bebeğim olduktan sonra eşimden çok uzaklaştım her anlamda. O işi yapmak içimden gelmiyor ve itiyorum bu konuda onu sevgi cümeleleri kurmuyoeum artık işteyken aramıyorum bebeğim var sanki benim için tek dün gece bana yaklaştı öptü bende kendimi çektim bana bir buçuk aydır tenin teninme değmiyor neden böylesin kurbsn olduğum dedi bende uykum çok var sonrs konuşalım dedim sizce ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Herkeste hemen sonra neden aldatıldım dersin demiş bu nasıl saçmalık ya
Bu nedir ya aldatmak bu kadar basit mi?
Doğum sonrası hormonal dengesizlikleri var diye aldatması mı gerek hemen adamın. Ne olursa olsun aldatmaya hakkı olamaz geçin o saçmalığı.
Baktı düzelmiyor gerekirse boşanır aldatmayı hiçbir sebep haklı çıkaramaz
Bu durumu uzman bir doktorla konuşmalısınız gerekirse psikolojik destek almalısınız bir doğum yapmayla aşkınızın bitecek hali yok sadece isteksizliğinizi giderecek yollara başvurmanız gerek. Kendinizi eşinizden çekmeyin aksine kollarına bırakın ki yeniden ona çekilebilesiniz00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle gözünüz aydın olsun sağlıkla büyüsün 👶😊 🌸 Doğumun ardından hormonlarında etkisiyle kişiden kişiye değişen bir durum olduğunu ve zaman içerisindeki tutuma göre düzeleceğini düşünüyorum..
Eşinizi itmek yerine acıkca her detayı konuşmalısınız sabırlı olup anlayış gösterecektir fakat böyle geçiştirmenize yüksek ihtimalle üzülüyordur ve bu sadece özel hayatınıza değil eşinizin iş hayatına da yansiyabilir bunu en kısa zamanda eşinizle konuşunn kenfinizi ifade edin o sizin eşiniz bir şey saklamanıza konuşmayı geçiştirmenize gerek yok. Böyle davranmanız zamanla sizden soğumasına sebebiyet verebilir o zaman durumu toplamak çiftler için daha zor olabilir, aynı evde iki yabancı gibi yaşamayı ister misiniz bilmiyorum..
Durumun seyriine göree sizde fiziksel ve duygusal olarak herhangi bir değişiklik yoksa aile terapistine gidebilir veya psikolojik destek alabilirsiniz..
İyi günler🌸00 Yorumla
Yaptığın hiç doğru değil. İleride senden göremediği ilgiyi dışarıda aramak isteyebilir.. Allah korusun sorunlar olabilir. Bu yazdığını onunla oturup güzelce paylaş.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Eşinizi karşınıza alıp oturup konuşmanız. Neden böyle davrandığınız ile ilgili olarak konuşmanız? Sizinde kendinizi bir değerlendirmeniz gerekirse psikolog veya evlilik terapistinden destek almanız. Sizinle konuşmak istiyor eşiniz ve çok üzülüyor. Onunda hakkı; bebek olduktan sonra böyle değişimler psikolojide olabilir.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
58Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılMuhtemelen lohusalik sendromundan çıkamadın canim sen. Bu çok normal. O duyguları yaşamayan anlamıyor. Ama sana tavsiyem o kadar da uzak durma zorla kendini biraz. En azından günde yarim saatini ayır eşine. Senin canın istemeyecektir anlıyorum ama onun gönlü olsun diye yap.. onunda psikolojisi bozuluyor. Sonra bebek hayatımıza girdi ve herşeyi değiştirdi diye bebeğinden soğuyan erkekler duymuştum ya da karısından. Gözü dışarı kayar demicem sonuçta kocanın karakterini sen bilirsin ama her ihtimal vardır. Bir an önce toparlan. Güzel bir duş al kendine bir bakım yap. Annesin evet ama kadın olduğunu da unutma.. herşey düzelicek sabırlı ol, haydi bugün ilk adımı sen at lütfen.. bak göreceksin herşey çok daha güzel olacak;)
10 Yorumla
+1 yılBence şuanda beynin tek ilgi göstermesi gereken kişinin bebeğin olduğuna yoğunlaşmış o yüzden eşini gözün görmüyor ama böyle giderse bebeğiniz ileride mutlu bir ailenin içinde büyüymeyecek kocana ilgi göstermelisin bence :)
17 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya
- +1 yıl
Ona ne kadar ilgi gösterirsen o da sana aynı şekiilde döner bebeğinize de aynı şekilde :)
Soran+1 yılBebeğim den utanıyor
- +1 yıl
Bence bebeğim diyerek hata yapıyorsun :(
Soran+1 yılBebeğim den utanıyorum yazacaktım çünkü bebeğimiz den utanıyorum yazsaydım Türkçeye aykırı bir cümle olacak
- +1 yıl
Neden utanıyorsun aynı odada olmasından mı? eşine küçük cilveler yapsan bile o ona yeter hiç bir şey yaşmamaktan iyidir
Soran+1 yılHayır bebeğim daha çok küçük ve annesinin öyle şeyleri düşmesini istemiyorum ayrıca içimden gelmiyor midem bulanıyor bu konularda
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle benimle yakinlasmayacak bir kadın benimle neden evleniyor bu kadında beyin yok derim ama rahatsız hasta ise neysede bu uzun surmemeli olduki uzun sürdü aldatıp hatalı duruma dusecegime haklı şekilde hakkımı boşanma davası ile ararım hatta benimle çocuk için evlenmiş fırsatçı şerefsiz derim adı karı ne evleniyorsun ozaman derim ben 2 Ci kadını alayım desem yok ben neyine yetmiyirum dersin ama daha o işte yoksun be şerefsiz derim çocuğuda bırakmam ona
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılDogumun yeniyse kadınlarda losa döneminde böyle şeyler oluyor ama atlatırsın ergec atlatma zamanı nı kedine bir an önce gelip toparlamandan geciyor
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılFazla naz aşık usandirır teni tenine değen birini bulur üzgünüm sonra sasirma sonra zorunluluk hali degil keyfi yaklasmiyorsun adama yaptiginin hata oldugub farkindasinki burda soru açmıssin. psikolojik ise destek al en kısa zamansa
00 Yorumla Bak ablacım aranizda ne yasandida boyle yapiyorsun ama bunu yapma hani hastaligin olur bazi sikintilarin olur belirli bir sure yapmazsin anlayis gosterilir ama sen soguk davranıyorsun ve onu dışarı itiyorsun gunah yapma bunu sorun nedir artik sevgin ve heyecaninmi azaldi? Ya o adam disarda kadinlara giderse
06 Yorumla
Soran+1 yılKimseye dışarı etmiyorum bazen erkeklerde de oluyor bu babana annene yüz vermiyor diye annen baban aldatabilir mi sen şuna bahane bulmayı kesin elimde değil içimden gelmiyor ne
Soran+1 yılPeki ben nasıl gideceğim bunu düşündün mü ben nasıl duruyorum yapacak bir şey koydu dayanacak benim bu durumum geçene kadar çünkü ben utanıyorum şu an
Soran+1 yılBak arkadaşım onu seviyor onu çok seviyorum ama beni soğutan o değil kendimle alakalı bir şeyler
+1 yılBunu evlilerin çoğundan duydum..
Neden böyle oluyor anlamış değilim..
Bekarım ama evlilikten ürküttü bu durum..
Eşini günaha itiyorsun haberin olsun..
#Vesselam08 Yorumla
Soran+1 yılBen kimseye bir şe istmiyorum sitenin yarısına bakarsan kadınların çoğu eşinin onlarla yatmadığında şikayetçi çok merak ediyorum onların sorularına içi yazıyor musun kocan seni günaha itiyor yazıyor musun yoksa şey mi yazıyorsun günahtır sakın hata yapma aldatma mı yazıyorsun
- +1 yıl
Karısını aldatmayı düşünen erkeğe de en sert şekilde eleştiriyorum..
Günaha itmekten kastım aldatmak değil ki? Kendini tatmindir.. Bu da günah?
Aldatmanın neticesi sadece günah değil hem boşanma hem haramdır!
Aldatmanın hiçbir tutar yanı yok, izahı da yok, mantığı da yok!
Soran+1 yılsizin bu cümlenizi ben yanlış anladım o zaman kusura bakmayın ama gerçekten elimde olan bir şey değil midem aşırı derecede bulanıyor yani o tür konularda ve içimden hiçbir şey gelmiyor
- +1 yıl
O halde bu bir hastalık ve tedavi gerektiriyor..
Evlilikte cinsel münasebet biterse, evlilik de biter.. Bu öylesine kenara atılamayacak kadar ciddi bir konu..
Aynı durumun tam tersini yaşamış olsaydın ne yapardın?
Ama çözülebilecek mevzular..
Bu sorunun üzerine gidin ve bir doktorla konuşun.. Bunu sadece siz yaşamıyorsunuz.. Grip gibi çoğu çift yaşıyor..
Soran+1 yılzaten bu konuda abiciğim psikolog bir arkadaşıma gittim lohusalık döneminde ve lohusalık ilerisinde ilk 4 ay böyle şeyler normalmiş 4 ayı aşarsa tedavi gerekiyormuş benim henüz iki buçuk ay oldu 4 ayı aşarsa tedavi olacağım zaten
- +1 yıl
4 ay uzun bir süre..
Normali en fazla 3 güne 1’dir..
İnşallah düzelir
Soran+1 yılBizim aile değil zaten çocuk olmadan önce bazen her gün bazen iki günde bir de ama 4 ay boyunca düzelmezse mide bulantım ve soğumam ondan sonra tedavi süreci başlıyor
- +1 yıl
Anladım
- Aşk İlişkileri konusunda 786 cevap paylaştı.
+1 yılDoğum yapmak senin cinselliğini etkilemiş sanırım ama yakın zamanda eski sen olabilirsin belki eğer kendi kendine mast.. yapip kendini taymin ediyorsan o zaman sıkıntı büyük
03 Yorumla- +1 yıl
Tatmin
Soran+1 yılYok utanıyorum artık bebeğim olduğu için böyle şeyler yaptığım için bebeğim Tan utanıyorum psikolojik olarak
- +1 yıl
Psikiyatriye git dicem ama o ilaçlar kadında cinsel isteği azaltiyor mu bilmiyorum erkekte azaltıyor çünkü
+1 yılYeni çocuk sahibi olan pek çok kadının yaşadığı geçici bir durum...
Çokta abartılacak bir şey yok kendinize ve eşinize zaman verin
ve sonra her şey düzelecektir.00 Yorumla
+1 yılMerak etme geçici bir süreçtir eminim ki sende değilde kocanda bir problem var şayet çocuğum olduğu zaman ileride eşim sütten kesilene kadar asla böyle bir konuda ne istek belirtirim nede ona belli ederim hiç dayanamıyorsan masturbasyon diye bişe var be adam sen gönlünü ferah tut zamana bırak herşey düzelir eski hislerine tekrar kavuşursun.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Aldatılınca aglayıp zırlama yanlış yapıyorsun kadınların geneli bu hatayı yapıyor koca aldatınca suçlu koca oluypr
016 Yorumla
Soran+1 yılBazen erkekler bir yere giderler ve kadınlar yalnız kalırlar o zaman da kadınlar mı aldatsın aldatmanın asla bahanesi yoktur birine mutlu değilsen boşanırsın şimdi baban bir yere gitse annen baban aldatsa haklı annem mi diyeceksin yapma namussuzlar bahane arayan adamı adam denmez
Soran+1 yılİçimden gelmiyor içimden gelmiyor ne yapabilirim
Soran+1 yılhayır duygularım vermedi Duygu konusunda bir sıkıntı yok ki zaten o tür konularda var çok iyiydi bazen her gün bazen de iki günde bir de sonra hamileliğin son aylarında hiç olmadı sağlıksız da doktor öyle dedi sonum 40 gün bir lohusalık çok zaman girince ben de soğukluk oldu
Soran+1 yılYapacak bir şey yok biraz bekleyecek
Soran+1 yılBu beni ilgilendirmez
Soran+1 yılSana diyorum ki namussuzluk eden bir adamı ağlamam boşanır tazminatı takar nafakayı takar hayatını karartır kenara atarım çocuğu da göstermem bitti bende affı yok böyle şeyleri ben de bir şey yaparsam o da bana aynısını yapsın
Soran+1 yılYok karşımda televizyon izliyor uyumadık daha dizi izliyor ben de telefonla oynuyorum
Soran+1 yılYok ya e zaman ben iyi hissedersem o zaman
- +1 yıl
Ne kadar alakasız bir cevap bu. Adam uzak bir yere ailesinin nafakasını çıkartmak için gittiğinde mecburen uzaklıktan yapamıyor karısı sevişmek istediğinde. Ama senin örneğinde adam yanında yatıyor, sana kur vs yapıyor. Sen kaçıyor ve aldatırsa söyle böyle yaparım diyorsun.
Umarım boynuzlarla doldurur alnını.
Böyle çahil, bencil kadınların sonu çok nettir. Fazla Naz aşık usandırır.
+1 yılYakında aldatılacaksın haberin olsun. Saçma sapan tripler. Adama hayatı zehir ediyorsunuz.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDemek ki senin için evlilik çocuk demekmiş. Bu bir nevi adamı kullanmak amacına ulaşınca köşeye atmak. Başkalarına bakınca da ağlamaya başlarsın. Biraz kendini toparlamaya çalış. Gençlikte böyle yaparsan ileride ne hale gelirsin...
11 Yorumla- +1 yıl
İleride evlenip çocuk yapmaktan korktum şimdi ya
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu durum geçici inan, şu an hormonların karmakarışık annelik ve eşlik arasında gidip geliyorsun. Kendine biraz zaman tanı. Fakat bunu eşinle konuşman gerekiyor. Bu konuyu ancak karşılıklı konuşarak aşarsınız😉
10 YorumlaCidden sevgin mı bitti yoksa sadece bu dönem mı böylesin bunu düşünmelisin
11 Yorumla
Soran+1 yılSevgim bitmedi çok seviyorum ama başka şeylerden sordum bebeğimden utanıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 448 cevap paylaştı.
+1 yılKendi elinle itekleme başka şeylere olması gereken gibi davranmalısın ki yanlış şeyler yaşanmasın 🙄
00 Yorumla
+1 yılBence aklını başını al sonra “ ühühü ühü neden başkasını beceriyor çoluğu çocuğu var” diye ağlarsın.!
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 389 cevap paylaştı. Hemen bir psikoloğa gidin, sıkıntı kafada. Size kıymet veren bu adamın kıymetini bilin. Yuva kurmak kokay değil
00 YorumlaArkadaşım eşin belliki ilgili ve sevgi dolu sana karşı soğumanın nedenini bulmak gerek ve bir doktor faydalı olabilir
00 Yorumla
+1 yılyaptığın yanlış dikkat ette sen kadınlık görevini yapmadığın için nafaka vermeyesin eşin bunu kanıtlarsa sen nafaka almayı bırak üstüne verirsin
00 Yorumla
+1 yılAnnelik içgüdüsü ile kadınlar bebeğin doğduğu ilk zamanlar böyle libido kaybı yaşar. Gayet doğaldır. Bence zamana bırak, herşey yoluna girer
00 Yorumlaböyle gidersen adamın hayata karşı sevgisi kalmaz mutsuz olur aile olarak mutsuz olursunuz ve belki o bırakır gider
00 Yorumla
+1 yılNazikçe konuş onunla. Açıklamadan itersen kırılabilir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılGünaydın ☀️ Kendi elinle itekleme başka şeylere olması gereken gibi davranmalısın ki yanlış şeyler yaşanmasın 🙄
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSonra kocam beni niye aldatti deme buraya gelip
Icinden gelmiyorsada geliyormuş gibi yap kocanı elinde tut20 Yorumla
+1 yılBöyle yapma kocan iyi niyetliyken senin böyle yoaman yanlış aoyleyiyim degis
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Ol ol rahat ol ;) lonusacan ki cikamadim netttin sen
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılLohusa depresyonu olabilir bir destek almalısın hele ki eşinin suçu yoksa seni soğutmada
00 Yorumla
+1 yılBikaç seneye boşanan güçlü kadınım diycen sana ait bişey degil hepiniz aynı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 441 cevap paylaştı. mesela insan olabilirsin. bence bir dene iğrenç kadın
00 Yorumla
+1 yılbilen biriyle görüş bu burada hallolabilecek bir şey değil
00 YorumlaEşini resmen harama teşvik ediyorsun😂😂😂Sen bilirsin😉
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu durumlarin psikojik tanilari var. Bazi kadinlar kutsal annelik moduna giriyor oyle bisey mi ki?
00 Yorumla Ilginç dahada yaklaşman lazim o dogurdugunun kani cani o ondan aldi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleşim bana 9 ay yaklaşmadı. 1.5 ay ne ki. sabırla bekledim. bazı kadınlarda oluyo işte bu. anneliğe kaptırıyosunuz kendinizi. ama çok tehlikeli. önce kafanda hazır olman lazım buna
00 Yorumla
+1 yılAldatır ama böyle seni. Yazık adama daa.
Psikoloğa falan git bir toparla kenduni.
Bu arada bebeğin hayırlı olsun Allah sana bağışlasın.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdam karısıyla sevişmeyecekse kiminle sevişecek. 😁
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılUzman yardımı al. Burada yok çaresi
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 570 cevap paylaştı.
+1 yılErkeginin. ihtiyacini karsilamicaksan niye evlendin... ?
00 Yorumla Sonra da kocam beni aldatıyor mesajlarını yakaladım cart curt
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErteleme konuş soğuma olduğunu duydum ama yine de eşin o senin kaçma ondan dök içini başka şeyler düşünmesine olanak tanıma
00 Yorumla
+1 yılNasıl hissettiğini içten bir şekilde anlatırsan çözebilirsiniz bunu. Önemli olan iletişim lütfen konuşun
00 Yorumla
+1 yılStreslisin olur arada bir de sıkıntı edip dahada stres bindirme kendini ona bırak oda özensin sana geçer bu durum
00 YorumlaTabi ki ilgi göstermelisin o senin eşin neticede ne yapmalıyım diye sorman bile tuhaf değil mi? Onun da sevgine ilgine sana ihtiyacı var
01 Yorumla
Soran+1 yılİçimden gelmiyor
+1 yılBöyle Olmaz ki Ama sonradan gözü kayarsa suçlu o olur ben ce yapma destek al
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet gözü kayarsa suçlu olur kaymayacak o göz
- +1 yıl
Ama yapmasına bile izin vermiyorsun nereye kadar vermeyecen
Soran+1 yılBen nasıl dayanıyorsam oda dayansın
- +1 yıl
Yani sen istediğin halde yapmıyon
- +1 yıl
İsteyen o ama
Soran+1 yılÖyle bir şey yok işte içimden gelmiyor
- +1 yıl
Anladım
+1 yılolmaz öyle senin yanlış yapıyorsun ihtiyacını görmen lazım göremiyorsan ilişkiniz bitebir
00 Yorumla
+1 yılbir doktora git böyle giderse kocan başkalarını koklayacak
00 Yorumla
+1 yılbence vermelisin yoksa senden uzaklaşıp başka kadınlar ile sevişmesine göz yumarsın
00 Yorumla
+1 yılböyle yapma kardeşim zor olsa yapma uzaklasmayın birbirinizden mutlu olun inşallah
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhormonlardan olabılır de fazla da ıtmek yanlıs dımı?
06 Yorumla
Soran+1 yılAma elimde değil
Cevap sahibi+1 yılpekı ne kadar oldu bebek olalı
Soran+1 yıl2 aylık
Cevap sahibi+1 yılbaya olmus sure uzun hanı bıraz bıraz yaklasmayı denemen lazım cunkı dıger turlu esın uzaklasır senden
Soran+1 yılBiraz zaman geçsin dışarı falan çıksam kendime gelirim
Cevap sahibi+1 yılanladım senın dert cok baska sen yazbana ordankonusalım nedersın
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden öyle oldu yaklaşmaya çalış yaaa
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. aldatsa üzülürmüsün:(
07 Yorumla
Soran+1 yılYani üzülürüm ama ben de şu an bunları yaşamıyorum benim de aldatmaya hakkım yok
Soran+1 yılŞeytana uyarsa eğer bu kadar basit olursa boşarım ayrıca bunun erkeği kadını yok kadınlar ilişkide daha çok zevk alıyor o zaman kadınlar aldatsın mı çok zor bir şey
Soran+1 yılben de sana bunu anlatamıyorum galiba içimden gelmiyor istemiyorum kendimi ızdırap bu çektireyim midem bulanıyor diyorum anlamıyor musun gelmiyor içimden
Soran+1 yılMidem şu an vücuduma hiçbir şey şehvetliteması kaldırmıyor televizyonda öpüşme sahnesi görüyorum midem bulanıyor diyorum kusuyorum o
+1 yılO işi olmadan da olmaz ya
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılSöyle bunu ama kacmak çözüm değil
00 Yorumla Sonra cok ararsın ama geç kalma kacırma adamı 😉
00 YorumlaSeviyorsan içinden gelir.
00 Yorumla
+1 yılAldatırsa gelip burda ağlama
00 YorumlaSen üzülmeyi hak ediyorsun gibi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 734 cevap paylaştı.
+1 yılBu konuda yalnız değilsin inan
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 515 cevap paylaştı.
+1 yılBence normal değil bu durum
00 Yorumla - Devamını Gör (31)
Devamını Gör(76)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026