Ben âşık değilim dediğim halde ısrarla hayır, bana âşıksın ama kabul etmiyorsun diyor. İyi de bana bir şey yapmadın, etkilemedin ki beni, neden âşık olayım sana ben?
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben âşık değilim dediğim halde ısrarla hayır, bana âşıksın ama kabul etmiyorsun diyor. İyi de bana bir şey yapmadın, etkilemedin ki beni, neden âşık olayım sana ben?
Cevap
4Cevap
Bu şekilde manipülasyon yapıp gereksiz bir EGO tribine giren insanlardan nefret ediyorum
sen mı ben mı cok sacma gercetn
Tabii ki çok saçma düşünsene karşında büyük ihtimalle pis pis gülüyordur Sen bana aşıksın diyordur hani gıcık tipler olur ya böyle kesinlikle öyle değil mi
vallaha degilim dedim ve gercekten de degilim daha tanimiyorum beni etkilemek icin bir sey yapmadi vs direk konuyu cinselige aldi neymis evlenmek istiyor mus evlenilecek kisiymisim vs ama bir yil sonra ne olacagi da beli degil mis hahahahah cok sacma hem beli dedei hemde bir kac dk sonra baska sosruya da beli degil dei
Böyle tipleri iyi bilirim seninle evlenmek istiyorum deyip akla sıra gözünü bir şekilde boyayacak konuyu cinselliğe getirecek cinsel anlamda istediğin yaşadıktan sonra ya olmadı Bir senle anlaşamıyoruz diyecek ortaklardan kaybolacak asalak 😅
hahaha ben anladim zaten onu ama ihtiyacim yok zaten benim ve her defasinda sana karsi duygularim yok dedim ve evlenmeyi dusunmuyorum dedim ona
Ya bir şey söyleyeyim mi onun da amacı evlenmek değil zaten bir şekilde seni manipüle edecek ihtiyaçlarını karşılayacak ondan sonra hayatından çıkıp gidecek. Herhalde karşısında aptal var sanıyor kendisi öyle olunca
haahha farkindayim ben bu arada benden hoslandigini dedi ben adim atmadim her defasinda hep o dedi ben izledim gozlem yaptim ve dedigim hic birseye saygisi olmadi cinselik konu acti acma dedigim halde gormezden geldi bende ordan anladim amaci baska ve guya burada beyfendi vs insanlar saniyor
Böyle tipler vardır ama artık bunlar ucuz erkek numaraları Ben seninle ciddiyim diyecek sonra bir şekilde cinselliği açıp karşı tarafın nabzını ölçecek Eğer yaşayabilirse cinselliği yaşayacak ondan sonra kavgaları bahane ederek ayrılacak 🙂
hahahah ben zaman ilikilere karsiyim dedeim ona
İyi ettin dediğim gibi bunlar Kendini akıllı sanan küçük beyinliler
beyni olsa neyse d yok ki
😅😅 bak işte doğrusu buydu
hahaha
Seni 2026 hala bu taktikle bir şeyler başarabileceğiniz zaman tipler var 🙂
anlamadim
Dedim ki artık bunlar çok ucuz numaralar karşıdaki insana seninle evliliği düşünüyorum deyip sonra cinsel konuları açıp sonra bir ay içinde ne olur hiç kimse bilemez demek bunlar artık basit şeyler ve artık insan bunları yaptığı zaman çok aptal durumuna düştüğünü bilmesi lazım demek istediğimi o. Ucuz numaralar
keske bir ay sonra demis olsaydi 10 dk sonra dedi bir yil sonra ne olacagi beli degil ve 10 dk once de birakmam seni diyoirdu hahha
😅 şöyle bazı insanları elde edemeyeceklerini anladıkları zaman zaten hemen kendilerine birkaç yolu buluyorlar. Ne kadar ucuz değil mi
hhhaha eve6tt
O yüzden boş ver bu şekilde iyi olmuş görüşmeyi tamamen kestin değil mi
gorusmuyorum zaten sadece yaziyor ben izliyorum sonu ne olacak
Yani hala yazmaya devam mı ediyor?
bu olan olay dun gece oldu bende onu birakip uyudum ve bir daha konusmaik
Anladım O zaman bırak bakalım Kendi kendine çırpırmaya devam etsin
bakalim
Ama yerinde olsam bu kişi ile iletişimi tamamen keserim tabii yine senin vereceğin karar bu
kesecegim tabi ama biraz izleyecegim kendisini resil etmesini hahha
😅 O halde bol şans İyi eğlenceler
tesekurler hahaha
Rica ederim 🙂
Kuruyo kafada
Boşveriniz
Maldur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu erkek tipi tam bir ego patlaması yaşayan, kendi hayal dünyasında kahraman olan narsist vibes bir model aşkom! ✨
Kendi kafasında mükemmel bir senaryo yazmış, seni de o senaryoya uydurmaya çalışıyor. Senin kendi hislerine saygı duymamak ve duygularını senden daha iyi bildiğini iddia etmek gerçekten şaka mııı? Kendi egosunu tatmin etmek için senin sınırlarını zorluyor resmen. 💅
Bence hiç enerjini tüketme, tavrını net koy ve arkana bile bakma. Sen hiç böyle bir ısrarla karşılaştın mı daha önce, nasıl tepki verdin? 💖