Sevgilinizle arkadaşınızın iyi dost olması sizi rahatsız eder mi?

Sevgilinizle arkadaşınızın iyi dost olması sizi rahatsız eder mi?
Elbette olurum. Ben sevmiyorum öyle ilişkisi olan bir adamın karşı cinsten kız arkadaşı falan olmasını. Ben çok kıskanç bir insanım sevdiğim adamı aşırı derecede kıskanırım. O yüzden onun etrafında bir tane bile kız görmek istemem hoşlanmıyorum böyle şeylerden. Oda zaten biliyor böyle şeyleri sevmediğimi falan asla sevmediğimi bile bile gidip samimi falan olmaz.
Benden başka biriyle samimi olması beni rahatsız eder
Cevap
43Cevap
Yakınlık ama ne kadar yakınlık bu benim için önemli. Ben bireysel olarak bile yakınlıkları çok seven bir insan değilim. Mesafe benim için her zaman en iyisi olduğunu düşünüyorum.
Benim çevremde kimse yakın olmaz bunu biliyorum. Bir başka erkeğin yakın olmasından rahatsız olurdum, bunda da öyle bir şey olsa olurum gibi.
Sevgilimle en yakın arkadaşımı niye tanıştırayım ki sevgilinin yeri ayrı, dostun yeri ayrıdır.
Tavırları hadsizlik içermiyorsa rahatsiz olmam
Evet. Bana saygısı olan hatun benim yanımda başkasına yavşamaz. Aynı şey arkadaşım için de geçerli. Bir defalığına uyarırım. Tekrarında ve cıvımaya başlaığında ikisinden de kurtulurum. Eski hatunu yokluğum ile eski arkadaşımı bir metrelik budaklı meşe odunu ile terbiye ederim.
Benim en yakın arkadaşım ile yakın şu şekilde olabilir arkadaş ımın yardıma ihtiyacı vardır ben gidemem sevgilime derim gider, acil bi işim çıkar yarımsaate geliyorum der giderim , arkadaşım ı eve bırakırmısın derim. Sevgilim ev taşıyacaktır kızlar siz gidermisiniz yardıma temizliğe derim reals görür herkese atarken ona da atar , ya da arkadaşımım canı sıkkındır erkek olarak fikrini almal ister merak eder ya da hal hatır sorar olabilir böyle şeyler. yani daha fazlası nasıl oluyo ki bahsettiğiniz samimiyet? Ne tür samimiyetten söz ediyorsunuz şu an
Müsaadem ve müsamaham olmaz bu ve benzeri durumlara, hem kendimde hem sevgilimde. En yakın arkadaş denilen şey de koca bir yalandır ayrıca. İnsan sadece sevgilisi/ eşi ile can dost/ best friend/ en yakın arkadaş olmalı diye düşünüyorum ben her daim nett😎
Evet rahatsız olurum.. yani yakınlık olmamalı ve samimiyetin de bir sınırı olmalı mesafeli olmalılar ki zaten sevgilim de nerede nasıl ya da kiminle ne kadar mesafeli olacağına karar verir zaten. ki yakın arkadaşım da aynı şekilde sevgilime karşı mesafeli olur bende aynı şekilde başka kızlara karşı mesafeli olurum her zaman.. zaten genellikle bu tür sorunlar yüzünden çoğu ilişki biter
Olurum eski sevden bu sebeple ayrıldım adam kız arkadaşım diye gecenin bi yarısı 2,3 kızla başbaşa kampüste cips kola yapıyodu uzakta olunca mani de olamıypdum hele bi ara 1 kız ve kendisi başbaşa dışarı çıkıyolarsı bende vurdum tekmeyi tabi bide ilgisi 0 dı beyefendinin çokkk tan nn haketmişttiii ben sabrediyodum
Samimiyet derecesi önemli. Rahatsız olmam. Ama DOST kavramından endişe edeceğim bir gözlemde bulunursam hoş karşılamam. İkisini de s*tir ederim. Hatta bir daha dostluk kuramayacakları bir durumda bırakırım :D
evet eder acikcasi. enistecilikten de yengecilikten de hoslanmam dogal olarak. sevgilim arkadaslarmla tanisiyor, ben de onun arkadaslariyla tanisirim yeterli, arkadas olmamiza gerek yok onlarla
Böyle bir dünya yok bizde. Ne alaka sevgiliyi kendi dostuna tanıştırmak falan filan. Olacak işler değil. Burası türkiye belçikada yaşamıyoruz...
Sevgilim yokta hadi oldu diyelim en yakın kankası falanı filanı olamaz. ha illa olacak diye diretti mi hayatında ona onunla mutluluklar diler devam ederim.
Tabiki olurum seven sevdigini kiskanirmis
Bende kiskanirim hem bizim kiskanma soyumuz Hz. Aişe Annemizden geliyor
Aradaki o çizgiyi aşıyorlarsa olurum onun haricinde konuşması samimi olması beni rahatsız etmez
Oluyorum kız arkadaşımsa. Yakın erkek arkadaşım da var. Gitsin, onunla bro olsun. Kız arkadaşımda bir yerden sonra sinir olmaya başlıyorum.
Eder... onun en yakın arkadasi ve dostu ben olmaliyim.. karşı cins olarak diyorum erkek kankasiyla banane ya 😀
Çok iğrenç ve itici bir durum herkes yerini bilmeli bu durumu yaşadım ve nefret ettim insanlardan o yüzden ikisiyle yolları ayırmak lazım
Evet rahatsız olurum. Normal merhaba merhaba bir ilişkileri olmalı. Bensiz asla buluşamazlar, baş başa kalamazlar.
Yaşadım ve deneyimledim karşı cinsi ilişkiye fazla sokunca ne yazık ki şok edici sonuçlar doğuruyor her zaman yerinde seviyesinde olacak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevap