selam. detayı okursanız sevinirim. konu size yapılacak bir sürpriz mesela. doğum günü olabilir yıl dönümü için olabilir. bu yüzden buluşuyorlar ve siz neyi seviyorsanız ona göre bir organizasyon yapıyorlar. bu yine de sizi rahatsız eder mi, yoksa amaç size sürpriz yapmak olduğu için önemli değil mi? ✨🌸💖🧚🏻🪽
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Hemcinleriyle planladık benim erkek arkadaşlarımla değil tabii bu konuda güvenimi kazanan kişilerde o zaman başka
Başlığı okuyunca hayırdır lan dedim, açıklamayı okuyunca okey verdim normal bir şey ama bu ya. Bilmiyorum şimdi g*vat derler kafayı yerim xkxx
Asla görüşemez demem ama gereksiz bir hareket bence ya. İlla fikir alınacaksa telefonla da halledilebilir buluşmanın ne manası var? Tek bir arkadaş değil de bir grup şeklindeyse vs yine belki ama yalnız görüşme olmamalı. Ben kendim de yapmam bunu diye düşünüyorum
Burada önemli olan aslında görüştüğü kişi yani benim arkadaşımın düşünceleri. Güvendiğim biriyse zaten baş başa görüşmeleri muhtemel benim hakkımdadır veya hakkımda yapılacak bir organizasyon planı içindir. Bu bağlamda görüşmeleri sorun değil, elbette sık olmadığı sürece. Onun dışında elbette istemem.
Ben sürprizleri pek sevmem ama bu şekilde olacaksa okey benim için onun dışında başbaşa görüşemezler ne alaka ikisinin de kafasına sıkarım
ne yapacaksa kendisi yalnız başına yapsın ya da bir kız arkadaşıyla yapsın.. ben daha çok memnun olurum..
Sevgilim olacak kişi böyle şeylerden nefret ettiğimi bilir
yoo neden rahatsız olayım onlarla sevgili olabilir hatta çünkü benimle işi bitmiş
Gün sonunda hep birlikte miyiz benim için çabalamışlar en güzeli
Bir buluştururum onları bir daha ayrılamazlar
Rhatsız etmeyi geçtim aklımdan bin bir türlü şeyler geçer
Etmez çünkü en yakın arkadaşıma her şeyimi emanet ederim
Eğer ortak konu bensem ve benim için bir şeyler yapılacaksa kesinlikle bu durum beni rahatsız etmez.
Benim ata dede sözü eve arkadaş getiren karısına dost getirir kadın nefsi erkekden fazla derdi ben mahremime erkek sinek sokmam ortalik kavas dolu
ga vatlık işleri bize uymaz.
Görüşemez, konuşamaz bile.
Tabi ki de rahatsız eder hayırdır aq.
Etmez. Herşeyden de rahatsız olunmaz
Ayrılık sebebi
Yırtarım ikisininde
Eder tâbi ki
Çok eder