Eski sevgilim babası istemiyor beni diye benden ayrıldı?

Ailem artık biliyordu onun ailesi biliyordu isteme falan olacaken babası birde dedi olmaz ona ramazana 1 hafta kala eski sevgilim de bunu bana söylemedi benim burnumdan getirdi soğuk yapmaya başladı vs sonra sahura kalacağımız ilk gün Çarşamba günü bittiğini ve onda olan çeyiz eşyalarımı getirdi sonra durumu anlatı dediğim şey madem olmayacaktı neden bana çeyiz dizdirdiniz annenle birlikte çeyiz almaya gittik evlerine gittim 3 gece deprem günü annemler yoktu diye beni çağırdılar orada kaldım 2 yıl boyunca niye bekletiniz ağlayarak diyom tabi dedim o kadar mı korksin mücadele etmek yerine korkak gibi vazgeçtin sonra gittim ne iftar da bir şey yiyorum ne sahurda sırf ağlıyorum zoruma gidiyor sonra peşime yine düştü konuşmaya başladık şimdi biz neyiz dedigimde bana dediği şey babamın kararına bağlı dedi o an bittirdim ben her yerden sildim sadece bu mübarek ayda oruçlu oruçlu bana yaptıklarını unutmayacağım Allah'a havale ediyorum haa babasının istemem sebebi acıktım bahnesi oydu tesettüre girdim vesileleriyle şimdi de kafeye falan arada gidiyorum arkadaşlarla bahanesi o birde mecburiyetden dolayı çalışıyorm eve ben bakyrm diyir çalışıyor
Eski sevgilim babası istemiyor beni diye benden ayrıldı?