2hafta önce sevgili olmaya başladık cıkma teklifi etti bana kendisi kabul ettim ama konu bulamıyoruz kendisi konuşmuyor yani fazla ben bişi söylüyorum cevap veriyor sadece ben yazmasam yazmıyor ama ben seninle hep konuşmak istiyorum diyor yazmasam konuşacagı yok Çok mutsuzum bu ilişkide arkadaslarım dalga geçtiler vıcık vıcık dıye göruntulu arayım dedim kabul etmedı bulusalım dıyorum soguk havaları bahane edıyor bı bahane buluor surekli ayrılmayacagıma söz verdim söz ver dedi ayrılırsam çok üzülür
Sevgilim ben yazmazsam mesaj atmıyor cok geç cevap verıyor 1saat kadar instağramda aktif bakıyorum bana geç dönüyor?
Paylaşacak, konuşacak bir şeyiniz yoksa ilişkiniz çok uzun ömürlü olmaz sürekli tartışırsınız, çabalayan taraf sensin anladığım kadarıyla sen de bıkar yorulursun, kendini kötü hissedersin, kullanılmış hissedersin. Zamanla çabalamayı bırakırsın akışına bırakırsın ve o çabalamazsa biter.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çaba gösteren benim en çok kız fazla umursamıyor mesajda dedigi gibi konu yok diyor yani şaçma geldi bana seven insan herseyi konusur sadece ben konu buluyorum bizim günlük konusma şeklimiz şöyle (ben günaydın kız günaydın ben nasılsın kız iyiyim sen ben bende iyiyim kız güzel der sonra işte napıyorsun oturuyorum sen bende derim güzel der kalır ben yazarsam yazar böyle şaçma bi ilişkimiz var
Benim ilişkimde de ilk zamanlar konu bulamiyoduk zamanla tanıdıkça konuşacak konular bulunuyo eğer gerçekten seviyosan devam et. Ha sevgiden değil de çıkmak için çıktıysan şimdiden bırak çünkü sevgi aşk yoksa ilerde ikiniz de üzülürsünüz. Söz vermiş olsan da istemediğin birşeyi yapma onu kırmadan konuş
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Böyle davrandıgı ıcın sevgi olmuyor bende fazla hayal ettigim gibi ilişki olsa ben sonuna kadar giderim caba gösteren benim zaten kızda çaba yok doğru duzgun cevap vermiyor akışına bıraktım
1 ay geçmiş ama yinede yazicam ksdksfdks. Eğer kiz seni ciddi anlamda takmiyosa sözü falan bosver mutluluk yoksa sözün bi anlami yok. Kibar bir dille ona hissettiklerini anlat
böyle yaptıktan sonra sevgili olmanın ne anlamı var ki? kaldı ki çıkma teklifi eden kendisi garip yani. sana neler söyledi bilmiyorum ama o söylediklerinde samimi değil anlaşılan
Ikinizde 16 17 yaşındasınız muhtemelen 2haftalik kıza sen nasıl asla ayrılmayacağız falan diyorsun ne saçma muhabbet ya gidin okulunuzu okuyun gençlikte umut yok gerçekten
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yok ben 21im. 1yıllık arkadaslıgımız var bizim sevgili olalı 2 hafta oldu oyuzden öyle dedim
Siz bence iki aya kalmaz ayrılırsınız. Bu nasıl bir ilişki allah aşkına? Durduk yere bir insan ayrılmak mı istiyorsun diye sorar mı? Ayrıyeten bu kadar kolay bir şey mi ayrılmak? Onunla olan ilişkini gözden geçirmeni tavsiye ederim.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ayrılık yakın zamanda olcak gibi görünüyor veya baskasını bulur gider benden kız çok güzel alıcısıda cok olur
Kardeş kız da sohbeti ilerletmiyor gibi kızda bir sıkıntı var ekseriyetle yazmıyorsa. Bak söylemek istemem ama sana yazmıyorsa yazdığı sohbet ettiği başkası vardır sen biraz daha gizemli ol kız seni cepte görmesin merak etsin biraz kıskansın çaba harcasın kızlar biraz ukala biraz da gizemli tipleri sever. Onun yazmasını bekle ama bu sürede aktif görün instaya hikaye at filan mesaj atarsa da geç yaz. Bir süre kız sana daha bağlanana kadar böyle yap
Verme aynen sonra yazınca sorarsa oyundaydım de film izliyodum de arkadaşla çıktım de detay verme ilişkinin başında çok romantik ve ona bağlı olursan seni ciddiye almaz çok tatlısın iyi birisin ama bu yönünü biraz daha ilerde göster
Tüm cabayı ben veriyorum kızda bi çaba yok akısına bıraktım bi günaydın gunaydın napıyorsun oturuyorum sen bende oturuyorum gibi konusmalar sadece sonrası saat 5 6 gibi yazarsa napıyorsun der böyle aşırı sıkıcı vıcık vıcık bi ilişki ayrılmayı dusunuyorum
Hani fake mi desem bizim 1yıllık arkadaslıgımız var buluştuk 1kere ilk defa buluşmamız oldu oda tesadüfmen aynı yerde olmamızla oldu ayarlanmış bi buluşma degildi hikaye attım aa sende mi burdasın dedi görüşelim dedi öyle bi tesadüfle buluştuk yoksa ne zaman bulusalım desem sürekli bi bahane uydururdu bulusma zamanını ayarlıyoruz ogune geliyoruz ya bugün buluşmasak sınav sitresi var üstümdr dedi baska gune ayarlıyoruz dişim agrıyor demişti bi baska gun annem izin vermiyor demişti şimdi cumartesi gününe ayarladım buluşma gelirmi bilmiyorum
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim ben yazmazsam mesaj atmıyor cok geç cevap verıyor 1saat kadar instağramda aktif bakıyorum bana geç dönüyor?