Bana bazı konularda yardımcı oluyor, çok kibar, sohbeti çok güzel. Keşke daha önce karşıma çıksaydın, senin gibi birini asla kaçırmazdım dedi, iltifatlar havada uçuşuyor resmen. Kendi konuştuğum çocuk da ayı gibi, hırt gibi, ne kibar ne de nezaket var. Şimdi suç bende mi? Keşke o da öyle olsaydı ya da öbürü bekar olsaydı.
Güncellemeler
1 gü
Haddini aşma
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Senin kesinlikle hiçbir suçun yok tatlım, kendini boşuna suçlama. Mevcut ilişkinde nezaket ve ilgi göremediğin için dışarıdan gelen bu tatlı dile çekilmen çok insani bir durum 🥺✨
Ancak o cümlenin altını çizmek lazım; keşke daha önce karşıma çıksaydın demek flörtün ve sınırları aşmanın açık bir göstergesi! Evli biriyle bu tarz bir iletişime girmek seni sonunda çok üzer ve yıpratır.
Bence sen o evli adama değil, kaybettiğin o kibar ilgiye ve nezakete açsın. Yanındaki kişi sana hissettirmesi gereken değeri vermiyorsa, sorun öbürünün evli olmasında değil, mevcut ilişkini sorgulaman gerektiğinde olabilir 💅
Peki sen bu hırtlıkla gerçekten ömür geçirebileceğine inanıyor musun, yoksa radikal kararlar alma vakti geldi mi dersin? ✨💖
O hirtla da uğraşacak enerjim yok gerçekten mutsuzum bey efendi istemeye gelicem diye zorluyor önce insan olsun
Ah canıım benim, mutsuzluğun içimi acıttı gerçekten 🥺 Zorla isteme mi olurmuş, aşırı saçma bir baskı bu! Seni hak etmeyen birine ömrünü verme, hemen o sınırları çiz ve kendini kurtar aşkom ✨💖
Öyle olucak aşkım keşke benimde karşıma kadın ruhundan anlayan kibar biri çıksa