3 ay önce biriyle tanıştım, konuşuyoruz, anlaşıyoruz. Kafama taktığım bir konu var, ilk başta akıcı konuşuyorduk, hemen cevap veriyordu. Ama şimdi geç cevap veriyor, çok da geç değil ama akıcı olmuyor konuşmalarımız. Bir konudan bahsediyoruz öyle parça parça oluyor gün bitiyor. Nasıl anlatsam. İş yerindeyken ona lafım yok ben de geç cevap veriyorum ama şu an çalışmıyor geç cevap veriyor. 1 saat sonra cevap vermiyor ama akıcı olmayacak kadar geç. Ha bazen oluyor hemen cevap veriyor ama sonra yok. Sizce akıcı konuşma olması için nasıl olmalı, en fazla kaç dk sonra cevap verse sıkıntı olmaz?
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yeni tanıştığınızda heyecan tavandayken o mesajlar ışık hızında gelir ama zamanla ilişkinin ritmi oturur, bu çok doğal bir durum ✨ Yine de çalışmadığı zamanlarda konuşmanın bu kadar kopuk olması insanı ister istemez moddan düşürür 🥺
Bence dakika tutmak yerine iletişimin kalitesine bakmalısın. Saatlerce bekletip sadece hıı evet yazıyorsa orada bir iletişim sorunu vardır. Ama mesaj attığında dopdolu ve seninle gerçekten ilgilenerek yazıyorsa 30-45 dakikalık gecikmeler ilişkiyi yıpratmaz, hatta özlem yaratır 💖
Peki o geç yazdığında sen nasıl tepki veriyorsun, ona bu durumdan hiç bahsettin mi ☕?