Sizce beni bulacak mı pes mi edecek aşık olduğum adamla birlikte olup terkettim?

günaydın onu terkettim önceden tanışıyorduk biz sonra 2 haftadır sevgili olduk direk her şey o kadar hızlı gelişti ki aşık olduk dün gece hiç planda yokken birlikte olduk n ve iş bitince ciddiyetin farkına varır varmaz ağlamaya başladım naptık biz dedim oda seni seviyorum hep arkandayım vazgeçmem korkma dedi indim aramadan yaptığımız bu bok doğru değil bitti dedim ben nasıl bu işe kalkıştım dedim onu heryerden engelledim oturduğum mahalleyi biliyor ondan sonra arabayı yumrukladı özür dilerim bilsem böyle olacağını gelmezdim birlikte olmazdık dedi ben beni eve bırak bitti dedim yalvarmaya başladı sensiz yapamam sana aşık oldum bitirme bizi dedi artık ok yayından çıktı heryerden engelledim sizce peşimden gelecek mi gerekirse kapında yatacağım dedi 😢 yaptığım şey zina ben bunu kabullenemiyorum onu ve kendimi affetmiyorum sizce aşık bir adam gelir mi
Sizce beni bulacak mı pes mi edecek aşık olduğum adamla birlikte olup terkettim?