İnsan sevdiği için birçok şeyi göze alabiliyor. Ama sürekli bir tarafın vermesi, diğer tarafın sadece alması ne kadar sağlıklı? Sizce sevgi, gerektiğinde kendinden ödün vermek mi, yoksa kendini kaybetmeden sevebilmek mi?
Bir ilişkide fedakârlığın fazlası sevgi mi, yoksa insanın kendinden eksiltmesi mi?
Şimdi hak eden ilişkide sevgiden hak etmeyen ilişkide ise insanın kendisini eksiltmesine neden olan bir durumdur. Aşk ve sevgi aslında aynı kapıya çıkan kavramlardır. Ama işin en temelinde herşeyin fazlası hep zarardır
Sevgi bazen “senin için bundan vazgeçebilirim” diyebilmek değil midir zaten. Fedakarlık yapmak gerekiyor çoğu konularda ama Kendinden eksiltirsen “sen beni kaybetme diye ben kim olduğumu unutayım” noktasina gelir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Şimdi hak eden ilişkide sevgiden hak etmeyen ilişkide ise insanın kendisini eksiltmesine neden olan bir durumdur. Aşk ve sevgi aslında aynı kapıya çıkan kavramlardır. Ama işin en temelinde herşeyin fazlası hep zarardır
Kimse kendini kaybedecek kadar sevmemesi, tabii mümkünse. Frenleyemiyorsun ki kendini, çok zor.
Merhaba,
Karşındaki insan güzel insansa sevgi, kötü insansa kendini eksiltmesi...
Sevgi bazen “senin için bundan vazgeçebilirim” diyebilmek değil midir zaten. Fedakarlık yapmak gerekiyor çoğu konularda ama
Kendinden eksiltirsen “sen beni kaybetme diye ben kim olduğumu unutayım” noktasina gelir.
Böyle bir durum insanın kendi kişiliğine zarar vermesidir
İnsan seviyorsa zaten istemsizce her şeyi yapmak ister...
İnsanın kendini eksiltmesidir net, çünkü o ilişkiden çıktıktan sonra bir daha ciddi yola giremiyor
olaya göre değişir aslında
Bu durumda insan kendine zarar verir başka hiçbir işlevi olmaz bu durumun
İnsanın Kendinden Eksiltmesi
Canım çikolata istiyor