Eşimin tavırları bir anda değişti, uzaklaştı ve soğudu gibi hissediyorum, ne yapmalıyım?

Eşimin yaklaşık 4-5 gündür bir sorunu var ve sorun her neyse bana inanılmaz derecede yansıyor, hâlinde ve tavrında büyük değişiklikler var önceden iş yerinde felaket yoğun çalışmasına rağmen gün içinde ara ara yazar, boşluk buldukça arardı şimdi bunları birden kesti… Ben arıyorum neden aramıyorsun yazmıyorsun diyorum, yoğunum deyip geçiştiriyor. Geçen telefonda canım sen iyi misin, gerçekten seni merak ediyorum, kocamı çok iyi tanıyorum var bir şey sende dedim, yok bir şey deyip kapatıyor. Ben kendimi kötü hissediyorum senin iyi olmadığını biliyorum, aklım hep sende, içine atma ben senin karınım paylaş benimle dedim, bana soru sorma üzerime gelme konuşmak istemiyorum, insan sesi duymaya tahammülüm yok dedi dur artık anla dedi kapattı yüzüme telefonu. Dün telefonda seni özledim biliyor musun dedim uzun bir süre sessizlik oldu, telefonda bir şey demedin dedim, ne diyeyim her gün söylüyorsun bunu, yarın da söyleyeceksin ondan sonraki gün de iyice sembolik oldu dedi hayret içinde kaldım, önceden ben de özledim canım derdi.. Ona soru sormam, aramam, yazmam, onu merak etmem onu benden iyice uzaklaştırıp soğutuyor, kendimi geri çekiyorum ona alan tanıyorum biraz kafasını dinlesin isterse o bana atar diyorum ara iyice açılıyor, ona alan tanıdıkça ne arıyor ne yazıyor bana, iyice uzaklaşıp soğumasından korkuyorum, onu kıracak incitecek bir şey de yapmadım 😢 çaresizim ne yapacağımı bilmiyorum

Eşimin tavırları bir anda değişti, uzaklaştı ve soğudu gibi hissediyorum, ne yapmalıyım?