Eşim benden soğudu. Ne yapacağım?

1 senelik evliyiz 4 aylık bi kızımız var hayatımız çok değişti eşim evlendiğimiz günden beri ben yokmuşum gibi Davraniyo evlendiğimiz de cinsel hayatımız çok iyiydi çocuk olduktan sonra tamamen bitti ayda 1 defaanca yapıyoruz kendini tamamen kapattı bana karşı çok soğuk sözdesevdiğini soluyo ama ben inanmıyorum en son çok kötükavga ettik beni dövdü ondan sonra bende sogudum seviyorum ama eskisi gibi değil çünkü eşim. benle vakit geçirmekten benle sokağa çıkmak hoşlanmıyor belki de yenidoğum yaptım kilolarımı veremedim bu yüzden yanina yakışmadığını dusunuyo galibaben önünde kavga ettikten sonra o kadar çok ağlıyorum yüzüme bilebakmıyo ağlama bile demiyo bana okadar ilgisiz ki benn napmam gerektiğini bilmiyorum hiç arkadaşım dayok o yüzden hep o yanımda olsun istiyorum ama o benden sıkılıyo sürekli yanında olamam beni rahat bırak ben eve gelmem gereken saati bilirim sen bana karışma diyo ve ben aşırı derece yoruldumnapmam gerekiyo bana yardımcı olun lütfen Çok sıkıldım kızımı alıp arkama bakmadangitmek istiyorum hergün ağlamak beni mahvediyo ayrı kalırsak belki daha iyi düşünürüz bazı seyl3ri ben evden gittimmi arkadaşlarını eve toplayıp alkol iciyo sinir oluyom zaten hiç kıskanmiyo bile beni umursamiyo bana lütfen yardımcı olun
Eşim benden soğudu. Ne yapacağım?