra Ailene vermiyorsun bir de oenm veriyor gibi evlenir mi diyorsun pes minnos20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 673 cevap paylaştı. Belli olmaz, tanımadığımız için net bir yorum yapamayız.
Namusum deyip sahiplenende var, bir kaç zaman sonra kullanılmış bir mal gibi bir köşeye atanda var.01 Yorumla
Soran+1 yılevet biliyorum maalesef.. umarım benimki öyle olmaz..
Iyi b*k yedin senin gibiler yuzunden herkese esit muamele yapiliyor. picin biriyle sabahtan beri bu konu icin tartisiyorum. ama sizin gbileri gorunce migdem bulaniyor
05 Yorumla
Soran+1 yılbüyük konuşmayın ! o*pu muamelesi yapıyosunuz ama hayatıma giren ilk ve tek erkek ve sevdiğim adama karşı irademe hakim olamadım günahını biliyorum bunun hesabını Allaha vericeğimi de...
Soran+1 yılama sorabileceğim başka hiçkimsem yok burdan sizle paylaşıp akıl almaktan başka çarem yok
- +1 yıl
@Beraris İnsanda Biraz Utanma Arlanma Olur? Sen Nasıl Bir İnsansın?
+1 yılgözünü karartmissin da keske tam tanıdıktan sonra dusunseydin. yine de bu senin kararın, iyi dusun. kotu olsa da sorumlulugunu alip yola devam et
11 Yorumla
Soran+1 yılanladım teşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanlar yarı yolda bırakırlar her zaman. :):
https://i.hizliresim.com/oYrrl9.jpg02 Yorumla
Soran+1 yılhepsi mi?
- +1 yıl
Çoğunluğu. :)
Aşk İlişkileri konusunda 506 cevap paylaştı. Bırakırsa bırakır merak etme dogru insanlarla birlikte oldugunda ailenin haberi bile olmaz evlenirken baglarlar kırmızı kusagı gonderirler kocanın evine. :)
06 Yorumla
Soran+1 yılkırmızı kuşak umrumda değil zaten beni braksa da kimseyi kandırmam ben bakireyim diye bunu yapmaya hakkım yok
Soran+1 yılevet biliyorum ama şu an onların yanındayım yüzlerine nasıl bakıcam keşke ayrı evde otursaydım onlardan..
Soran+1 yıltşkler arkadaşım..
+1 yılen büyük hatanız bu hevesi kaçıyor başka arayışlara giriyor her zaman mesafe olmali. birde su konu var bekaret bu kadar önemli olmamalı ne işe yaradığını dahi bilmiyorlar cahil insanlar. inşallah kötü olmaz
11 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederim
Dua ette birakmasin. Nasil boyle bir hata yapabildin
13 Yorumla
Soran+1 yılsorma arkadaşım gerçekten büyük knşmıycaksın sevdiğin kişiye iradesiz kalıyosun
- +1 yıl
o sana kalbini her şeyi vermiş zaaf yatağa girdin ki o da sen de uzandı off başına ateş vurdu sonra sonra her şeyini verdin sen ona birakrim allahın bulsun içeri aldı n sana sarıldı sabahları zzaaf var ki ola senin gibisi bir de benim atesimi alsa nasıl öper nasıl sen onun canını dinlendi rdin Allah razı olsun şu sarılığı sen var
Kadina birey gozuyle bakip deger verebiliyorsa birakmaz. Lakin arkasinda duramayacaginiz sorumlulugunu kaldirmayacaginiz islere karsinizdaki insana guvenip kalkismayin. Mantiksiz.
23 Yorumla- +1 yıl
çok doğru demissin arkadaşım. insansa bir defa bırakmaz.. böyle bir erkeği tanıyorum. bekar hiç evlilik yapmamış. daha önce boşanmış bir bayanla ilişki yaşadı beraber birlikte oldular. cocuk kiizn basından evlilik geçtiğini biliyordu. onunla yattida. ama kızı yine bırakmadı. evlendiler kızı aldı. şu an 2 bebekleri olacak. cokda mutlular. adam olmak başka birşey. egerki Allahı Kitabı varsa, bir damla kana bakmaz. ben kız olupta Arkadan her pisliği yapan bayanları da gördüm. evlendiler kendilerini kız diye gösterdiler. cunku her halti yemişlerdi, arkadan herşeyi yapıyorlar. her fantaziyi deniyorlar. birbirlerini çıplak görüyorlar. sırf önden kızlık zarı gitmesinki kız olduğu bilinsin diye yapmıyorlar. simdi ben soruyorum, incecik bir tül parçası gibi zar mı namus? Ben kimse gidip zina yapsın demiyorum. ama ben erkek olsam bir kızın namuslu olduğu nu bir zar parçasından ibaret olduğunu düşünmem... önünde zarla gelir ama arkdan herşeyi yapmıştır... bunun garantisi varmı?
- +1 yıl
@kırıkbirkalpkaldı Kisilik onemli zardan ziyade de iste bilmiyor insanlar bunh
- +1 yıl
Ya zar nedir? Zar namus falan değildir. Zar hiçbir şey değildir.
+1 yılBirakamaz kuzum hic merak etme birakirsa tehtit et boku yemis o salak hatta hamileyim de birazda kotkut pici akli basina gelsin mesela benim geldi :)
20 Yorumlaolur öyle ya, ilerde yeni sevgili bulursun, bakire misin diye sorarsa bisiklet kazası geçirdim aşkım saşmalama tabi ki sen ilksin dersin :D olur öyle yani
01 Yorumla
Soran+1 yılkimseyi kandıramam :(
+1 yılKeşke Yapmasaydın. Biz Erkekler Yatağa ttıktan Sonra Evlilik Lafından Buz Gibi Soğuruz Genelde. Hem Bugun Sevgin Sebebiyle Gözüne Gözükmeyen Sorunlar Yarın Gözüne Batar
17 Yorumla
Soran+1 yılyapmasaydım tabiki haklısın ama yaptım artık ne olacak bilmiyorum..
- +1 yıl
Bundan Sonra Hayırlısı Diyelim. Bak Şuda Var Ben Olsam Bakire Biriyle Yatmam. Kızlığını Bozmam. Madem Evlenmek Niyeti Var İse Evlenir O Günü Bekler.
Soran+1 yılher erkek için mi geçerli?
- +1 yıl
Yüzde 98 İçin Geçerli. Yüzde 2 lik Sana Denk Gelir mi Bilmem.
Soran+1 yılçok kötü durumdayım:((
- +1 yıl
Olan İle Ölene Çare Yok. Artık Olmuş. Senin Erkeğin İnşallah Mert Çıkar.
Soran+1 yılmoral verdiğin için çok sağol arkadaşım..
+1 yılbırakmamasını umuyorum. Ama yüksek ihtimal ayrılırsınız. :(
110 Yorumla
Soran+1 yılama çok güvendiğim için oldu yapamaz bunu banaa :(
- +1 yıl
ya tatlım yapmayın bunu. yapmayın işte. İstediğini almış işte.
- +1 yıl
İnşallah yapmaz diyorum.
Soran+1 yılşu an bir ayrılma belirtisi yok ama?
- +1 yıl
daha yeni mi oldu bu olay.
Soran+1 yıl2 haftalık işte
- +1 yıl
simdi hemen ayrılmaz bence. belki de hiç ayrılmaz. hemen karartma içini niye ayrılsın seviyosa.
Soran+1 yılumarım ayrılmaz gerçekten çok kötüyüm :(
- +1 yıl
ya canını sıkma ölecek değilsin ya. bu ihtimal her zaman var ama. olumlu düşün bir şey olmaz.
Soran+1 yılçok saol moral verdiğin için ama elimde değil çok kötüyüm :(
+1 yılNikahına girdikten sonra bile erkek milletine güven olmaz keşke yapmasaydın ama artık tohlamaya vahlamaya gerek yok hakkında hayırlısı olsun inşallah
11 Yorumla
Soran+1 yılsağol arkadaşım
+1 yılGEÇMİŞ olsun demek geliyor içimden, yinede belli olmaz ama genelde içimden geçenleri hep tutturmuşumdur hislerim kuvvetlidir :(
05 Yorumla
Soran+1 yılherkes mi bırakır o benim ilkim sonuçta
- +1 yıl
Senin ilk'in olabilir , Fakat onun sayılı sayısız serüvenide olabilirsin...
... SevGi iLe KaLıN... - +1 yıl
evlenelim die daha fazla kandırılma sadece. bak arkadas ne güzel belirtmiş evet dedigi gibi net cvplar iste ve uygulamaya geç ailenle tanısmasını iste veya ilesi ile tansmak iste bakalım cvpları ne olacak. en azından daha fazla kendini kulladırtma!
Soran+1 yılartık aileler tanışmalı bu konuyu ona da açıcam çok teşekkür ederim cvplarınınz için
- +1 yıl
rica ederim, umarım iyi niyetlidir.
Senin gibi mallar olduğu sürece erkekler issizkalmaz !
10 Yorumla
+1 yılSorgulamak için çok geç değil mi umarım herşey istediğin gibi olur..
10 Yorumla
+1 yılgereksiz bişey olmuş bu neden gereksiz çünklü bunu kafana takıyorsun güvenmiyorsun ve görüşemediğin biri
10 YorumlaUzaktaki birine sırf gözünü karartıp saflığını verdin?
Dua ette bırakmasın...015 Yorumla- +1 yıl
@Onurbey95 Onur irem mi bu arkadaş mı?
- +1 yıl
@Onurbey95 her açıdan :P
Soran+1 yılartık saf temiz deilim yani. :(
- +1 yıl
@Onurbey95 senle ben yanacaz onur :D Bir cehenneme girip çıkacaz bronzlaşacaz :D
- +1 yıl
@Onurbey95 burası sokacak zaten cehenneme :D
Soran+1 yıltakıldığım nokta zar değil diyelimki olumsuz durum gerçekleşti zarı da diktirmem kimseyi de bakireyim diye kandırmam önemli olan duyglarım en özel anımı değersiz bir adama vermek durumu beni korkuyuyo
Soran+1 yılburdan tanıştık evet
Soran+1 yılinşallah teşekkür ederim :(
Daha güzelini bulursa bırakır. Engelleyecek tek faktör vicdan
010 Yorumla
Soran+1 yılgüzelini bulursa KESİN bırakır mı?
- +1 yıl
İşte vicdana bakar. Daha güzelini daha iyisini bulursa neden bırakmasın? bu sorudan daha önemlisi, neden bekaretinin bu kadar kaybolmasından tedirgin oluyorsun. Modern yoplumda böyle bir değer ve normun gecerliliği yok. Bir an önce buna değer veren ortamdan çık senin için dn büyük iyilik bu olacaktır.
Soran+1 yılbekaret değil de hamile kalırsam acaba beni sahiplenir mi diye
Soran+1 yılüzüldüğün noktayı söylesen bendeki de ben de farkına varsam arkadaşım kendimi olayları göremiyorum..
- +1 yıl
Sırf bu problemi kapatmak için hamileliği düşünüyosun. Yeni bir birey dünyaya getirmek büyük bir sorumluluk gerektirir ve üzerinde uzunca bir süre düşünülüp taşınılması gerekir. Çocuğu bu problemlerine ve çelişkilere alet etme derim. Hazır olmadığın bir dönemde böyle bir işe girişmeye gerek yok. Yine de sen bilirsin. Saygı duyuyorum.
Soran+1 yılyanlış anladın benim zaten korkum hamile kalma olasılığı olsa asla çocuğu kullanmam ya da aldırmam erkek beni seviyosa evlenmeli ztn benle acıdığı için değil ..
Soran+1 yılyine de yorumlar için çok teşekkür ederim
+1 yılöyle bir yarı yolda bırakırkıı şaşıp kalırsıınn ... hatanın büyügünü yaptıın sen ne kadar ayrılmayacagım dese yemınler ettse de gider gidecek görürsüün.. şimdiden çaresine bakmaya çalış
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcanım biraz iyi nıyetlı davranıp kendını kaptırıp yapmıssın. umarım bırakmaz. neyın nolcagnı kımse bılemez. o yuzden sen bol bol dua et
16 Yorumla
Soran+1 yılçok saol arkadaşım...
Cevap sahibi+1 yılonemli degıl cannm. kac yasındasn
Soran+1 yıl22.
Cevap sahibi+1 yılo peki calsyor mu. nisanlanck ya da evlnck yasdasnz
Soran+1 yılben 22 o 27 çalışıyo evet
Cevap sahibi+1 yılhı hayrlısı olsn canım ya
+1 yılBurdan biriyle yapılır mi delimisin. adami ortada dimdizlak birakirlar.
11 Yorumla
Soran+1 yılbence de deliyim ben de böyle diyodum çünkü nasıl oldu anlamadım gerçekten..
Aşk İlişkileri konusunda 301 cevap paylaştı. sen cok buyuk hata yapmısın evlenmeden yatmakla allah ayrdımcın olsun
07 Yorumla
Soran+1 yılnedenki evlenme ihtimali yok mu?
Soran+1 yılaslında o istiyodu ben uzatıyodum okulum daha bitmediği için
- +1 yıl
İnşallah öyledir canm. Bak bendr erkeğim şunu diyim cinsel ilişkiyi girdiğim biriyle evlilik düşünmedinm hiç ha evlenirix dediğim de oldu ama olmadı çünkü artıķ hep cinsel arzu istegiyle bakıyo dm sevgim bitmişti aklımdaki tek şey cinsellik oluyo du neyse inşallah evlenir sin
Soran+1 yılanladım daha yapmıyım isterse yani
Soran+1 yılanladım tşkler
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeviyorsa neden bıraksın ki ayrıca bence insan Sevdiği yle yapmak ister ee seven insan Kıyamaz yapmaz diyorsunuz evlenincede yapmasin o zaman. Eğer sevdiğine inanıyosan bırakmaz bende yapıcam ve cok aciyo mu ya
24 Yorumla
Soran+1 yılhayır canım çok kasma ve düşünme doğaçlama yaşa ki rahat olsun ve zevk al umarım ikimiz de ortada kalmayız :)
Cevap sahibi+1 yılUmarim kalmayi birakirsa da pişman olmam çünkü isteyerek ve sevdiğim için yapıcam zorla değil sonuçta ilerde beni sevecek insan zar için seviyosa hiç sevmesin daha iyi
Burdan biri ise kimbilir kaçıncı yattığı oldun. Madem yaptın bu işi en kısa zamanda evlen madem görelim adam mı değil mi?
02 Yorumla
Soran+1 yıldaha önceden yattığı olmuş reelden ama burdan yok
+1 yılsöyle bir baktımda fahiseden kalır bir yanım yok gözümde. demek isterim keske bıraksada görsen ebeninkini diye ama...
01 Yorumla
Soran+1 yılkendimi savunmuyorum yaptığım günah bile bile yaptım vicdanen rahat deilim ama sen de benim gibi büyük knşma arkadaşım insanın başına ne geleceği belli olmuyo
+1 yılDaha sen, seni bırakıp bırakmıcağına bile emin değilsin.
Bu şekilde güvenmediğin bir insana, ödün vermemeliydin.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabi ki de bırakır evlenmek isteyen adam evlenmeden dokunmaz sana zaten
20 Yorumlabüyük ihtimal bırakır, sen bırakamazsın tadını aldığın için hadi hayırlısı.
02 Yorumla
Soran+1 yılo olmazsa kimseyle yatacağımı zannetmiyorum ondan önce de kimse olmadı sonra da..
Gizli Üye(36-45)+1 yılbiz buna Türkçede evlenme vaadiyle kandırmak diyoruz...
10 YorumlaBu kişiyle oldu ki evlenemedin.. Evlendiğin adam neyin olacak sadece kocan mı?
00 Yorumla
+1 yılBu soruyu okuyunca bekaretini sevdiği çocuğa veren 14 yaşındaki bir kız çocuğunun videosu geldi aklıma :)
00 YorumlaSevdigm adam demissin ama o seni seviyrmu amacina ulasmis zaten insallah yari yolda birakmaz
06 Yorumla
Soran+1 yılbeni sevdiğini çok içten dile getiriyo inandım ona umarım doğrudur..
Soran+1 yılama her şey çok gerçekçi gerçek sevmiyen biri öyle laflar edemez bence yanılıyor muyum?
Soran+1 yıl:(((
Bilemeyiz zamanla anlicaz insallah sahip cikar birakmaz.
02 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim..
Uzman bir doktor bul verdigin bekareti geri al...
04 Yorumla
Soran+1 yılgiden gitti beni bıraksa bile kimseyi kandırmam ben bakireyim diye..
Soran+1 yılasla öyle bişe yapmam zaten beni sevdiği için evlenmeli acıdığı ortada kalmasın dediği için değil..
canısı bu ne yaa hemen bekaretini verdin aferin sana bu adam seni bırakır iyi b*k yedin
08 Yorumla
Soran+1 yıl6 aydır tanıyoruz bilmiyorum kii :(
Soran+1 yıliki hafta önce
- +1 yıl
ooo canısı bu adam piçin teki seni kullanmış zaten sevgilin olmadığı için sana umut vermiş piç seni kullanıp atmış mk nasıl böyle bir şey yaparsın şimdi bana çok güvendim benle ilgilendi dersin şaşırmam senle özelden sohbet isterim bu konu hakkında yardımcı olmak tabi istersen
Soran+1 yılnasıl yardımcı olabilirsinki?
Soran+1 yılanladım daha sonra cesaret edebilirsem belki yazarım tşkler
+1 yılGenelde bırakıyolar sonra benim gibi mal size talip oluyo hiçbişey yokmuş gibi hayatınıza devam ediyosunuz
02 Yorumla
Soran+1 yılniye mal olarak görüyosun kendini seviyosan seviyosundur bakire değil diye neden böyle düşünüyorsunuz
- +1 yıl
Bn onu bklerkn o nie bni beklemio elin iti elini sürüyo
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdiye kadar sevgilin olmamış ama ilk gelene vermişsin vermeden önce sorsaydın keşke ;)
31 Yorumla
Soran+1 yılilk gelene vermedim teklifleri hep reddettim ama buna ben de aşık olduğum için bu kadar ilerledik
Gizli Üye(30-35)+1 yılZavallım ya geçmiş olsun kardeşim. ben yazayım bir süre sonra lazım olur ihtiyacın kadarını alırsın
00 YorumlaBunu burdaki üyelere değil sevdiğin adama sorucaksın. Ne saçma insanlarsınız yahu !
00 Yorumla
+1 yıl;Bu konuda dertlesmek ıstersen moral olur beklerım tamam :))
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 551 cevap paylaştı. Kandirildin Hayirli olsun sana patlak hayatlar dilerim.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHahah hasta misin tabiiki seni yari yolda birakir. Seni seven seninle yatmak istemezdi beklerdi. Hele ki sk sk görüsemiyosaniz. Bunu bahane edip seninle artik her bulusmanizda özledim diye yatacak :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDaha once bu durumu yasayipta evlenene rastlamadim. Ki en az 50 tane boyle vaka gordum. Yani insallah istisna olursun ne diyelim.
03 Yorumla
Soran+1 yılinşallah evlenir bnmle o zmn yazarım mutlaka burdan
Cevap sahibi+1 yılİnsallah kardesim hayata kusmeni istemem. Muhakkak buraya yaz ki yanilmam beni mutlu etsin.
Soran+1 yılsağol arkadaşım..
+1 yılkimsenin bilmesine gerek yok zaten. ama kendini böyle mecbur bırakma. herşey olacağına varır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCiddimi gerçekten seninle evlencekmi bunlara eminmisin seni ailesine söyledimi evlenmek için?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 313 cevap paylaştı.
+1 yılbir sen değilsin her kız sevdiği erkeğe bekaretini veriyor. İyki kadınlardan nefret ediyorum
10 Yorumla kesin bırakır alacağını almış
bugün ona veren başkasına vermezmii00 YorumlaAllah ne muradına varsa versin tek dileğim bu
21 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnşallah bırakmaz bırakırsa bana ulaş. Uygun fiyatlara adam öldürülür Allah yardımcın olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBırakırsa yandın aynı olay bir arkadaşımın başına geldi bir kaç kere beraber olmuşlar en sonunda çocuk patlatmışş sonrada ayrıldılar
00 Yorumla- Devamını Gör (28)
Devamını Gör(73)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem