Çaba gösteren benim en çok kız fazla umursamıyor mesajda dedigi gibi konu yok diyor yani şaçma geldi bana seven insan herseyi konusur sadece ben konu buluyorum bizim günlük konusma şeklimiz şöyle (ben günaydın kız günaydın ben nasılsın kız iyiyim sen ben bende iyiyim kız güzel der sonra işte napıyorsun oturuyorum sen bende derim güzel der kalır ben yazarsam yazar böyle şaçma bi ilişkimiz var
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Ya 21 yaşında bir erkek bir kere olgunlasmamistir kız da lise öğrencisi şu an dedikleriniz sadece ergenlik inan bana
Yani ya sen bitirirsin ya da kavga çıkar ayrılırsınız. Ama net biter bu ilişki çünkü gerçekten çok umutsuz bi vaka
Kardeş kız da sohbeti ilerletmiyor gibi kızda bir sıkıntı var ekseriyetle yazmıyorsa. Bak söylemek istemem ama sana yazmıyorsa yazdığı sohbet ettiği başkası vardır sen biraz daha gizemli ol kız seni cepte görmesin merak etsin biraz kıskansın çaba harcasın kızlar biraz ukala biraz da gizemli tipleri sever. Onun yazmasını bekle ama bu sürede aktif görün instaya hikaye at filan mesaj atarsa da geç yaz. Bir süre kız sana daha bağlanana kadar böyle yap
yani kıyıda dursun da biriyle konuşmak istediğinde yazmak için filan birbirinizi tanıyp sevme gibi adımlar göremiyorum ilişkinizde
Hani fake mi desem bizim 1yıllık arkadaslıgımız var buluştuk 1kere ilk defa buluşmamız oldu oda tesadüfmen aynı yerde olmamızla oldu ayarlanmış bi buluşma degildi hikaye attım aa sende mi burdasın dedi görüşelim dedi öyle bi tesadüfle buluştuk yoksa ne zaman bulusalım desem sürekli bi bahane uydururdu bulusma zamanını ayarlıyoruz ogune geliyoruz ya bugün buluşmasak sınav sitresi var üstümdr dedi baska gune ayarlıyoruz dişim agrıyor demişti bi baska gun annem izin vermiyor demişti şimdi cumartesi gününe ayarladım buluşma gelirmi bilmiyorum
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş