Biz birbirimizi çok seviyorduk çok zorluklarla evlendik. Evlenmeden önce her şey çok güzeldi. Beni görmek için yürüyerek gelirdi yanıma gece gunduz hiç farketmez. Evlenmeden oncede bı cinsel hayatımız vardı. Çok aktiftik. O da sürekli isterdi aynı sekilde bende. Ama evlendikten sonra her şey değişti. Sürekli ben ondan istiyorum o da ben istediğim için yapıyor. Hatta bazen yapmıyor. Sürekli istiyorsun ben bunaliyorum diyor. İzin günlerinde sadece oyun oynuyor eve geliyor yemek yiyor oyun oynuyor. Onceden benimle vakit geçirsin diye suratımı asardim o da anlardı. Sonra kızardı. Beni bunaltma her yaptigima karışma diye. Şimdi hiç karismiyorum ona. Önceden o da uyumadan uyuyamazdim ama şimdi o hala oyun oynuyor ben uyuyorum. Uzaklaştığını hissediyorum ne yapmam gerek bilmiyorum.
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılMaalesef biz kadınlar bazen o kadar çok seviyoruz ki yine o kadar çok sevildiğimizi zannediyoruz ve erkekler ne yapsa bize çok güzel geliyor yaptıkları en ufak şey bile onları aşk adamı gibi görmemizi sağlıyor o yüzden belki de sevgili olmadan önce aslında o kadar da mükemmel bir sevgili bir erkek değildi sadece sen çok sevdiğin için maalesef gözün körleşmişti biraz da öyle düşün
Erkeklerde evlilik bunalımı diye bir şey var gerçekten birçok erkek evlendikten sonra çok değişiyor ve maalesef bu yine bazen 1 ay sürüyor bazen seneler boyu sürüyor. Muhtemelen eşinde de bu durum vardır nasıl bir çözümü var bilmiyorum ama oturup bir şekilde karşılıklı konuş onu suçlama onu anladığını söyle üzerine gitme ve bir anda da değişmesini düzelmesini bekleme mesela sana günde 5 kez kızıyorsa artık bir kez kızmaya başlar işte eskiden ayda bir çiçek alıyorsa artık haftada bir çiçek alır bunun gibi yavaş yavaş adım adım gidin10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Erkekler genelde istekli kadınlara bayılırlar. Senin eşin nasıl bu durumdan rahatsız oluyor anlamıyorum. Seni üzmek istemem ama hayatında başka bir kadın olabilir. İhtiyaç duyduğu cinsel isteğini bu kadınla gideriyor olabilir. Bu nedenle senden uzaklaşmış olabilir. Yoksa hiçbir erkek cinsellik yaşamadan duramaz ya da istekli bir kadını geri çevirmez. İstersen şöyle bir araştırma yap. Kiminle konuşup görüşüyor öğren. Masum çıkarsa ilgisini çekmek için daha kadınsı olmaya çalış. Evdeyken açık saçık giyin, makyajlı ol. Gözüne güzel ve çekici görün. Arada cilvede yaptın mı tamamdır. Dibi düşer sana.
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılEşinizin size karşı ilgisiz veya uzak davranması, çeşitli nedenlere bağlı olabilir. Bu nedenle, öncelikle eşinizle konuşmanız ve bu durumun sebebini anlamaya çalışmanız önemlidir. Eşinizle açık bir şekilde konuşarak, ne hissettiğinizi ve kaygılarınızı paylaşabilirsiniz.
Ayrıca, eşinizle kaliteli zaman geçirmek ve onunla birlikte keyifli aktiviteler yapmak da ilişkinizi kuvvetlendirebilir. İlişkinizdeki sorunları çözmek için terapi veya danışmanlık hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.
Ancak unutmayın, bir ilişkinin tek taraflı olarak yürümesi mümkün değildir. Eşinizin de bu sorunların çözümü için istekli olması gereklidir. Eğer eşinizle çözüm yolları bulamıyorsanız ve ilişkiniz ciddi şekilde zarar görmeye başladıysa, ayrılık veya boşanma gibi seçenekleri de göz önünde bulundurmanız gerekebilir.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılManyak mı, kafayı mı yemiş bu adam? Senin gibi bir eşi, kadını varken daha ne ister ki adam olan? Bunca ilgi, sevgi, cinsel yakınlık, sıcaklık her erkeğin hayali iken bu adam neyin kafasını yaşıyor, şaşırdım kaldım. Nedir bu körlük, sağırlık? Sonra da aaa karım beni aldatmış, aldatıyormuş, vay şu vay bu. Oysa herkes ilgi, alaka bekler, sevgi, saygı, ihtiras, yakınlık bekler. Bi köşe de unuturssan da hiç kusura bakmasın alıp geçiverirler. Konuşun ve ne oldu sana, ne oldu bize de? Varsa bir sorun, ben buradayım, seninleyim, senin tarafındayım deyin. Biz bir aileyiz ve bu yuva ikimizin deyin ve bir şeylerşi hatırlatın. Olmaz böyle deyin...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
64Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Kadınların en büyük yanılgısıdır bu. ''Cinsellik erkeği bağlar.'' yanılgısıdır bunun adı. Yazdıkların ve ilişkinin öncesiyle sonrasını mukayese etmen cinsellik üzerinden olmuş tamamen. Üzgünüm ama derin ve sağlam bir ilişki tanımlanırken, öncesi ve sonrası mukayese edilirken ilk akla gelen sağlama yöntemi cinsellikse, o ilişki çok sağlam temellere sahip değildir. Cinselliğin sıradanlaşması ve seyrekleşmesi her ilişkide kaçınılmaz olan bir şey size özel bir durum yok yani, ama sizin sorununuzun asıl sebebi bulunmalı bence. Kadın erkek, karı koca vs. sıfatlarınızın dışında da güçlü bir bağınızın ve iletişiminizin olması lazım. Yoksa her şey sıradanlaşır, her heyecan diner gider, sonunda insanlar arasında o bağ kalır.
13 Yorumla
Soran+1 yılYa şöyle bir şey genelde erkekler ister cinselliği. Ama benim eşim kaçıyor. Dışarda geziyoruz kızlara bakıyor. Beni arzulamiyor. Bende kendimi kotu hissediyorum. Vücudumun kötü olduğunu düşünüyorum. Sporcuyum ben. Ama onun bunları yapması bana bunları dusundurtuyor
- +1 yıl
Cinsel çekim fiziki özelliklere bakmaz aranızdaki enerji besler genelde. Kendi kişisel tarihimden biliyorum bunu. Çok daha iyi fizikli kadınların bana çekici gelmediği, daha sıradan sayılabilecek kadınların çok daha çekici geldiği senaryolar yaşadım. Dediğim gibi aranızdaki sorun cinsellik değil, başka sorunların cinsel hayatınıza yansıması. O yüzden onları bulup çözmeden ve gerçek verimli bir iletişim kurmadan düzelmez. Eşinle konuşmalı ve yapıcı bir dil kullanmalısın. Ben sen değil biz diliyle konuşmalı ve destekleyici olmalısın. yoksa bu durum kronikleşir aranızda.
- +1 yıl
Bence aldatıyor olabilir
+1 yılYapman gereken bir çok şey var.
Öncelikle kendinde küçük değişiklikler yap, saçını kestir , boyat bir değişklik yap.
kokunu değiştir
eve geldiğinde kendi haline bırakma , mutfakta ev işlerinde hep ondan destek iste, kendini acındır gerekirse. Sürekli yanıbaşında olması için bahaneler bul. canıııım salatayı sen yaparmısın sen güzel yapıyorsun de, canıııım çamaşırları katlamama yardım edermisin vs
oturmaya birlikte başlayın , tv vs izlerken dizine yatır saçını başını okşa. temas et. zamanla alışır sana. yoksa böyle ayrı gayrı kalırsınız. Gün için de ona mesaj at , ayn karşısında foto çek seni özledim de. güleryüzlü sakin bir kadın ol.08 Yorumla
Soran+1 yılO her zaman eve geldiğinde yemegin hazır olmasını ister. Yanina geliyim özledim derim birazdan der. Gitmeye çalıştığımda iyi tamam gel bari der. Yani onun için benden ne kadar uzak o kadar iyi. Neden böyle oldu hiç bilmiyorum. Mesaj atıyorum hiç birini okumuyor eve geldiğinde de söylüyor zaten. Ona dokundugumda bile yeter bunaldım diyor
- +1 yıl
Kötü bir durum. Biraz kendini acındırarak başla. Heryerim ağrıyor çok hastayım vs de. Mutlaka saç vs değişkliğini de yap. Farklı biri görsün gözünde.
Soran+1 yılBizim borcumuz olduğu için ben paraya hiç dokunmuyorum bile. Ona da söylüyorum bunları yapmak istiyorum ama borcumuz var borcumuzu bitirdikten sonra yaparım diyorum.
- +1 yıl
:) bir eşi olduğunu unutup sadece borca endekslenmesi kötü. Borcunuz olması mutlu olmanıza engel değil. Sanırım kendini yük hissediyorsun biraz da. hangi şehirdesiniz?
Soran+1 yılEvet ben fazlalık hissediyorum kendimi. O kendini borca endekslemiyor bunu ben yapıyorum hemen bitsin de rahata cikalim diye. ben onu bıraksam o parayı sürekli harcıyor
- +1 yıl
Daha önce çalıştın mı?
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Bence yeniden işe başlamalısın. Olmaz vs desede ikna et. Özgüvenin düşmüş. Öncelikle bunu normal düzeye çekmek gerekiyor. Oda bu bencillikten vazgeçer belki. Keşke ona evli olduğunu, aynı evde yaşadığı bir eş hayatının yarısı olan bir kadınla beraber olduğunu hatırlatacak biri olsa
- Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılUzaklaşma yok, evliliğiniz gelişim gösteriyor.
Evlilik hep tek düze ilerlemez ki.
Bazen mesafe açılır, bazen mesafe daralır, bazen bunalım geçer, bazen mutluluk üstüne mutluluk yaşarsınız.
Evlilik, kendi içerisinde esasında hep bir değişimdir, bir değişimi olmasa da her daim değişime ihtiyaç duyar.
Ha, anlattığına bakacak olursak kocan da yamuk bir adam değil gibi, gayet standart, evinden işine, işinden evine bir tip gibi, bozma sakın, tek derdiniz bu olsun.
cut.20 Yorumla Aslında bazı şeyler uzaklaşma değildir. Siz bir noktayı kaçırıyorsunuz. Eşiniz normalde de böyle biriydi belki de, Sadece bu durumu göstermemiş olabilir ve elde ettikten sonra biraz daha elde edilebilir bir durum olduğu için özüne döndü. Yani özelinizi bilemem o sizin meseleniz. Ancak bu gibi durumları çok önceden ayrıntılı konuşmak lazım. Bağımlılıkları var mı bilmek lazım. Ama zamanla düzelebilecek bir durum. Sadece bir bilenden birlikte terapi almanız lazım.
10 Yorumla
+1 yıladam evlilik bunalımına girmiş olabilir
ve evlenirken borç harç varsa onlarda biraz onu strese sokmuş olabilir biraz akışına bırakın02 Yorumla
Soran+1 yılHem borç hemde çocugumuz olmuyor onun sağlık sorunlari olduğu için
- +1 yıl
hepsi üst üste birikmiş işte ya
adamın önceliği borçlar belki
çocuk olmadığı içinde ayrı baskıda hissediyor
Yerinde olsam monoton ilişki tarzından uzaklasirdim. Muhtemelen başka yönelimleri olmuştur ya da olmak üzere. O nedenle monoton ilişki yerine farklı bir ilişki boyutuna geçmeniz daha sağlıklı olur. Çok detaylandiramiyorum ama isterseniz daha detaylı bilgi veririm ve umarım en kısa zamanda düzelir aranız.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 801 cevap paylaştı.
+1 yılOyun bağımlılığı büyük etken. Yemeyip icmeyip uyumayip sabahlara kadar oyun oynayan insanlar biliyorum. Yakından şahit olmuslugum var. Adam sırf oyun oynamak için işi bile bıraktı. Ayrica söyle bir durum var oyundan üçüncü bir kişi olma ihtimali maalesef
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 580 cevap paylaştı.
+1 yılmaalesef anladığım kadarıyla dini nikahsız yani zina yani haramla başlamışsınız bu kutsal müesseseye. Sonra evlenince tövbe etmemişsiniz galiba. Gidişatınız manevi açıdan o kadar vahim ki uyanmaya ihtiyacınız var. Lütfen önce Yaratanınıza özür dileyin pişman olun sonra ondan iyi şeyler dileyin. Tüm erkek kadınlara sesleniyorum nikahsız cinsellik zinadır. Haramdan mutluluk bekleyene mutluluk haram olur!
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz merak uyandır. Kendine bir meşale bul. Cepte olduğun için böyle davranıyor. Çık dolaş bi işe gir eğer çalışmıyor isen.. Arkadaşlarınla buluş. Arama sorma...
Desin ki noluyor?
Neden aramıyor?
12 Yorumla
Soran+1 yılİşte hepsi sıkıntı hiç arkadasim yok. Çalışmama asla izin vermiyor
- +1 yıl
Sen ipleri vermişsin. Eldeki kuş olmuşsun.
Gizli Üye(30-35)+1 yılInan ki bire bir ayni durumdayiz, saniyorum evlilik oncesi yasananlar tuketti herseyi kendi adima konusuyorum. Evlilikte pek heyecan kalmadi, bunalra baska dertler de eklenince cocuk gbi oyun oynayarak kaciyor herseyden ben oyle goruyorum
320 Yorumla- +1 yıl
hayaller ve hayatlar maalesef
Soran+1 yılAynen öyle yaa
- +1 yıl
Ayrılmak istesen olmaz ayrılmasan olmaz hayat yürümez kendini düzeltmez umursamaz bencilleşir her konuda sana değer vermez
- +1 yıl
Ve daha bir çok şey 😀😃🙂🙃
- +1 yıl
Kaç yıldır evlisiniz
Soran+1 yıl@PlatonikHayat34 kaç kere gittim babamın evine ama her seferinde beni geri döndürmek için ağladı ben gelince ilk iki gün iyi mükemmel ama sonra yine aynı
- +1 yıl
Ona olan zaafını biliyor ve bunu kıllanıyor
Cevap sahibi+1 yılSu araya giren erkekler yuzunden konusamiyoruz bile. Insan kimseyle konusamiyor bunlari dertlesmek istiyor
- +1 yıl
İnsan ya anlatınca ya da ağlayınca rahatlar istersen dinleyebilirim seni yazabilirsin
- +1 yıl
Araya giren benmişim anlamadım
Soran+1 yılDertlesem yaa valla arkadaş olabiliriz bol bol konuşuruz bu konuları
- +1 yıl
Nasıl isterseniz her zaman
Cevap sahibi+1 yıl@PlatonikHayat34 Seninle konusan mi vardi? Benim yorumuma yazan sen degilmisin neyi anlamadin? Git kendi yorumunu yaz, sanane hayatlardan hayallerden?
Soran+1 yıl@PlatonikHayat34 evet biliyor maalesef ona kiyamadigimi. Ama ben ağlayınca o takmaz bile
- +1 yıl
İyi eğlenceler dilerim
Cevap sahibi+1 yılSoruyu begeniyorum o zaman
Soran+1 yılTabikii
Cevap sahibi+1 yılGizliden cikiyorum
Soran+1 yılİki kişiyi takip etmeye başladım inşallah iclerinden biri sensindir
Soran+1 yılTabii
- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılBence bunalmış o arkadaşım. Yanında ol, neyse derdi çözmeye çalış ve anlayışlı ol..
Emin ol iş hayatında sorun vardır ya da monoton bir durumları var. Ondan kendini oyunlara vuruyor.
00 Yorumla İşin zor öncelikle onu söyleyeyim ona karşı ilgini azalt biraz ve bu arada onu gözle biraz başkası var mı yok mu diye sonra biraz kendine vakit ayır gez dolaş seni kıskanmaya başlasın dışarı çıkarken evde felan giyimine dikkat et daha şık olmaya çalış hep özenli ol ama bunları onun için yaptığını belli etme ona karşı ilgisizmiş gibi davran
00 Yorumla
+1 yılkocan artık oyun konsolu ve kltuğuyla evli kocanı unut sende bul birini tadını çıkart.. değilse o arzulu ateşli yaşların heba olup toprak oluacak...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılEğer bunu düşünüyorsan onunla ciddi ciddi konuş. Sana bu kadar kötü hissettirmişse birbirinize zarar veriyorsunuz demektir. Bana düşmez ama gözden geçir. Çünkü böyle birbirinizi üzüyorsunuz.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Türk aile yapısına hoş geldin. Maalesef çoğu evlilik bu halde. Konuşup eşinle eski düzene geri dönmeye calisin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılburada biraz da hata sende sen daha çok çaba sarf ediyorsun..
Tek taraflı bir ödün söz konusu burada..
Bu konuda kendini daha çok törpülenen lazım..
Muhtemelen sen çok duygusal bir karektersin..
Eşinde gamsız bencil ve vurdumduymaz..00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvet resmenn soğukluk girmeye başlamış üstüne gitmeyin bence ama. aicakligijizi guleryuzunuzu kesmeyin zor süreç her ilişkide oluyor ama
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBoyle bir durumda genelde biri olur. Bende evliyim ve erkeğim. Biliyorum durumu. Yani başka açıklaması kesinlikle yok. Olamazda
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kaynağını bulmalısın neden sogudı cinsellik te yenilikler yap
07 Yorumla
Soran+1 yılYapıyorum. Farklı şeyler giyiyorum makyajlar yapıyorum. O beni görünce bu halin ne diyor gülüyor
Soran+1 yılOlduğunu sanmıyorum
Soran+1 yılİşi iyi evet. Yoruluyorum diyor. Bende yoruluyorum ama hiç bir zaman ilgi göstermemezlik yapmıyorum
Soran+1 yılBen sporcuyum
+1 yılVardır nedeni demekki sıcak kanlı davranmiyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılBen ona bebek gibi bakıyorum yaa. Üzerini bile ben giydiriyorum. Benden bir şey istese hemen getiriyorum önüne koyuyorum. Sigarası bitiyor. Sigara icemedigi zaman kendini kötü hissettiği için hemen alıp geliyorum. Hiç birşeyini eksik etmiyorum yani
- +1 yıl
Ya aslında ben onu demek istemedim yaptığın şeyler güzel ama
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bi arkadaşın dertleşeceğin biri yokmu? Hem içini dökersin hem sürekli kocanı düşünmekten kurtulursun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılCinselliğe düşkün bir eşin var belli ki, onun yapmak istediği ama dile getiremediği ya da sadece sözlü olarak dile getirdiği uç fantezileri gerçekleştirmeyi düşündün mü hiç?
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeden önce yasamanın bedeli haram size haram olmuş
00 Yorumla
+1 yılOnun yanında başkasına kur yap tepkisini ölç
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşk lar meşk ler hiç bir zaman pembe masallarda ki gibi değildir, kimse beklemesin hersey gelip geçicidir. Önce öyleydi şimdi böyle yapcak birsey yok değiştiremezsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 769 cevap paylaştı. Her şey zehirdir, önemli olan doz
00 Yorumlaaldatmasından şüpheleniyor musun? ya da sıkılmıştır onunla bu konu hakkında konuş
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Evlilik öncesi yaşadığımız gayri meşrû hayatın cezasını çekiyorsunuz başka bir şey değil.
00 Yorumla
+1 yılEvlilikten once yasanilmis seylerin evlendikten sonra heyecanı bitmis seni aldatıyor olabilir
00 Yorumla
+1 yılBoşuna dememişler deveyi diken insanı s**** daha kıymetli
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAynısını bende yapıyorum, bir süre sonra böyle oluyor,
O zamanda başka yerlerde aramaya başlıyoruz.01 Yorumla
Soran+1 yılNiye peki yetmiyor mu
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Siz uzaklaşmamışsınız ki. Ayrı dünyalar da yaşıyorsunuz.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 632 cevap paylaştı. Kolay gelsin. Kısmen anlıyorum kocanı ama bizde de durum tersi. Rutine binmişsiniz.
00 Yorumla
+1 yılseni elde etmiş ve kıymetin kalmamış adamın kalbinde.
00 Yorumla
+1 yılara vermekte fayda var. sürekli istemek yerine biraz özleşin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 426 cevap paylaştı. Mesele evlenmeden once yasadiginiz cinsel hayat degil. Aldatildigini hic dusundun mu?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl"Evlenmeden aktif cinsel hayatımız vardı." Kafanıza sizin...
Allah bildiği gibi yapsın.10 Yorumla
+1 yılBu aşk bitmeden kurtarmakta elinde bitirmekte. sende itici olan birseyi yapiyor olabailirsin ya da kendine eskisi gbi bakmiyor olabilirsin. yatakta ise farkli fanteziler deneyin gezmeye gidin baska seylerle ugrasin tavsiyem bu yonde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFanyezi denesen zevklinsekikde duzelebilir iliskiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılçaren var mı? kadınını doyurmazsa, birgün doyuran çıkar mutlaka.. bunu bilmiyomu?
00 Yorumla
+1 yılHerşeye fazla istekli atılgan oldugun için olmuştur bu, biraz uzaklaş o istediğinde bunalmış olmasan bile bunaldım yeter de falan bak nasi tapıyor sana
00 YorumlaKendinde birşeyleri değiştir evde giydigin kıyafetler saç tarzın çamaşırların falan bence bir işe yarar diye düşünüyorum
00 YorumlaOna süprizler hazirla, birlikte olabileceginiz aktiviteler hazirla. Bu arada tarzini biraz degistirip seksi olmaya calis. Ilgisini cekmelisin bence
00 YorumlaSenden sıkılmış, değişiklikler yaşatman gerek. Başkası yoksa hayatında onun, değişikliklerle alevlendirirsin tekrar
00 YorumlaBabasını. gururu ya Evlenmeden Önce adama istediği herşeyi vermişsin zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim kocamda öyleydi 2 sene dayandım çalışmama bile izin vermiyodu canıma tak etti boşandım numaramı bi yerlerden bulup arıyor hala pişman olduğunu söylüyor is isten geçti
00 Yorumla
+1 yılHerşeye atlama bunaltmış ola bilirsinn uzaklaşş gizemini koruu bak nasıl geliyo
00 Yorumla
+1 yılGözü başkasına kaymış olabilir veya ona güzel süprizler yap
00 YorumlaBir süre verme o isteyene kadar bak nasıl tıpış tıpış geliyor :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbirbirinize zaman ayırmalısınız birlikte vakit geçirin onu karşına al konuş gerekirse doktora gidin bu şekilde çok zorluk çekersiniz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 386 cevap paylaştı.
+1 yılKaç yıl oldu evleneli.
03 Yorumla
Soran+1 yıl1. bucuk
- +1 yıl
Fazla naz bıktırmış bence
Soran+1 yılHiç naz yapmadım
+1 yılartık seni arzulamıyor. başka kızları canı istiyor
04 Yorumla
Soran+1 yılPeki bunu nasıl değiştirebilirim kendimi geri çekerek mi?
- +1 yıl
evet. seni kaybedeceğini anlamalı. Şunu unutma bir erkeğin üzerine düştükçe o senden kaçar
Soran+1 yılAynen herkes öyle söylüyordu artık geri cekilmeliyim
- +1 yıl
Sen üzerine düştükçe seni cepte görüyor nasıl olsa bu benden kopamaz diyor. ondan ayrılacağını hissettir ona seni kaybedebileceğini anlamalı. ancak o zaman düzelir
Gizli Üye(36-45)+1 yılsanirim hayat sartlari biraz etkilemis olabilir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Sorunları var ise olur bu durum.
00 Yorumlabişiler yapman lazım yatağa cek onu nap et.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sende yüz verme bakalım az
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Umarım düzelir ama çok zor
00 Yorumla
+1 yılömür boyu mutlu olacağını mı sandın?
00 Yorumla
+1 yılEee evlenince öyle olur. Gayet normal.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. O zaman biz yakınlaşalım
00 Yorumla- Devamını Gör (22)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat