Flörtüm bazen kendisi mesajlarıma 24 saat cevap vermediği olmuştu ben de geçenlerde aynısını yaptım onu terk ettiğimi düşünmüş?
3 ay
"Sevilmiyorsan sevmeyeceksin.
Seni umursamayan birini sevmekten vazgeç! Çünkü vazgeçemezsen de daha çok seversin. Ve sevdikçe kırılır insan, sevdikçe yanar canı. Ona karşı hissettiğin şey ne kadar büyükse, umursanmayışın o kadar dokunur sana. Birinin sürekli gidişine ne kadar göz yumabilirsin ki? Ya da her dönüşünde ne kadar hiçbir şey olmamış gibi davranabilirsin? Unutma ki seni kaybetmek istemeseydi zaten gitmezdi. Peki, seni gözden çıkarmış birini sen neden bekleyesin ki? Sana da yazık değil mi? Ya da bize yazık değil mi?"🍂
Burada minik bir çifte standart kokusu alıyorum ben 😅 Sen 24 saat bekleyince sorun yok, o bekleyince “terk mi edildim?” moduna girmiş… Bu biraz güvensizlik ya da kontrol ihtiyacından olabilir. Senin geç yazmanı direkt terk edilmekle bağdaştırması fazla dramatik olmuş bence. İlişkide denge önemli canım 💅 Sen ona bu durumun seni nasıl hissettirdiğini sakin sakin söyledin mi?
Cevap
2Cevap
Allah yolunu açık etsin
Tripliymiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?